Şimdi Ara

KiTmTm KULLANICI YORUMLARI ve TERCİH SEBEBLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
19.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1650 tl iyi para ben iki yere fiyat sordum 1900 tl dediler.. bu işe mtm nin yönetimininde el atması lazım bir taraf nasıl oluyorda 1650 tl fiyat verirken bir taraf kafasına göre 1900 tl diyor..
  • valla bi bana o fiyata yaptı kimseyede o fiyat olmaz dedi bir kaç arkadaşım taktırcak dedim olmaz dedi. taktırdıktan sonra ustamada gösterdim gayet hoşuna gıttı beğendi inşallah bir sıkıntı olmadan binerim...
  • Aracıma daha önce taktırdığım Atiker kitteki bazı problemler çözülemeyince söktürüp Kit MTM taktırdım. Şu an için Atiker'de yaşadığım sıkıntılar gitmiş gibi görünüyor. İlerleyen günlerde gelişmeler ile ilgili bu başlığa yazacağım.
    Şu an için söyleyebileceğim, kitin bileşenleri oldukça kaliteli görünüyor. Aracın gidişinde benzin ile lpg'de bir fark yok gibi. Aracım turbo ve ilginç şekilde üst devirlerde devir kesiciye kadar hiç problem yok ancak 3000 devir altında hafif bir düzensizlik var.
  • ateşleme sistemelirnizi bi kontrol ettirin saygılar iyi marka iyi çözümdür
  • KİTMTM ARACINIZA TAKTIRMANIZ SİZİN KARINIZADIR,ARCINIZDA ARIZA LANBASI YANMAZ ,OBD SOKETİNE YAPILAN BAĞLANTI SAYESİNDE DAHA İYİ BİR KALİBRASYON YAPILIRVEDE SİZE KEYİFLİ SÜRÜŞ KEYFİNİ YAŞATIR.KİTMTM DİGER SİSTEMLERE GÖRE DAHA AZ YAKIT YAKAR ÇÜNKÜ ENJEKTÖRLERİ KEIHIN DİR.ENJEKTÖRLER BENZİN ÇALIŞMA PRENSİBİYLE ÇALIŞIR.KEIHIN ENJEKTÖRLERİN KULLANIM ÖMRÜ 500.000 KM 'REDİR.

KİTMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ PERFORMANSDA YENİ ZİRVE
  • şafak bey şu anda fiyatlarınız nedir arkadaşın jaguar xtype 2.5 aracına düşünüyoruz uygunmudur birde 1.6 astra var ona takıcaz fiyatlar ne durumdadır.
  • 6.000 km ve 4ay,,, 0 sorun Allahıma şükür. Ellerine sağlk Antalya Protek LPG Galip Usta ve ekibi... İyi ekip iyi marka ukllanır... Forever KitMTM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avast_ -- 18 Ekim 2010; 0:00:43 >
  • SAYIN :darkmoon34
    ASTRA NIZ İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAKTIRIP EKONOMİK SÜRÜŞ KEYFİNİ YAŞAYABİLİRSİNİZ,FAKAT JAGUAR İÇİN ARACI GÖRMEMİZ GEREKLİ BAZI JAGUARLARDA BENZİN RAİL'İN ÜZERİNDE SENSÖRLER VAR BU SEBEBTEN DOLAYI İLAVE PARÇALAR KULLANMAK GEREKEBİLİR.ARCINIZI GETİRİRSENİZ SEVİNİRİZ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİZ.0312 395 26 46 pbx

KİTMTM PERFORMANSDA YENİ ZİRVE
  • Şafak bey gaz ayarı ile ilgili bir sorum olucak. Gaz ayarındaki birim nedir. Çünkü benim arabamın gaz ayarının düşük olduğunu biliyorum bu sebeple iki defa motor ikaz lambası yandı. yani honda civic 2005 model araamda gaz ayarı ne olmalıdır?
  • SAYIN: ENTELLEKYA

ARACINIZIN GAZ AYARI ARACIN BENZİN MİLİSANİYELERİNE GÖRE AYARLANIR EĞER LPG KALİBRE EDİLİRKEN BENZİN MİLİSANİYELERİ BAZ ALINARAK YAPILIR.EGER ARACINIZIN LPG AYARI BUNA GÖRE YAPILMAZ İSE ZENGİN VEYA FAKİR KARIŞIM HATASI VERİR BUDA ARIZA LANBASI YANMASINA SEBEB OLUR. KİTMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMİNDEN BU AYAR OBDI DEN DEĞER ALINARAK YAPILIR BUSEBEBTEN DOLAYI KESİNLİKLE ARIZA LANBASI YANMAZ TEKRAR PROGRAMLAMAYA GEREK DUYULMAZ.

KİTMTM PERFORMANS YENİ ZİRVE
  • Aracım 2010 Passat 1.6 Mpi 102 hp (hitler motoru).

Kit Mtm sistemini aracım 2,800 km'de iken Ankara Şaşmaz Oto Sanayi Birlik Otogaz'da taktırdım. (2009 Eylülde 55 lt. simit tankla 1700 TL / 12 taksitti.) 3 gün önce lpg filtresinin değişimi yapıldı (15.000'de bir 50 TL) aynı yerde, ancak sordum taktırdığım yer birlik otogazın Kit Mtm ile anlaşmaları bitmiş haberiniz ola.

Şu an aracım 51,500 km'de ve allaha çok şükür tek bir problem yaşamadım.

