Şimdi Ara

Kışlık lastik! !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymetli arkadaşlar merhaba. Volkswagen bora araba aldım erzurumda oturuyorum ve kışlık lastik almam gerek malum sizce erzuruma uygun olan marka Model hangi lastik tir. Fiyatta önemli tabii uygun olması. Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.

• Dostum bende erzurum da yaşadım bilirim oraları. Goodyear ultra grip kullanmıştım oldukça memnundum.
  • Kışlıktan ziyade üzerinde ufak çivileri olan kar lastiği bile alınır. Şimdiden kar yağmış Erzurum'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Kışlıktan ziyade üzerinde ufak çivileri olan kar lastiği bile alınır. Şimdiden kar yağmış Erzurum'a.
    Continental
    Goodyear EGP
    Nokian diye gider.
    Orada oturanlara sormak daha iyi olur.
    Birde alternatif ebad mümkünse kışın dar taban tercih edilmeli. 185 taban 195 tabana göre daha iyi basar.
  • Param var diyorsanız nokian wr d4 ya da Michelin alın 5.

Eğer maddi durun sıkıntılı diyorsanız petlas snowmaster alın geçin.

Ama Erzurum gibo bir yerde paraya kıyıp nokian almanızı oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Param var diyorsanız nokian wr d4 ya da Michelin alın 5.

Eğer maddi durun sıkıntılı diyorsanız petlas snowmaster alın geçin.

Ama Erzurum gibo bir yerde paraya kıyıp nokian almanızı oneririm
    2010 golf 6 aracıma uygun bi kışlık lastik almak istiyorum ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindiren

Alıntıları Göster
    Aracımda kışın Goodyear UltraGrip8 kış lastiği kullanıyorum,
    Oldukça memnunum sizlere de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Aracımda kışın Goodyear UltraGrip8 kış lastiği kullanıyorum,
    Oldukça memnunum sizlere de tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    NOKIAN WR4

• quote:

Continental WinterContact ts 860
  • quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

quote:

Continental WinterContact ts 860

Alıntıları Göster
    Geçen 3 yıl 2008 Subaru Impreza aracımızda Continental TS850 kullandım (şuan sattım) , 2 yılda Mercedes Benz 300E aracımızda halen Nokian WR D3 kullanmaya devam ediyoruz.

Bu hafta Ankara'da yen aldığımız Megane 4 aracımıza Nokian WR D4 taktırdım şuan kullanıyorum. Nokian kış lastiğinde en iyisi bunu tartışmaya gerek yok, ama Continentalde çoğu disiplinde güzel lastikti. Hava -20 lere ulaştığında farkı daha net görebiliyorsunuz. Tutunma konusunda konola ağacının yağını kullanan Nokian en yumuşak lastik olarak yola devam ediyor.

ikisinide tavsiye ederim ama öncelik en soğuk şartlarda kullanımsa kesinlikle Nokian.

Eğer kar buz yoldan uzun süre kalkmıyorsa Nokian Hakkapeliitta en iyisi.. (bu seriyide Toyota aracımda kullanmıştım muazzam lastik ama biraz pahalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 14 Ekim 2016; 10:36:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Geçen 3 yıl 2008 Subaru Impreza aracımızda Continental TS850 kullandım (şuan sattım) , 2 yılda Mercedes Benz 300E aracımızda halen Nokian WR D3 kullanmaya devam ediyoruz.

Bu hafta Ankara'da yen aldığımız Megane 4 aracımıza Nokian WR D4 taktırdım şuan kullanıyorum. Nokian kış lastiğinde en iyisi bunu tartışmaya gerek yok, ama Continentalde çoğu disiplinde güzel lastikti. Hava -20 lere ulaştığında farkı daha net görebiliyorsunuz. Tutunma konusunda konola ağacının yağını kullanan Nokian en yumuşak lastik olarak yola devam ediyor.

ikisinide tavsiye ederim ama öncelik en soğuk şartlarda kullanımsa kesinlikle Nokian.

