Şimdi Ara

kıymık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler yardım edin.. başımın arkasını ağaça çarptm ve ufacık bi kıymık tani diken gibi girdi ucu dısarı cıksa çekip alıcam dısarıda cıkmıyor felaket canım yanmakta nasıl çözüm bulabılırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enjektörle çıkardım konu şurada dursun eğer birisine diken miken girer nette ararda bunu görürse işe yarar bilgi vereyim enjektörün ucunu dikenin girdiği yere koyup enjektörü çektiğinizde içinden kanla birlikte çıkmakta arkadaşlar daha sonra dağlamayı unutmayın :) sigara değilde iğneyi kızdırıp basabılırsınız :)

• Ss

• geçmis olsun agam

• Kaymak diye okudum

• Çok iyi hatırlıyorum orta okulda öğle arası yemek yiyiroz bi yandanda masa tenisi izliyoruz jimnastik tahtasının üstüne oturmuştum rahat edemim kenera kayıcaktım bi baktım kıymık battı tamda totoma utançtan ulan ne rezil olmuştum
     kıymık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3BL4 -- 11 Temmuz 2014; 0:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Çok iyi hatırlıyorum orta okulda öğle arası yemek yiyiroz bi yandanda masa tenisi izliyoruz jimnastik tahtasının üstüne oturmuştum rahat edemim kenera kayıcaktım bi baktım kıymık battı tamda totoma utançtan ulan ne rezil olmuştum
     kıymık..

Çıplak dötle mi oturmuştunuz afedersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kedinin sırtındaki tümör..
    2 yıl önce açıldı
    Böcek ısırdı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.