Şimdi Ara

KiTmTm KULLANICI YORUMLARI ve TERCİH SEBEBLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
19.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HİÇ BİR ARAÇTA MOTOR ARIZA LAMBASININ YANMASINA SEBEP OLMAZ.

KEIHIN MARKA LPG ENJEKTÖRLERİ JAPON MALIDIR. KEIHIN ENJEKTÖRLER, HONDA VE SUBARU MARKA ARAÇLARDA BENZİN ENJEKTÖRÜ OLARAK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR.

KEIHIN LPG ENJEKTÖRLERİ EN SESSİZ ÇALIŞAN ENJEKTÖRLERDİR.

KitMTM ‘NİN TÜM PARÇALARI ORİJİNALDİR VE İTALYA’DA YERLEŞİK M.T.M. Srl. (Cherasco – Torino / İTALY,www.brc.it,www.kitmtm.com,) FİRMASINDA ÜRETİLMEKTEDİR.

KitMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ BENZİN ÇALIŞMA PRENSİBİYLE ÇALIŞMAKTADIR. BU SEBEPTEN DOLAYI DİĞER SİSTEMLERE GÖRE %3 – %5 ORANINDA EKSTRA YAKIT TASARRUFU SAĞLAMAKTADIR.

KitMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMİNDE OBD SOKETİNE BAGLANTI YAPILARAK BENZİN KONTROL ÜNİTESİNDEKİ DEĞERLER GÖRÜLMEKTEDİR. BU SAYEDE DAHA İYİ BİR KALİBROSYAN YAPILABİLMEKTEDİR.

KitMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMİNİN PROGRAMINDA DİAGNOSTİK BÖLÜMÜ BULUNMAKTADIR. BU SAYEDE PROBLEM YAŞAYAN BİR ARAÇ BİLGİSAYARA BAĞLANARAK HANGİ PARÇASINDA PROBLEM OLDUĞU DİREKT OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR. BÖYLECE DAHA KISA ZAMANDA ARACIN PROBLEMİ GİDERİLEBİLMEKTEDİR.

KitMTM TÜRKİYE GENELİNDE 2 YIL, 100.000 KM GARANTİLİDİR.

KitMTM ARZALI PARÇALARI BİRE BİR DEĞİŞİM GARANTİLİDİR.

İTHALATÇI FİRMA 1996 YILINDAN BU YANA LPG OTOGAZ SEKTÖRÜNDE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞTIR.

SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE GÜÇLÜ FİRMA DESTEĞİ BULUNMAKTADIR.

KitMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMİNE AİT ENJEKTÖR KULLANIM ÖMRÜ YAKLAŞIK 500.000 KM’DİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 7 Aralık 2015; 10:42:46 >

• Yaygın servis ağı,güçlü distiributör ve satış sonrası müşteri memnuniyeti açısından BRC ye göz atmanızda fayda var.selamlar...
  • Arkadaşım, aç forumlara bak bakalım pahalı meşhur markalarımızdan Prins ve Teleflex taktıranlar ne sorunlar yaşamışlar. Eğer montaj düzgün yapılır ve araçta bir problem yoksa aralarında bir fark yoktur. Adamlar BRC'yi, Tartarini'yi, Atiker'i taktırmış 2 yıldır geziyor bir sorun yok, bunu nasıl açıklayacaklar. 2-3 yıl önce İtalyan'lardan uzak durun sorunlu diyorlardı, Prins'i, Teleflex'i dayadılar. Ama görüldüki iş öyle değil. Şimdi de aynı muamele Atiker'e, Ekogas, KME gibi daha ucuz markalara yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin76

Arkadaşım, aç forumlara bak bakalım pahalı meşhur markalarımızdan Prins ve Teleflex taktıranlar ne sorunlar yaşamışlar. Eğer montaj düzgün yapılır ve araçta bir problem yoksa aralarında bir fark yoktur. Adamlar BRC'yi, Tartarini'yi, Atiker'i taktırmış 2 yıldır geziyor bir sorun yok, bunu nasıl açıklayacaklar. 2-3 yıl önce İtalyan'lardan uzak durun sorunlu diyorlardı, Prins'i, Teleflex'i dayadılar. Ama görüldüki iş öyle değil. Şimdi de aynı muamele Atiker'e, Ekogas, KME gibi daha ucuz markalara yapılıyor.
    herkes brc yi öneriyor fakat megane 2 de lpg sorun çıkarıyormuş özellikle klimayı açınca araba rolantide stop ediyormuş ve fransız arabalarının hepsinde görülen gittikçe benzin göstergesinin düşmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

herkes brc yi öneriyor fakat megane 2 de lpg sorun çıkarıyormuş özellikle klimayı açınca araba rolantide stop ediyormuş ve fransız arabalarının hepsinde görülen gittikçe benzin göstergesinin düşmesi

