Hayatımın ne kadar boş olduğunu sorgulamaya başladım ve kitap okumaya karar verdim. Başlangıç olarak görselde ki kitapları sipariş ettim. Kitap okumaya daha çok bağlanabilmem için kitap önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Küçük Prens Satranç Palto
Kısa oldukları için bunları önerdim. Genel olarak klasiklerden ve kısalardan başla. Zamanla kendi zevkini bulacaksın ve ona göre okuyacaksın.
Anormal zirve
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: roces
Çok teşekkür ederim.
Önemli değil.
Merhaba hocam
Çok doğru bir karar almışsın. Bunlar da benim kitaplarımın bir kısmı önerebilirim.
Panaqia
kullanıcısına yanıt
Bugün ilk kitaplarım geldi. Beni okumaya daha çok heveslendirecek kitaplar önerirseniz çok sevinirim.
Fareler ve insanlar kesinlikle okunmalı
Mr.AykumosM
kullanıcısına yanıt
Bende aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden ilk aldığım kitapları yorumlara bakarak aldım. Önerdiğiniz 3 kitabı listeme ekledim. Çok teşekkür ederim.
john cigaJ
kullanıcısına yanıt
Listeye ekledim teşekkür ederim.
Bence Dan Brown ve Grange okuyun. Başlangıç önerilerim bunlar olur. Akıcı yazarlar, ilgi çekici yazarlar. Okuyanı entelektüel yapmazlar ama eliniz kitaba gözünüz yazıya alışır, keyifli vakit geçirirsiniz
bigelowB
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim.🙂
Şeker Portakalı Bin Muhteşem Güneş Ucurtma Avcısı Ejderha Mızrağı Destanı
Fantastik seversen Ejderha Mızrağı ile baslamani öneririm.
sulocanxxx
kullanıcısına yanıt
Fantastik severim. Öneriniz için teşekkür ederim.
Orhan Kemal'in kitaplarını da okuyun çok iyidir. Yakup Kadri'nin Yaban kitabını geçen bitirdim çok güzeldi. Onu da okuyun.
Riktinyo
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim.
bigelowB
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle. Bende polisiye ile başladım. Sonra Dan Brown, Grange okudum. Sonra distopik kitaplara sardım. İnsan zaten alışkanlık kazandıkça kendi başka türlere kayıyor. Gerçi 1 yıldır adam akıllı kitap okuduğum yok. Üniversite kütüphanesi iyiydi şimdi ulaşamıyor :(
klasikleri okuyun , sıkılırım falan demeyin okumaya çalışın . Sizi heveslendirecek kitaplar saçma kurgu kitapları değil klasikler olacaktır. Onları okuyarak sonra okumanın tadını alırsınız .
hocam 1000k gibi siteler motivasyon sağlayabilir. daha düzenli okursunuz ve diğer kitaplar, yazarlar hakkında bilgi edinirsiniz. kendinize özgü bir okuma tekniği geliştirirsiniz ilerledikçe