Şimdi Ara

KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle çok kitap okuyan birisi değilimdir(Çok Okumayan derken senede 1 kitapta değil) Üniversite öğrencisiyim, biraz kendimi toplumdan dışladığım için kitap yardımlarınızı almak istedim.

Hayatımda ilk ve tek okuduğum seri artık klasik oldu ama Açlık Oyunları serisiydi . Geçenlerde bitirdim .
    Fight Club filmini çok izlesemde kitabı farklı geldi biraz daha . Cengiz Aytmatov Gün olur asra bedel kitabı akıcı gelmişti . Agathe Christie Nilde Ölüm kitabı sürükleyiciydi .

Sevdiğim tarzlar bunlar, bu kitapları okuyanlar olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?

Ayrıca evde bulduğum kitaplarıda okurum.Şuan elimde lise yıllarından kalan Timaş yayınlarının Gogol-Ölü Canlar ve Savaş ve Barış kitapları var . Ayrıca İskele yayınlarının 2 Serilik Karamazov kardeşler kitabı var . Bu yayınevlerine göre yada benim tarzıma göre bu kitapları tavsiye edermisiniz ?

Alınacak kitap listemde Ejderha Dövmeli Kız, Simyacı ve Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodiside var bunlarıda yorumlarsınız umarım

Şimdiden kitap tavsiyeleriniz için teşekkürler,kitap okumakta sigara gibi bağımlılık yapıyo bende . Boş geçmezseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 26 Kasım 2013; 13:30:38 >

• Evdeki Simyacıdan başlamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Evdeki Simyacıdan başlamalısın

Teşekkürler hocam, simyacıyı listenin başına koyuyorum o zaman
  • Evdeki Karamazov Kardeşler'le, Savaş ve Barış'ı mutlaka oku. Tavsiye edeceğim kitaplar;

Agatha Christie Dersimiz Cinayet
    William Landay Genetik Miras
    Harlan Coben Orman
    Michael Palmer Beşinci Tüp
    P. J. Parris Ölüm Şarkısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim birçok kitabı yazmışsınız hocam , hepsini araştırdım hepsininde hikayesi birbirinden güzel duruyor .
    Bu kitaplardan sonra bana yeni kitaplık gerekicek gibi, teşekkürler tavsiyeleriniz için :)
  • Rica ederim. Keyifli okumalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stephen king'den ne bulursan oku derim.favorim hayvan mezarlığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam hepsini ekliyorum listeye merak etmeyin okucam kararlıyım
  • George Orwell - Hayvan Çiftliği. Bir nevi sosyalizme bakış açısı.Sürükleyici tavsiye ederim.
  • SardanapaL kullanıcısına yanıt
    Herkes eşittir, ama bazıları daha eşittir tarzı yorumların yapıldığı kitapmış ,düzene karşı yada düzeni eleştiren konusuyla ilgi çekici bunuda ekledim
  • Metro 2033
    Sineklerin Tanrısı
    Uçurtma Avcısı
    Beyaz Gemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeigis41 kullanıcısına yanıt
    Kitapları araştırdım Metro 33 zombi istilası tarzı ve oyunuda mevcutmuş ayrıca , Sineklerin Tanrısı ve Uçurtma Avcısı kitaplarının hikayeleri sürükleyici geldi . Ayrıca filmleride varmış , kitaplarını okuduktan sonra filmlerinide izlemek isterim . Beyaz Gemi'yi lise yıllarımda okumuştum sürükleyiciydi , tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.