Güzel bir konuya temas etmişsiniz teşekkürler :)

Kliması elektrikli olan butür araçlar için yazılımının içinde bulunan sürüş konforu menüsüyle, bu sorunu çözebilen ilk marka BRC dir.
    Fransız araçlarına özgü yolda giderken benzin göstergesinin düşmesi olayını bertaraf edecek sistemide üreten ilk marka BRC dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

Güzel bir konuya temas etmişsiniz teşekkürler :)

Kliması elektrikli olan butür araçlar için yazılımının içinde bulunan sürüş konforu menüsüyle, bu sorunu çözebilen ilk marka BRC dir.
    Fransız araçlarına özgü yolda giderken benzin göstergesinin düşmesi olayını bertaraf edecek sistemide üreten ilk marka BRC dir.

Alıntıları Göster
    iyide arkadaşın sormuş olduğu kitmtm markası brc nin yan ürünü yani brc ye ait bir marka..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

iyide arkadaşın sormuş olduğu kitmtm markası brc nin yan ürünü yani brc ye ait bir marka..

Alıntıları Göster
    tam tersi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Elektronik

tam tersi olmasın

Alıntıları Göster
    aslında derdimi tam anlatamadım bu kitmtm ile brc italyada aynı fabrikanın üretimi diye biliyorum sadece kitmtm de khein marka enjektörler kullanılıyorki bu enjektörleri prinsde kullanmakda çok kaliteli enjektörler bazıları prins in bosch enjektör kullandığını sanıyor ama prins khein enjektör kullanır..

• quote:

aslında derdimi tam anlatamadım bu kitmtm ile brc italyada aynı fabrikanın üretimi diye biliyorum sadece kitmtm de khein marka enjektörler kullanılıyorki bu enjektörleri prinsde kullanmakda çok kaliteli enjektörler bazıları prins in bosch enjektör kullandığını sanıyor ama prins khein enjektör kullanır..

Alıntıları Göster
    Kit MTM 10 numara bir sistemdir... tavsiye edilir hatta Antalyada bulunuyor iseniz PROTEK GALİP USTA ve kit MTM her şeyi ile tavsiye edilir...(0 Mazda 3 lere ve 6 alacaklara da burası tavsiye edilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: avast_

Kit MTM 10 numara bir sistemdir... tavsiye edilir hatta Antalyada bulunuyor iseniz PROTEK GALİP USTA ve kit MTM her şeyi ile tavsiye edilir...(0 Mazda 3 lere ve 6 alacaklara da burası tavsiye edilir)

Alıntıları Göster
    prins in regulatörünü ve sensörünü bosch üretmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSRSRS

prins in regulatörünü ve sensörünü bosch üretmektedir.

Alıntıları Göster
    regülatör değil anjektöründen bahsediyoruz.. ayrıca ktmmtm den fiyat aldım 1900 tl fiyat verdiler bu fiyat piyasada kalıcı olup isim yapmak isteyen bir firma için çok çok pahalı giderim prins taktırırım zaten o fiyata niye ktmmtm taktırıyım prinsdende fiyat almışdım 2000 tl demişlerdi 100 lira için değmez gider prins takarım millet hakkatten uçmuş ya sattığı markayı bilmiyor yada para ağaçda yetişiyor sanıyor bende 1600 tl gibi makul rakamlar bekliyordum.. en azından prinse alternatif olması için bir bahane olurdu..

benim prins dışı alternatif markalara zaten yönelmemin tek nedeni prinsin pahalı bulduğum fiyatı.. kitmtm yede bu yüzden yöneldim üstünde prins enjektörleri var diye yöneldim ama prinsle aynı fiyat oldukdan sonra niye gidip bu tip markaları arabama takıyımki gider 100-200 fazla verir prins takarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Eylül 2010; 12:15:11 >

