Şimdi Ara

[KISMEN ÇÖZÜLDÜ] Telefondan video açamıyorum çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardım lazım. Telefonumdan (android) hiç bir video izleyemiyorum herhangi bir şekilde. Internetten, youtube uygulamadan, ve galeriden kendi çektiklerim dahil. Allah rızası için yardım edin. Birden bire oldu daha dün sapasağlamdı. Lütfen yardım edin teşekkürler.
    Cihaz: samsung galaxy s6

EDIT: Telefonu kapatıp açmayı daha önce denemiştim olmamıştı. Pek çok şey deneyip düzeltememiştim. En son çare formatlamayı düşünüyordum bari son bir kere daha kapatıp açayım dedim. Kapatıp bikaç dakika bekledim açtığımda düzeldi çok şükür. Ama daha önce düzelmemişti. Neden böyle oldu neden düzelmemişti ve neden şimdi düzeldi hiç bilmiyorum, inşallah tekrar olmaz. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar kapatıp açmayı deneyebilirler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupacrafter -- 23 Haziran 2017; 14:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up lütfen yardım

• Up

• EDIT: Telefonu kapatıp açmayı daha önce denemiştim olmamıştı. Pek çok şey deneyip düzeltememiştim. En son çare formatlamayı düşünüyordum bari son bir kere daha kapatıp açayım dedim. Kapatıp bikaç dakika bekledim açtığımda düzeldi çok şükür. Ama daha önce düzelmemişti. Neden böyle oldu neden düzelmemişti ve neden şimdi düzeldi hiç bilmiyorum, inşallah tekrar olmaz. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar kapatıp açmayı deneyebilirler. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androit kullanici

Nasıl yani biraz olayı açsan veya screenshot ile desteklersen yardımcı olabiliriz

Hocam Mesela youtubedayken veya intermette herhangi bir sitede izlemeye çalışınca yükleme yuvarlağı dönüp duruyor yülüyoemuş gibi yapıyor internette sıkıntı olmadığı halde. Veya donup yanıt vermediği de oldu. Telefon kendj hafızasındaki vidolarda (galeridekiler) farklı oynatıcılarla denediğim halde oynatamıyor. Oynata bastığımda simsiyah bir ekran geliyor ve kaçıncı saniyede olduğunu gösteren ibare ilerlemiyor, ses de görüntü de yok. Hatta ve hatta oyun oynuyorum, oyundaki reklamı bile açamıyor. Reklam çıkınca oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.

Çok ilginç yani hiç bir türlü videoyu açamıyor ilk defa böyle bir durumla karşılaştım

Neyse çok şükür şimdilik düzeldi ilgin için teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.