Bildirim
KİTAPSEÇ KESİNLİKLE PİŞMANLIKTIR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda daha once cok yazildi kitapsec hk.keske bi baksaydiniz o konulara. 2 3 lira daha az diye magdur oluyoruz. En iyisi kitapsarayi ile kitapisler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 6-7 kere yapmısımdır sipariş böyle bir sorun yaşamadım 2 günde elime ulaştı dikkat etmen 2 kural var
1 hafta sonu göndermediğinden emin ol 2.ci si ise zaten sana kaç gün sonra kargo verilir tarzı bilgilendirme yapıyor. atıyorum karekök mat sb. orda yazıyor 2 gün sonra kargoya verilir 1gün sonra v.s -
Ben bir kere alış veriş yaptım 8 günde geldi . 5-10 fazla verip işlerden almak mantıklı. -
Ya herşeyi anlarım ama kitapları başkasına vermek ne ? Üstelik evdeydim de adresi kontrol ettim aynı ama işin sonunu bırakmayacağım nolursa olsun o kitaplari gonderecekler
bence muhattabınız direk olarak kargo şirketi onlarla çözmeye çalışın. -
Aynen hocam kitapseçin suöu yok burda kargo firmasının şubesini basın siz ne hakla benim kargomu başkasına verirsiniz diye -
Tüketici haklarına başvurursanız onlar size yardımcı olur ya paranızı yada kitabı alırsınız . Elinizde kanıt yoksa biraz zor olur .
Katiliyorum bende ordan alisveris yapiyorum arkadaslarimda ama bi sorun yasamadik tamamen kargoyla alakali bi durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X