• quote:

regülatör değil anjektöründen bahsediyoruz.. ayrıca ktmmtm den fiyat aldım 1900 tl fiyat verdiler bu fiyat piyasada kalıcı olup isim yapmak isteyen bir firma için çok çok pahalı giderim prins taktırırım zaten o fiyata niye ktmmtm taktırıyım prinsdende fiyat almışdım 2000 tl demişlerdi 100 lira için değmez gider prins takarım millet hakkatten uçmuş ya sattığı markayı bilmiyor yada para ağaçda yetişiyor sanıyor bende 1600 tl gibi makul rakamlar bekliyordum.. en azından prinse alternatif olması için bir bahane olurdu..

benim prins dışı alternatif markalara zaten yönelmemin tek nedeni prinsin pahalı bulduğum fiyatı.. kitmtm yede bu yüzden yöneldim üstünde prins enjektörleri var diye yöneldim ama prinsle aynı fiyat oldukdan sonra niye gidip bu tip markaları arabama takıyımki gider 100-200 fazla verir prins takarım...

Alıntıları Göster
    valla bu konuda size katılmamak elde değil ama: ben 3 ay önce 1800TL 10 taksite taktırdım... Ben de sizin gibi düşünmedim değil; ancak montajcı firmannı yani Protek Galip Usta'nın işçiliğine b parayı verdim açıkçası...

• quote:

valla bu konuda size katılmamak elde değil ama: ben 3 ay önce 1800TL 10 taksite taktırdım... Ben de sizin gibi düşünmedim değil; ancak montajcı firmannı yani Protek Galip Usta'nın işçiliğine b parayı verdim açıkçası...

Alıntıları Göster
    Bende LPG için bi araştırma yaptım BRC taktırmak istiyordum ama HONDA civic 2005 model aracıma mühendis arkadaş kitmtm de ısrar ettı 1700 tl de fiyat verdi aklıma yattı açıkcası kismetse bayramdan sonra taktırcam...

eleştirilerede açığım en doğrusunu bulmak adına...

• quote:

Alıntıları Göster
    benim kit e lafım yok ama bu fiyat olmaz sorun fiyatda .. birazcık piyasa araştırması yaparsanız zaten prinsi 2000 tl ye teleflex ide 2100 tl ye takıyorlar.. ben landirenzo danda fiyat aldım onunda enjektörleri bosch 1600 tl zaten kafamda kitmtm yi landiye rakip görmüşdüm parasal açıdan ama maşallah landiden bile pahalı çıkdı.. ne diyim başarılar dilerim o fiyata yılda ancak bir kaç arabaya o kiti takarlar.. işi bilen adam prins varken gidipde kitmtm o fiyata takmaz..

• quote:

benim kit e lafım yok ama bu fiyat olmaz sorun fiyatda .. birazcık piyasa araştırması yaparsanız zaten prinsi 2000 tl ye teleflex ide 2100 tl ye takıyorlar.. ben landirenzo danda fiyat aldım onunda enjektörleri bosch 1600 tl zaten kafamda kitmtm yi landiye rakip görmüşdüm parasal açıdan ama maşallah landiden bile pahalı çıkdı.. ne diyim başarılar dilerim o fiyata yılda ancak bir kaç arabaya o kiti takarlar.. işi bilen adam prins varken gidipde kitmtm o fiyata takmaz..

Alıntıları Göster
    fiyat aldığım yerde prins te var dediğinizi göz önünde bulundurcam ama beni kitmtm de etkileyen distr. ankarada aradım biraz bilgi aldım 2 yıl 100000 km garanti veriyorlar sorun olursa muhatap bulabileceğimi umuyorum bide arabam honda olunca hondacı kadir ustayada sormadan taktırmam... sanırım siz fiyatı uygun buldunuz kitmtm için 1700 tl 10 taksit

• quote:

Orijinalden alıntı: entellekya

fiyat aldığım yerde prins te var dediğinizi göz önünde bulundurcam ama beni kitmtm de etkileyen distr. ankarada aradım biraz bilgi aldım 2 yıl 100000 km garanti veriyorlar sorun olursa muhatap bulabileceğimi umuyorum bide arabam honda olunca hondacı kadir ustayada sormadan taktırmam... sanırım siz fiyatı uygun buldunuz kitmtm için 1700 tl 10 taksit

