Şimdi Ara

kitaplarda hangi cumlelelerin altini cizersiniz veya not alirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klasikler yada felsefi tarihi bilimsel kitaplarda hangi cumlelerin alti cizilmeli yada not alirken nereye almali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çizmiyorum daha çok not alıyorum beğendiğim cümleleri.
    Kendi not defterim var bir iki karalama yaptığım, ona yazıyorum. Bu şekil baya sayfa var.
    Ama sizin dediğiniz türden önemli bilgi içerecek cümleler veya aklımda kalmasını istediğim bilgilerin notu toplasanız 2 sayfadır.
  • Sadece şiir kitabında altını çiziyorum. Kahrolsun üşengeçlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllameKisi -- 3 Nisan 2014; 1:07:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümlelerin altını çizmeyi sevmiyorum bazen not alıyorum bazen de aklıma yerleşiyor cümle. Hangi cümlelerin altını çizersin sorusuna gelirsek bazen öyle cümleler oluyorki beni çok etkiliyor onları kesin not alırım bazen de bilmediğim birşey karşıma çıkıyor onun içinde küçük bir defterim var oraya yazıyorum.
  • Kitap karalamaktan hoşlanmam, o yüzden cümle altı çizme, işaretleme yapma vs. işlere karşıyım. Beğendiğim cümleleri not alma olayı da bana ters. Bir de bu cümleleri twitter, facebook benzeri ortamlarda paylaşanlar oluyor, anlamsız gibi. Kitap tavsiyesi paylaşmak çok daha anlamlı.
  • çizmem.beğendiğim cümle olursa ara sıra tekrarlarım.kalırsa kalır kalmazsa yapacak bir şey yok
  • kitap çizmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.