Şimdi Ara

Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yurtdışından biriyle görüşüyorum, yazarsam cevap veriyor, biraz ara verdimi o yazıyor merhaba diye, asla trip atmıyor, sürekli anlayışlı davranıyorlar, burdakiler sıyırmış, sanki dünya onların etrafında dönüyorda öyle davranmamızı istiyorlar..kibir ego abidesi çoğu. Tavsiyem yol yakınken salıver

• ayrıl trip atan kızlardan nefret ederdim devam edersen hayatın hatasını yaparsın devam ediyor ise ilişkin sende bir anormallik vardır

• Seninki yine iyi işyerinden arkadaşlar başsağlığı için aradığında trip atan kız arkadaşım var.Türkiyede ki kızlar kafayı yemiş.Olgun olmayan kızla çıkmak çok zor.Anlayış alttan almak saygı diye bir kavram yok.kendi düşünceleri her zaman daha önemli tutuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVialpando -- 25 Aralık 2020; 16:17:30 >
  • Allah kurtarsın

• Ayrıl.

• Hocam sen çok yüz vermem haftada 1-2 gidip işimi görürüm bilmem ne diyordun öyle değil miymiş  

• Dediyoruz burada forumdan dışarı çıkmayın diye.. dedik dedik inanmadın bak nooldu şimdi ? dh burası kocaman bir dünya, Tüm konular hakkında birsürü başlık var. Canın mı sıkıldı ? Taak açıyosun online oyuncular konusunu, beraber oyun oynuyosun, nakavt olursa tutup elinden kaldırıyosun arkadaşını. Alışveriş mi istedin ? Taak açıyosun sıcak fırsatlar markette indirime giren ürünler salam, sucuk vs.. kısacası alıcaksın bi eline cipsini çerezini diğer eline buzlu ice teani, uykun gelinceye kadar oku oku devam.. kız arkdaş devri sosyal mdyayla bitti. Değersizleştik. kızlar asla bakmiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 25 Aralık 2020; 21:7:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinkcigim is sende bitiyor sen kisisel sayginligini yitirirsen ve otorite kuramazsan olacagi bu. Karsilikli saygi ve mahremiyet olmazsa sunepe olursun. Kizacaksin ama bunlar gercektir. Araya mesafe ve zaman koyacaksin. Reddit tam olarak nedir ? Ilk defa duydum twitterin cakmasi gibi bisey mi ?

Hayatinin odak noktasi yapmayacaksin 250 gr lik et parcasini cunku sen zihnen beyin kapasitesi olarak kizlarda daha buyuksun. Kadin beyni erkek beyninden kucuktur ve dogasi geregi regl gorurler, fizyolojik ve biyolojik etmenler onlari duygusalliga iter, mantik sifira iner.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Hayalcigim yurtdisindan neresi filipinler mi ? Bi arkadas gorusup ingilizcesini ilerletip kizla evlenmis filipinlerdeki.

• puahaha sen bir de libidosu aşırı fazla ve hiç azalmayan kızla sevgili ol xd sabahın 4 ünde 5 inde bile ilgi istiyordu asla doymuyordu ilgiye .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 25 Aralık 2020; 19:49:42 >
  • Hocam maleseff ilgi görmek istiyorlar,göstermeyince sıkıntı oluyor,kısaca en iyisi sap ve mutlu olmak :)
  • konuyu şöyle biraz daha genişleteyim.

sadece sevgili veya eş olarak değil. netten öylesine tanıştığınız arkadaş olduğunuz ya da size abi diyen kızlar bile belli bir zaman geçtikten sonra ilgi komasına giriyorlar hemde bir beklenti içine girmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 25 Aralık 2020; 21:21:3 >
  • Ayrilsana foruma yazacagina.

• Virüs pik yaptı evlere kapanıp sosyal hayatı unuttuk neyseki DH bu konularla sosyal hayatımıza renk katıyor.

Ulan sevgiliyi bırak kim kimle buluşuyorda Bu ortamda sevgili yapıyor?? ben cinsel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum parasıyla bile.

Ülkede kadın-erkek ilişkisi bitmiştir net bi şekilde kadınlar ne zaman paraya değer vermekten erkeklerde bütün mevzuyu cinselliğe kurmaktan vazgeçtikleri an ilişkiler normalleşip saygı-sevgi çerçevesinde iyi bir raya oturur.

• Kadın huzur vermez, psikolojini bozar. Huzurlu yalnızlığın kıymetini bilin.
  • Daha dur biraz zaman geçsin hediyede istemeye başlayacak.

• yol yakın iken bırak.. bu zamanda bu kadar trip yapan evlenince bunun on katı trip yapar.

akıllı ol.. tehlikeli sularda yüzüyorsun.. yüzügü taktımı Boynuna tasmayı geçirir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.