Alıntıları Göster
    ben istanbuldayım ankaradaki prins resmi servisi aradım zaten türkiye distiribütörüde onlar bana gelin 2 gün aracınız yatar 1900 tl 10 taksit demişlerdi.. prins taktırıpda memnun kalmayan insan az.. her kezin hem fikir olduğu birinci sınıf bir kit avrupada volvo nun resmi lpg kiti..

kitmtm yi 1700 e bulduysanız iyi fiyat bence biraz daha pazarlık yapın 1600 e 10 taksit yaparsanız tam hak ettiği olması gereken fiyatta olur.. bende landirenzo taktırıcam galiba..

• quote:

ben istanbuldayım ankaradaki prins resmi servisi aradım zaten türkiye distiribütörüde onlar bana gelin 2 gün aracınız yatar 1900 tl 10 taksit demişlerdi.. prins taktırıpda memnun kalmayan insan az.. her kezin hem fikir olduğu birinci sınıf bir kit avrupada volvo nun resmi lpg kiti..

kitmtm yi 1700 e bulduysanız iyi fiyat bence biraz daha pazarlık yapın 1600 e 10 taksit yaparsanız tam hak ettiği olması gereken fiyatta olur.. bende landirenzo taktırıcam galiba..

Alıntıları Göster
    bakalım son fiyat yarın belli olucak o zaman yazarım

• quote:

işi bildğimiz içir MTM taktırdık siz merak etmeyin... MTM ile prins in tek benzerlikleri enjektörleri olup gerisini alakası yoktur... Prins kötü demem hiç bir zaman ama MTM d bozuk para gibi harcanacak kit değildir...
    Saygılar
  • quote:

quote:

işi bildğimiz içir MTM taktırdık siz merak etmeyin... MTM ile prins in tek benzerlikleri enjektörleri olup gerisini alakası yoktur... Prins kötü demem hiç bir zaman ama MTM d bozuk para gibi harcanacak kit değildir...
    Saygılar

biz mtm ye bir şeymi dedik bir lafmı ettik bozuk para gibi harcanak kit değil diyorsunuz görende kötü bir şey demişiz zanneder.. tek dediğim laf prins ile arasında 100-200 tl fark varsa gidipde mtm takılmaz işi bilen adamda takmaz 100-200 tl için takanada işi bilmek denmez dense dense cimrilik denir.. tabi siz çok ucuza kiti takdırdıysanız o başka.. bu yazdıklarım benim aldığım 1900 tl üstünden konuşmamdır..

prins kötü demem hiç bir zaman demişsiniz zaten kötü deseniz size şu cevabı yazma tenezzülünde bile bulunmazdım prins ve teleflex lpg sektöründe lider kitler ardından diğerleri geliyor.. ama prins fiyatına gidip mtm takıpda arkadaş biz bildiğimiz var diyen birine kusura bakmayın ama hiç bir bildiğiniz olduğunu sanmıyorum derim..

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

biz mtm ye bir şeymi dedik bir lafmı ettik bozuk para gibi harcanak kit değil diyorsunuz görende kötü bir şey demişiz zanneder.. tek dediğim laf prins ile arasında 100-200 tl fark varsa gidipde mtm takılmaz işi bilen adamda takmaz 100-200 tl için takanada işi bilmek denmez dense dense cimrilik denir.. tabi siz çok ucuza kiti takdırdıysanız o başka.. bu yazdıklarım benim aldığım 1900 tl üstünden konuşmamdır..

prins kötü demem hiç bir zaman demişsiniz zaten kötü deseniz size şu cevabı yazma tenezzülünde bile bulunmazdım prins ve teleflex lpg sektöründe lider kitler ardından diğerleri geliyor.. ama prins fiyatına gidip mtm takıpda arkadaş biz bildiğimiz var diyen birine kusura bakmayın ama hiç bir bildiğiniz olduğunu sanmıyorum derim..

Alıntıları Göster
    sanırım 1.650 TL ye 10 taksit MTM taktırmama herkes mantıklı bakar...

piyasayı daha ıyı bılen arkaşlar vardır ama benim araştırmama göre mantıklı geldi...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.