Yakıt şehir içi 9.5-10.5 lt civarı, şehir dışı da 6.5-7.5 lt. Bu da Ankara'daki 1.97'ci lpglerden aldığım için (milangaz) 20-22 kuruş şehir içi 14-16 kuruş şehir dışı yapıyor ki aracım 1,500 kilo.

Aracın çekişinde ilk yaptığım 2800 km'ye göre bir fark yok diyebilirim. Aracımla biri İstanbul biri Ankarada iki kış geçirdim araç bir kere olsun titreme, stop etme gibi bir sorun çıkarmadı. Depo maksimum 47 litre aldı (90-95 liraya doluyor, şehir içi 450 km gidiyor.)

Selanik, Kavala, Trabzon, Elazığ, Antalya, Fethiye, Efes, Amasra dahil görmediği yer kalmadı kitin hava yol koşullarında bi problemi olmadı. (En kötü yerden de gaz aldım ucuz diye Keihin enjektör (prins kit enjektörü) hassastır, kalitelidir dediler hiç bir problem yaşatmadı.

LPG düşünen arkadaşlara kendi tecrübelerimden yola çıkarak tavsiye ederim, ancak işçilik burda kitin markasından daha önemli. 4 saat adam gibi işçilikle bir çok italyan veya prins/teleflex marka kit araçta bir problem çıkarmaz.

Saygılarımla,

Fırat

KiTmTm KULLANICI YORUMLARI ve TERCİH SEBEBLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majezik06 -- 27 Temmuz 2011; 9:22:14 >

• Kit Mtm / 2010 Passat 1.6 Mpi

• Değerli arkadaşlar ;

Kit MTM honda civic 2005 model VTECII sorunsuz çalışmakta. Taktıralı 2 ay oldu 5600 km yol yapmışım. Sizlere tavsiyem taktırcağınız zaman benimle irtibata geçebilirsiniz. Montaj çok önemli . Ankara için konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erfir

Kit Mtm / 2010 Passat 1.6 Mpi

• Şuan Montaj fiyatı nedir bu kitin yaklaşık. İncelediğim kadarı ile kaliteli bir kite benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkabaoglu

Şuan Montaj fiyatı nedir bu kitin yaklaşık. İncelediğim kadarı ile kaliteli bir kite benziyor.

öncelikle merhaba
    evet orjinal italyandır kitmtm italyada mtm srl fabrikasının orjinal ürünüdür mtm enjektörlü kit fiyatı 1650 tl 10 taksit kredi kartına aracınısa uygulanır ve gönül rahatlı ile arcınızı kulanırsınız saygılar
  • Arkadasim suanda kullandigim araç megane2 lpg'li.Belçika'da yasiyorum en son 2006 lyillarda gazli araba kullanmistim.Dizele gelen zamlardan sonra 2 yasinda ki berlingo'mu satarak 2000 euroya 2004 model gazli megane2 aldim kalan paramida kenara koydum.Aracin üzerinde Gaz Itayia easyjet marka kit bulunuyor.Gaz sistemi 2005 yilinda araç 7000 kmde iken takilmis.Ben araci 180.000 km'de aldim ve 10.000 km'de ben yaptim.Tek kelime ile mükemmel çalisiyor soguklarda bile 1 dakikada gaza geçiyor.Sistemin regulatörü hortum seklinde istediginiz yere sikistirabiliyor vu istediginiz sekli verebiliyorsunuz enjektörler monopol ve direkt emismanifoltun dibine baglamislar.hiç bir skilde stop etmiyor,titremiyor ve çekis sorunu yasatmiyor.

Yani hangi kiti taktirirsaniz taktirin ama isinde uzmani seçin.

Not:Dizel 1lt:1.40 euro
    Gaz 1 lt:0.50 cent
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindoman

Arkadasim suanda kullandigim araç megane2 lpg'li.Belçika'da yasiyorum en son 2006 lyillarda gazli araba kullanmistim.Dizele gelen zamlardan sonra 2 yasinda ki berlingo'mu satarak 2000 euroya 2004 model gazli megane2 aldim kalan paramida kenara koydum.Aracin üzerinde Gaz Itayia easyjet marka kit bulunuyor.Gaz sistemi 2005 yilinda araç 7000 kmde iken takilmis.Ben araci 180.000 km'de aldim ve 10.000 km'de ben yaptim.Tek kelime ile mükemmel çalisiyor soguklarda bile 1 dakikada gaza geçiyor.Sistemin regulatörü hortum seklinde istediginiz yere sikistirabiliyor vu istediginiz sekli verebiliyorsunuz enjektörler monopol ve direkt emismanifoltun dibine baglamislar.hiç bir skilde stop etmiyor,titremiyor ve çekis sorunu yasatmiyor.

Yani hangi kiti taktirirsaniz taktirin ama isinde uzmani seçin.

Not:Dizel 1lt:1.40 euro
    Gaz 1 lt:0.50 cent

Merhaba,
    sizin gibi gurbetçileri aramızda görmek şeref verdi

• Buralar reklam kokuyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: mkkabaoglu

Şuan Montaj fiyatı nedir bu kitin yaklaşık. İncelediğim kadarı ile kaliteli bir kite benziyor.

öncelikle merhaba
    evet orjinal italyandır kitmtm italyada mtm srl fabrikasının orjinal ürünüdür mtm enjektörlü kit fiyatı 1650 tl 10 taksit kredi kartına aracınısa uygulanır ve gönül rahatlı ile arcınızı kulanırsınız saygılar

Bakalım yarın Trabzon'daki bayi ile görüşüp bir fiyat alayım. Muhtemelen 1.800 den kapı açarlar. Buranın havasından mı suyundan mı bu tür şeyler büyük şehirlerden çok daha pahalı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.