kız arkadaş sahibi olmayı üstünlük olarak gören ve tüm mutluluğunu kızlara endeksleyen eziklerin arasına geldiğimi unutmuşum bir an, kusura bakma. |
Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (3. sayfa)
-
-
Hocam son dediğin cümleyi onun da yüzüne soyleyemiyorsan gelip buraya yazmanın bir anlamı yok bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pinkkız arkadaş sahibi olmayı üstünlük olarak gören ve tüm mutluluğunu kızlara endeksleyen eziklerin arasına geldiğimi unutmuşum bir an, kusura bakma.
Alıntıları Gösterhocam yavaş vur adam öldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
derde bak yaw benim ne zaman böyle dertlerim olur
kız sürekli darlıyosa seviodur aga yabancı kızlar mesaj atmıyomuş da falan.. sevmedikleri ve ilgilenmedikleri için olabilir mi büyük ihtimal dil öğrenme sitesinde fesbuk grubunda ya da dating appinde tanıştınız kız sana cevap verip diğer mesajlara geçiyodur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulousya başkalarıyla flört ediyorsa senden ilgi göremediği zamanlarda? kız milletine ne aşırı ilgi gösterecen ne de ilgisiz bırakacan. çok ilgi verirsen süs köpeğine dönersin, ilgisiz de bırakırsan kız kendisine ilgi gösteren başka erkeğe kaçar.
Alıntıları GösterSizi alıntıladım ama sözüm meclisten dışarı.
Adım gibi eminim, yapmıyordur.
Velev ki, ediyor diyelim. Şu anda biliyor muyum, hayır. Stres, sıkıntı yapıyor muyum, hayır. İstediğini yapmakta ve istediği kişiyle görüşmekte serbest. Başkasıyla flört türlü muhabbetini yakalarsam (arkadaşlıktan öte), ayrılırız. Ayrılık sonunda üzülür müyüm, yine hayır! Çünkü ben onu hayatımın merkezine almıyorum (her şeyim o diyen tipler var ya, bu onu sevmediğim anlamına gelmesin). İlişkimiz olabilir ama önceliğim benim. Sağlığım, hayattaki hedeflerime ulaşmam ilişkiden de her şeyden de önemli. "Önce can, sonra canan" demişler. Sağlığın, huzurun olmadıktan sonra kız arkadaşın olmuş neye yarar.
Önceki mesajımı biraz daha açayım:
Eski kız arkadaşım şu "Hekimoğlu" dizisindeki genç kadın doktor var ya, aynısı idi. Güzel olmasına güzel. Gel zaman git zaman, kız hakimiyet kurmaya çalıştı. Fikir ayrılığına düşmeye başladık. Üstüne buluşma, arama ve mesajlaşma baskısı da eklenince tahammül edilmez bir hal aldı ilişki. Bir insan mesaj aldığında strese girer mi, evet, giriyormuş. Kız her aradığında "buluşmak mı isteyecek, yine ne diyecek" diye düşünmekten canım sıkılıyordu Ben mesela okumayı, öğrenmeyi, kendimle zaman geçirmeyi çok severim. Hobilerim var, onlara zaman ayırıyorum. Aklıma kız gelmiyor yani. Meşguliyet illa buluyorum. Kız, arkadaşlarıyla telefonda saatlerde konuşurdu mesela. Boş muhabbet. Ben yapamam öyle. Baktım olmuyor, yol verdim. İnanmayacaksınız belki ama kız bir yıl sonra döndü. Bir sene boyunca düşünmüş, taşınmış. Oh olmuş Tabii, benim umrumda mı, yeni insanlar tanıdım, yeni şeyler yaşadım vs.
Abazalar, ezikler ve yıkıklar konuya toplanmış; yok kızlar sizin gibilere bakıyor, bana bakmıyor, yok benim olsa ilgi manyağı ederim, yok hayatım böyle ziyan olsa falan. Siz hayırdır?! İki .orno izleyip yok kıza iyi davranırım, ilgi gösteririm, sevgilim olsun da... kafasıyla olmuyor. Kazın ayağı öyle değil.
Sevgilin olabilir, şımarık olabilir, tek derdi paranı yemek olabilir, seni görünüşünle, sosyal medya hesabınla değerlendiriyor olabilir. Mükemmel (huyu suyu vs.) de olabilir. Asıl sorun, bu kötü huylar karşısında ne tepki verdiğindir. Sen bunları sineye çekersen fazlası da gelir. Bir bakmışsın kukla olmuşsun, basar kıçına tekmeyi; sonra o kız için sattığın çocukluk arkadaşını, tepki gösterdiğin annen babanı, kız için aranı bozduğun çevreni deli gibi ararsın.
