Hocam rus kız arkadaşım var malesef Türk kızlarından farksız kıskançlık yine aynı bu kadın milletinde din dil ırk fark etmiyor kıskanınca kıskanıyor ilgi görmek istiyorlar en iyisi bir ara yapmaya kalktığım sonradan kızın evli olduğunu öğrenince pişman olduğum fckbody olayı sevgi yok saygı yok yatakta istersen tokatla ağzına sıç sırf fantazi yerine sayılıyor sonra çıkıp gidiyorsun ne utanma var ne aşk var ne başka birşey sonra ya o arıyor ya sen arıyorsun yine aynı, bir araya gelmenizin tek nedeni sex trip yok kıskançlık yok tabi benim gibi hata yapıp kızı araştırmamazlık etme sonra'dan evli olduğunu öğrenince kaçacak delik ararsın |
Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
malesefki kadınlar böyle kim ne derse desin abi bekarlık sultanlık kimse sana istemediğin şeyleri yaptıramıyor hele bide evlen bak hayat nasıl cehennem nasıl olur o zaman gör. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7hocam kızlar biz erkekler gibi değil biz 24 saat mesajlaşmayı konuşmayı ilgi görmeyi talep etmeyiz ama onlar sürekli ilgi ilgi ilgi. bence şansınızı yurdum erkeklerinden yana deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Öyle kızlar daha çok olsa keşke. Yeri gelir telefonda da konuşursun yazışırsın da ama sürekli sürekli olmaz ve olmamalı da. Bir araya gelince zaten baş başa istediğin kadar konuşur takılırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kopser123Öyle kızlar daha çok olsa keşke. Yeri gelir telefonda da konuşursun yazışırsın da ama sürekli sürekli olmaz ve olmamalı da. Bir araya gelince zaten baş başa istediğin kadar konuşur takılırsın.
buluşmuyorki
-
Kardeşim Allah sabır versin sana valla zor işe kalkışmışsın yazık ya of yani bilmiyorum kız dırdırı da çekilmez ki.
Üstelik bekar kalsaydın daha iyi olurdu ama neyse tekrar Allah sana gani gani sabır versin güzel kardeşim umarım bir an önce kurtulursun.
Bu arada benden sana tavsiye: Sakın işi ilerletip evlenmeye kalkma valla cehennem hayatı yaşarsın haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 26 Aralık 2020; 22:25:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migHayalcigim yurtdisindan neresi filipinler mi ? Bi arkadas gorusup ingilizcesini ilerletip kizla evlenmis filipinlerdeki.
Ekvator.
-
O zaman o kız seni sol cebine atmış
-
Aşk nedir bilmediğinden aşık olmadığın için olabilir mi? Ayrılabilirsin çok net aşık değilsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X