Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatını bilemem ama. Genel olarak alışveriş durumunda her zaman ürünün gerçek fiyatından indirim yapılmaz. Türkiye için böyle. Amerika'da falan bunu denetleyen kurum var. Bizde öylesine.

Adam gerçek satış fiyatı 200 lira diyelim üzerine önceki fiyat 300 diye yapıştırıyor. Sende indirim olduğunu sanıyorsun. Siteye özgü değil. Genel olarak tüm ülkede tüm firmalar aynı şeyi yapıyor.

Sonuç olarak elyaf ve üstünde rüzgar geçirmez yada yağmur geçirmez bir koruma yok. Bunu alırsanız kış ayında sizi korumaz.
  • Hiç bir yerde de stok yok.Nasıl bulacaz bu marmot'u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024)

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024)

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

@12 Angry Men

İkisi farklı. Marmot sadece dış katman. TNF nin modelinde içinde kaz tüyü var. Bisiklet kullanırken TNF de dış katmanı giyersin. Soğukta dururken kaztüyünü giyersin. Sadece bisiklet kullanacağını sanarak ben Marmot önerdim. Ama anlıyorum ki bisiklet dışında soğuk yerde de duracaksın onun için 3in1 daha doğru olacak sana.

@muscako

Solognac Sibir 500, Wedze Slide 700,

@Nervo

Bu mont sizi yoğun kış şartlarında korumaz. Dışında herhangi koruma yok. Yağmurda sert rüzgarda bir işe yaramaz. Normal kuru havalarda sıcak tutar.

@TRajikomik

3in1 montların çoğu iç katmanı polar olarak seçiyor. Bu yüzden içi kaztüyü olan az model var. Bir de olan modelleri de Türkiye'de bulmak zor.

Yukardaki TNF nin 2 modeli dışında. Millet Pobeda diyebilirim. Patagonia nın var Primaloft içi. Türkiye'de bulunabilir mi sanmıyorum. Colombianın Cascade Peak var ama Colombia kullanıp da memnun olan çevremde kimseyi görmedim. 3in1 işini en iyi TNF yapıyor.

Bulunduğum yerde outlette bu montu buldum aldım ama iadeye de meyilliyim hiç kullanmadım daha. Sizce faydası olmaz mı kışın bu montun ?

Yalı Spor
    404 Sayfa Bulunamadı | Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
    https://www.yalispor.com.tr/adidas-sdp-jacket?gclid=EAIaIQobChMIv-zzlqXX1gIVTdwZCh21KwhbEAkYByABEgLIHPD_BwE

• Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    Valla söyle yurtdışi bir site var ama güvenilirmi bilmiyorum.

Www.trekkin.com

• @muscako

Kışın sizi korur. Ama yağmurda korumasız bu mont. Sert rüzgarlarda üşüyebilirsiniz.

@Face Of Melinda

Kendi sitesinde yok mu?
  • quote:

@muscako

Kışın sizi korur. Ama yağmurda korumasız bu mont. Sert rüzgarlarda üşüyebilirsiniz.

@Face Of Melinda

Kendi sitesinde yok mu?

Beden yok hocam.M beden lazım bana.

• Mağazaya gidip montu deneyıp uygun bedenı bulup, amazon dan sıparıs verırsek daha hesaplı olmaz mı ? Boyle yapan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Mağazaya gidip montu deneyıp uygun bedenı bulup, amazon dan sıparıs verırsek daha hesaplı olmaz mı ? Boyle yapan var mı ?

Vardır mutlaka.
    Ama önceden de yazdım .Amazondan da indirim takip etmek lazım.İndirim olmadan daha pahalıya bile gelebilyor.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım, bakıp hesaplamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Tesekkur ederım, bakıp hesaplamak lazım.

Eğer ki fırsatınız varsa Black Friday i bekleyin derim hocam. Ben biraz onu bekleyeceğim.

ÜRünleri seçip, isterseniz sepete atın. Ara ara kontrol edin.
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Malesef o kadar bekleyemem cunku gıyecek hıcbır seyım yok. Kara cuma aralıktaymış.
  • Kasım ayında başlar Amazon ındırımlere falan.Zaten dedım ya beklemek şazım dıye ındırımlı olacak dıye bır yerın donacaksa olmaz yanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın Çankırı da giymek için -10 -15 arası termal içlik almayı düşünüyorum normal içlik dediğiniz gibi baya sıkıntılı önerdiğimiz f/p ürün varmıdır öğrenci için ydsnin bu içlik takımı nasıl ?

YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    http://www.ydsshop.com/?urun-366-yds-termal-iclik-takimi

Şuan hava 4 ° C ilerde nasıl yapıcaz bilmiyorum bu havada bile sürekli üşütüyoruz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Kış geliyor ört hocam yorgaan yorgaaan üstüne....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoux

Kışın Çankırı da giymek için -10 -15 arası termal içlik almayı düşünüyorum normal içlik dediğiniz gibi baya sıkıntılı önerdiğimiz f/p ürün varmıdır öğrenci için ydsnin bu içlik takımı nasıl ?

Şuan hava 4 ° C ilerde nasıl yapıcaz bilmiyorum bu havada bile sürekli üşütüyoruz .

YDS içlik alınır. Ayrıca Lafuma markasının da alınır.