Bu psikolojik sorunlu ve klinik vakalık arkadaşlar, eğer kız arkadaşınız olmasını istiyorsanız ilk önce sosyal medyadan millete yazmayı bırakın; kendinizin farkına varın, kendinizi tanıyın, kendinize bir şeyler katın, hedefler kurun. Hedeflere ulaşırken illa çevrenizde sizinle yürümek isteyenler çıkacaktır. Bunu da yapamayacaksınız kapatın dükkanı, gidin!
Son olarak, evliliklerin bile süreceğinin garanti olmadığı şu zamanda ilişkilere çok da anlam yüklemeyin, insanları tanıyın, zaman geçirin, zaten bir yola evrilecekse evrilir. Kasmayın o kadar. "Ciddi" ilişki demiyorlar mı, bir gülme alıyor beni Gören de sanacak Lozan Antlaşması imzalıyor İlişki ilişkidir, öyle veya böyle olacağını zaman gösterir. Çok anlam yüklemeyin, takılın geçin.
Bu mesajı, konuya yazan üyelere atfediyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Aralık 2020; 0:34:52 >
-
Sevgilin yeterince güzel degildir. 37 numaralı ince ayak bilekli 1.75 60 kilo sarışın Pink psusyli olsaydı kız arkadasin haftada 4-5 kere buluşmak isteyen sen olurdun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvıs_ -- 24 Aralık 2020; 0:46:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş belli ki sevmiyorsun, konuşmak bile istemediğine göre ayrıl gitsin ne zorluyorsun.
-
Hocam ayrıl bence bak ciddi söylüyorum bu yaşlar bir daha gelmez bulursun yenisini -
quote:
Orijinalden alıntı: Whoisthat
Hocam son dediğin cümleyi onun da yüzüne soyleyemiyorsan gelip buraya yazmanın bir anlamı yok bence.dostum adam bir dertten mustarip olduğunu yanmış ben de aynı şeyden mustaribim diye cevap yazdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Daysilk aylar normal , sonradan düzene girer
girmezsede sen sokucan yavaş yavaş
Haydaa, kıza nasıl sokacağına sen mi karar vericen kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Seviyorsan git konuş bence
Kızlar: Hayatının merkezinde olmak ister bu yüzden sürekli neden yazmıyorsun nerdesin vs başının etini yer. Hayatının merkezi olunca da senden sıkılıp boynuzu takıp başka birnin kollarına atlar. Klasik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kopser123Kızlar: Hayatının merkezinde olmak ister bu yüzden sürekli neden yazmıyorsun nerdesin vs başının etini yer. Hayatının merkezi olunca da senden sıkılıp boynuzu takıp başka birnin kollarına atlar. Klasik.
konuştuğum hiç bir kız niye yazmıyosun benle ilgilen görüşelim 1 tanesini bile demiyor hocam :D tam tersi geç yazıyor kime yazsam niye geç yazıyosun diyince sürekli telefonlamı uğraşacağım diyor merkez kızlar nerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pinkkız arkadaş sahibi olmayı üstünlük olarak gören ve tüm mutluluğunu kızlara endeksleyen eziklerin arasına geldiğimi unutmuşum bir an, kusura bakma.
Alıntıları Gösteryav he he ondan mı geldin burda anlattın "eziklerin arasına" bu saçma şeyi :D bundan herkese ne, sebebi şu oo kız arkadaşın sana ilgi gösteriyo sen oyun filmden ayrılmak istemiyon çok coolsun knk desinler diye açmışın :D
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious IIhocam yavaş vur adam öldü
Alıntıları Gösterhadi o adam cool olmaya çalışıyo da sen ne olmaya çalışıyon :D ergen lafları
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiyav he he ondan mı geldin burda anlattın "eziklerin arasına" bu saçma şeyi :D bundan herkese ne, sebebi şu oo kız arkadaşın sana ilgi gösteriyo sen oyun filmden ayrılmak istemiyon çok coolsun knk desinler diye açmışın :D
Alıntıları Gösterkanka övünmeye gelmiş bu eleman çok belli
-
Arkadaşlar. Bekara karı boşamak kolay diye ilkel bir laf var. O laf doğru.
Hiç bir durumu içinde olmadan bilemezsiniz.
Ayrıca 25 yaşındaysan evlilik maksatlı düşünmeye başla. Kız ise evliliğe uygun değilse yolla.
İlgi aşıkları ile ömür geçmez. Sorunlar başka sorunlara yol açar.
Kendisine yeten birini bul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 24 Aralık 2020; 13:11:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoihadi o adam cool olmaya çalışıyo da sen ne olmaya çalışıyon :D ergen lafları
Alıntıları GösterÇok fena aşağılık kompleksin var kardeşim, allah kurtarsın
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious IIÇok fena aşağılık kompleksin var kardeşim, allah kurtarsın
Alıntıları Gösterkız arkadaşım olduğundan oyuna filme vakit bulamıyom ilgiden sıkıldım diye konu açmasını normal buldun yorumuma takıldın. bu bilgi sana çok şey kattı zaten hiç gösteriş için açmadı konuyu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X