Şimdi Ara

Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bak, sayın Meriç, birincisi, ballandıra ballandıra anlatmıyorum. Başımdan geçen olayı, başkaları da yaşıyordur belki diyerek, biraz da farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla paylaştım. Nitekim, çıktı aynı dertten muzdarip olanlar. Kızsızlıktan kafayı yiyen, klinik vakalık abazalar da damladı konuya. Kız olsun da tapayım modunda hepsi. Bu tipler kızları kızları ulaşılmaz sanıyor, biraz da onların bu kafa yapısını değiştirmek ve kızların her şey olmadığını göstermek istedim.

İkincisi, eleştiriye gayet açığım. Saygı çerçevesini bozmadığın sürece istediğin gibi konuşabiliriz. Ha, kendince laf edersin, layığını alırsın o vakit.

Üçüncüsü, ilişkiyi sürdürmek kadar bitirmek de normaldir. Karşı tarafla beklentilerimizin uyuşmadığını görünce bitirdim. Bitiren kız olunca normal, erkek olunca anormal mi? Hep kızlar mı ayrılır? Yoksa terk mi edildin? Nedir yani bu garez?! Yine sorayım: İlişki benim değil mi?! Sana ne!

Alıntıları Göster

Birinci dediğinin "Bu tipler kızları kızları ulaşılmaz sanıyor, biraz da onların bu kafa yapısını değiştirmek ve kızların her şey olmadığını göstermek istedim" kısmına ben de katılıyorum üçüncü dediğine de zaten aynısını demişim sevmiyorsak, yazmak istemiyorsak ilişkiyi bitirmek en doğal ve olgun hareket tabii ki erkekler de ilişki bitirebilir, dünyanın en saçma sorusu.

Ama benim takıldığım konunu bu yazdıklarınızla alakası yok, bunlara ben de katılıyorum son attığım yorumu bir kere daha okursanız ne düşünerek veya neyi saçma bularak size cevap verdiğimi anlarsınız. İyi forumlar

• Türk kezbanı ile hiç sevgili olunurmu allah aşkına siz kafayımı yediniz ?  

• Aboww kiz 25 se ayvayi yemisin onun hormonlar simdi deli gibi calisiyordur ulan ben ne zaman evlenecem diye sana gecmis olsun o ilgi ondan kaynakli :)
  • Kafana silah mı dayadı ?
  • İyi erkekler yalnızlıktan balkonlara bakıyor. Kötü erkekler de kıza bakmayıp gökyüzüne bakarken.. Bu deyimin doğrusu bu (mantık kurup düşündüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 25 Aralık 2020; 3:43:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bas geç
  • Vaybe derdinizi seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bide evlenince gör  

• Kadınlara gösterdiğiniz ilgi arttıkça daha çok şımarıyorlar sizi sıkıntıya sokuyorlar.

• elindekinin değerini kaybedince anlıyorsun. sende öğreneceksin aslan
  • birebir aynısını bende yaşadım :D hemen hemen aynı

bende terk ettim. şuan kafam çok rahat. anlatamam..

NOT: Eskişehirden bir tane kız :)

• kendi ütopyalarında hayal ettikleri ilişkiyi kendi hayatlarına uyarlamaya çalışıyorlar. karşı taraf bekleneni vermeyince kabahati oluyor.

görüyorum ki yoklukda olan arkadaşlar sitem etmişler  

• Sen şu asgari ücret kalksın diyen mahluk degilmisin ulan ne zaman asgari ucret guncellense senin kulaklarini cinlatiyorum😊 a haberin olsun asgarinucret 2800 olabilir konunu hortlatsam kufur yersin 😊
  • şöyle sabahları yataktan kalkıp kafa rahatlığı ile spor yapıp doğru düzgün kahvaltı nı yapıp güne başlamanın verdiği huzur u hiçbirşey vermez

buna bile saygı göstermiyorsa ne işin var o manitayla

• Çirkin demeyelim de esasen gönlünün kaymadığı biri bu kız. Bir erkek çarpıldığı, ruhunu titreten bir kadını bulup beni arıyor soruyor buluşmaları çok istiyor bunaldım diye şikayet etmez. Benim hayat tecrübelerimi çok kalın bir kitap olurdu açıkça tüm gençlere faydam da olurdu nasip belki bir gün yazarım ama muhtemelen best seller bile olabilir 🤞😊 Tüm genç bekar arkadaşlar a abisi olarak tavsiyem kesinlikle hiçbir ilişkiye pozitif ya da negatif ön yargı ile başlamasınlar. Ve kesinlikle herşeyi bi anda tüketmeye kalkmasınlar. Herşeyi oluruna bırakın sabırlı ve saygılı olun. Ve en önemlisi geçerli ilişki para üzerine odaklanan bir ilişki değildir asla yürümez. Herşeyi de konuşun kendinizi kasmayın. İçinizden geldiği gibi davranın lakin kaba olmayın argo konuşmayın. Erkeksi kızlardan da uzak durun mutsuz olursunuz. Kadın kadın olduğunu bilecek naif ve ince olacak.Erkek erkek olduğunu bilecek saygılı ve dürüst davranacak. İlişkilerde emin olun en fazla hata erkekten gelecektir. Kadınlarımız daha sadık ilişkilerde. Erkekler biraz maymun iştahlıyız. Bu tarafımızı kontrol altına da alabilirsek kesinlikle bu konuda doğru ilerleyebiliriz. Kısaca böyle. Gençlerimize başarı sağlık ve mutluluk dilerim. 🙏😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 25 Aralık 2020; 15:26:35 >

• Yabancı hanımefendiler ile sevgili olanlar nereden buluyor ?

• Kız mesaj atmasa, ilgi göstermese bu sefer de başka biri var mı diye şüpheleneceksin.

Kaldı ki uzun süreli olan bir ilişki de değil. Daha yeni başlamışsınız ilişkiye bu mesajlaşmaların fazla olması gayet normal.

İlişkinin en güzel aylarını afedersin de bok gibi yaşatıyorsun kıza. Zaten bir kaç ay sonra mesajlaşmalar vb. azalacak.

• Kafa dengi, uyum en önemli faktör.m
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Yol ver gitsin rahatına bak. Çocukça triplerle uğraşıp strese girmeye gerek yok. Belli ki belli olgunluğa erişmemiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.