Hareket halinde iseniz PP oranı %70 olan içliklerden. Eğer duruyorsanız Yün içliklerden alırsanız sorun olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

termal içlik önerebilecek var mı? hepsiburada 'da lafuma var, %69 pp, alt üst toplamda 120 lira civarına geliyor

Alabilirsiniz. Lafuma içlik konusunda gayet iyidir. PP oranı da gayet yeterli %70 in altında olmamalı. %1 den de kimse ölmez

Hocam merhabalar ben de iclik almayi dusunuyorum basta termallere baktim sizin oneriniz ustune lafuma falan.Sonra biraz daha arastirdim kimisi termaller spor yapanlar icin hareketsizseniz atletten farki yok vs vs demis.Dogru mudur hocam?Sadece bi kisi de hareketsizseniz polar iclik alin yazmis.Polar nasildir hocam?Yun de almak istemiyorum cok cabuk terleyen biriyim de.Soyle birsey alinabilir mi hocam polar nasildir terleme konusunda falan?

Tesekkurler

Edit:Simdi gordum hareketsizseniz yun alin demissiniz ama ben gun icinde dolmusla geziyorum.Dolmus dolu olunca da cok sicak havasiz oluyor acayip terliyorum.Yunle de kotu olur gibi geliyor.Cahilligim icin kusura bakmayin hocam kafam cok karisik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 5 Ekim 2017; 22:6:31 >

• @Primitive Yordle

Konu da yazıyor içlik konusu

Millet markasının pp oranı %70 üstü thermal içlikleri sizi rahatlatır. Çünkü teri dışarı atmalı ve sizin kuru kalmanızı sağlamalı. Terli olursanız nem olur. Nem asla kurumaz ve üşürsünüz.

Bakacağınız Lafuma, Millet markalarının PP oranı yüksek termal içlikleri sizin işinizi görecektir. Terlediğiniz anda teri dışarı atacak sizi kuru tutacak ve üşümeyeceksiniz.

Unutmayın içlik derinize temas etmli. İçlik ve deri aranızda bir şey giymeyin.
  • 1-hocam hep soracağım unutuyorum ortalama kaç montunuz var acaba

hocam bu bele takılan kuşak bir dergide okumuştum eski türklerin hepsinde varmış yani dikkat edilirse eski resimlerin hepsinde var şimdi sizinde dediğiniz gibi bunu bilen yaşlılar kullanıyor ama gençler kullanmayacak diye birşeyde yok faydalarınıda yazmıştı eskiden insanların hangi aşiretten olduğunu bile belindeki kuşaktan anlıyorlarmış. belkide yazın bile takilıyordu kuşak ama unutmuşuz işte

mide ile bir organı ayırdığı için faydası vardı
    mideyi sıcak tuttuğu için mideye faydası vardı belki sindirime falan belki başka şeylerede
    ağırlık taşırken beli sakatlamamaya
    ve bizim konumuza gelirsek üşümeyi engelleme özelliği varmış ben kışın genelde kullanırım ama benim bazen kollarım bile üşür

kışın mandilina, portakal(kanı ısııtır) tarçın (çaya atabilirsiniz), tahin pekmezi bilirsiniz zaten

2-hocam benim özellikle kafama takılan bişey var bunu bilmiyor olabilirsiniz ama eski insanlar nasıl ısınıyordu acaba yün vardı pamuk vardı diyelim bunlar terletince üşütür diyorsunuz eee eski adamlar terlemiyorlarmıydı bunun bir önlemi yokmuydu yoksa yanlarında yedekmi taşıyorlardı acaba başka ürünlermi kullanıyorlardı çobanların giydikleri kepenek bize önerdiğiniz rüzgarlığın atasımı acaba ve çobanlar ne giyiyorlar hocam biraz belgesel tadında bir soru sordu idare edin tv izlemiyorum yemek yerken ancak belgesel falan izliyoruz

3-kaz tüyü mont herkes kullanabilirmi mesela öğrenciyim diyelim 2 sene yıkamadım birşey olur korkusuyla kokar mı yada yıkadım diyelim kuruması sıkıntı olurmu yada tam kurumadan giydim pis kokarmı tüyler başka yerde toplanırmı yıkadım diye yoksa tnf tarzı montlara bu kadar parayı bu yuzden veriyorsun hiçbirşey olmaz diyebilirmiyiz

4-yeleğin kaz tüyü olduğunu nasıl anlarız tüy göremedik diyelim (diyelimki dışarıdan ayrıca aldık)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isoux

Kışın Çankırı da giymek için -10 -15 arası termal içlik almayı düşünüyorum normal içlik dediğiniz gibi baya sıkıntılı önerdiğimiz f/p ürün varmıdır öğrenci için ydsnin bu içlik takımı nasıl ?

YDS içlik alınır. Ayrıca Lafuma markasının da alınır.

Hareket halinde iseniz PP oranı %70 olan içliklerden. Eğer duruyorsanız Yün içliklerden alırsanız sorun olmaz.

Lafuma nın içliklerini uygun fiyata alabilirmiyiz biraz daha kaliteli gibi geldi bana yds maliyet olarak biraz daha uygun malzeme kalitesi açısından ikisinin arasında çok fark varmıdır ?önerdiğiniz başka marka modelde olabilir f/p yün içlik dururken iyi fakat hem hareketli hemde hareketsiz duracağım ortamlarda bulunacağım örneğin 3 km civarı terminale yürüyüş ardından aksam tekrar terminalden ev veya cafe aradada dışarıda duracağım hem terletmiyen hemde yün içlik karışımı bi ürün varmı biraz uzun oldu ama mazur görün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoux -- 6 Ekim 2017; 2:51:43 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.