Eğer kar buz yoldan uzun süre kalkmıyorsa Nokian Hakkapeliitta en iyisi.. (bu seriyide Toyota aracımda kullanmıştım muazzam lastik ama biraz pahalı)

Alıntıları Göster
    nokian wr d4

yarın taktırıyorum nasipse. normalde arabam 195 taban ama kış lastiğini biraz dar taban almak gerektiğinden 185 taban nokian aldım.
    nokian wr d4 ıslak zeminde a derecesini alan ilk kış lastiğiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

nokian wr d4

yarın taktırıyorum nasipse. normalde arabam 195 taban ama kış lastiğini biraz dar taban almak gerektiğinden 185 taban nokian aldım.
    nokian wr d4 ıslak zeminde a derecesini alan ilk kış lastiğiymiş.

Alıntıları Göster
    Dandik bir şey alma bence hocam, misal ben de Van'da petlas aldım, karda buzda süründüm, kaydık defalarca. hiçbir işe yaramaz. acemilik de varsa Michelin, Nokian, Continental 'den şaşma. En kötü bridgestone, lassa filan al.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Dandik bir şey alma bence hocam, misal ben de Van'da petlas aldım, karda buzda süründüm, kaydık defalarca. hiçbir işe yaramaz. acemilik de varsa Michelin, Nokian, Continental 'den şaşma. En kötü bridgestone, lassa filan al.

Alıntıları Göster
    continental ts860
  • Ben gecen kis petlas aldim. Erzurum kars ardahan igdir van... her yeri gezdim durdum. Cok memnun kaldim. Hatta subat ayinda -45 dereceyi gosterdi arac ardahanda. Hic bir sorun yasamadim ancak bunda esp nin de faydasi oldu. Petlas al gec.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomi doktoru

Ben gecen kis petlas aldim. Erzurum kars ardahan igdir van... her yeri gezdim durdum. Cok memnun kaldim. Hatta subat ayinda -45 dereceyi gosterdi arac ardahanda. Hic bir sorun yasamadim ancak bunda esp nin de faydasi oldu. Petlas al gec.
    Nokian WR D4
  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ağrıda yaşıyorum :)
    eğer şehir dışına çıkmak gibi bi derdiniz yoksa yani kışı erzurum ve yakın çevrede geçirecekseniz gönül rahatlığı ile petlas alın.
    ama ayda 1 sivas ankara yapmam lazım gibi bi durum varsa(200+ km den bahsediyorum) o zaman tavsiyem nokian A3 /A4 olur
    birileri çivili demiş. sakın ha
    erzurumun da ağrının da soğuğunu ve yolunu iyi bilirim. gerek yok çiviliye. değil b.şehir belediye horasan pasinler bile yolu hep temizliyor. çivili alacak kadar buz olmuyor yollarda

erzurumdan aldığınız zaman irtibata geçelim ordan da fiyat sorduralım.
  • Hocam merhabalar özellikle erzurumda yaşayanlara sorduğumda goodyear ve continental de karar kılmayı sağladılar. Ben de yarın inşallah continental almayı düşünüyorum lastikler 1 aylık ve 180 tl erzurumda
  • Herşeyi anladimda -45de araç calisiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Herşeyi anladimda -45de araç calisiyormu?

Erzurum, Kars, Muş gibi soğuk yerlerde araçların geneli benzinlidir. Dizel aracı pek fazla tercih etmezler. Sağlıklı bir araç tek marşta çalışır. 15 yaşındaki Passat'ım geçen sene -37 derecedeki Muş'ta tık etmeden tek marşta çalışıyordu.

Bu sene dizeli deneyeceğiz bakalım

Konu sahibi arkadaşın sorusuna değinecek olursam. Geçen sene bu zamanlarda KlikSA'dan 2014 üretimli GoodYear Ultragrip 9 aldım. 195/65R15. 15 Tatil'de de Muş'tan memlekete yol aldım. Yaklaşık 1400km ve Muş-Konya arasında asfalt görmedim. O zaman Malatya tarafındaki tünel açılmamıştı ve dağ yolundan dolanıyorduk.
    Çekiş-Fren ve yol tutuşta en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 10bin km kullandım. Bu sene lastiklerimle ikinci yılım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 23 Ekim 2016; 19:01:03 >

• Arkadaşlar Continental yeni kış lastiğini tanıttı. Linkte detayları okuyabilirsiniz

http://www.vidyoto.com/manset/continentalden-yeni-kis-lastigi-wintercontact-ts-860.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.