Şimdi Ara

KİTAPSEÇ KESİNLİKLE PİŞMANLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ABİ 8 GÜNDÜR BEKLİYORUM VE BUGÜN KARGO TAKİBİNE BİR BAKTIM Kİ FIR KAS ADINDA BİRİSİNE VERMİŞLER KİTAPLARI APARTMANDA ÖYLE BİRİSİ YOK. MAİL ATTIM UMUTSUZCA BEKLİYORUM

• Forumda daha once cok yazildi kitapsec hk.keske bi baksaydiniz o konulara. 2 3 lira daha az diye magdur oluyoruz. En iyisi kitapsarayi ile kitapisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 6-7 kere yapmısımdır sipariş böyle bir sorun yaşamadım 2 günde elime ulaştı dikkat etmen 2 kural var
    1 hafta sonu göndermediğinden emin ol 2.ci si ise zaten sana kaç gün sonra kargo verilir tarzı bilgilendirme yapıyor. atıyorum karekök mat sb. orda yazıyor 2 gün sonra kargoya verilir 1gün sonra v.s
  • Ben bir kere alış veriş yaptım 8 günde geldi . 5-10 fazla verip işlerden almak mantıklı.
  • Ya herşeyi anlarım ama kitapları başkasına vermek ne ? Üstelik evdeydim de adresi kontrol ettim aynı ama işin sonunu bırakmayacağım nolursa olsun o kitaplari gonderecekler

• bence muhattabınız direk olarak kargo şirketi onlarla çözmeye çalışın.
  • Aynen hocam kitapseçin suöu yok burda kargo firmasının şubesini basın siz ne hakla benim kargomu başkasına verirsiniz diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    KİTAPSEÇTEN ALMAYIN ABİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüketici haklarına başvurursanız onlar size yardımcı olur ya paranızı yada kitabı alırsınız . Elinizde kanıt yoksa biraz zor olur .

• Katiliyorum bende ordan alisveris yapiyorum arkadaslarimda ama bi sorun yasamadik tamamen kargoyla alakali bi durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.