Şimdi Ara

Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadigim sorun tam olarak bu. Bi oyuna gireyim diyorum yok o bile olmuyor oyun benden değerliye mi geliyor laf,çocuk musun diyor . Bir keresinde eve geldim çok yorgundum şöyle bi uzanayim bir saat uyuyum dedim ortalık ayağa kalktı yemin ediyorum. Kaç kere aramiş mesaj atmiş. Sürekli haber verilmesi/izin alinmasi gerekiyor. Ağız tadıyla dişimi bile fırçalamayadım diş fircalarken ariyor sonra niye açmadın diye trip atıyor. Sokarım böyle işe dedim ayrildim o günden beri bekar takılıyorum yemin ediyorum dünyalar varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Laflara bak, "canım istemiyor zorla mı" demiş yol vermiş tam bir pasif agresif davranışı. Ulan madem canın istemiyor ne diye sevgili oldun kızla? Ne diye kızın zamanını çalıyorsun? Kendi ağzınla söylemişsin canın istese, içinden gelse köpek gibi ilgi gösterirsin kızda bunu fark etmiş doğal olarak insan gibi iletişim kuruyor seninle "sorun nedir?" diyor, kızında sizi çekecek hali yok.

Kız olsun erkek olsun herkes sevdiği insandan ilgi ister, konuşmak ister, arkadaş, dost, dert ortağı olmak ister. Siz karşınızdakini böyle görmüyorsanız insanların zamanını boşa harcamayın, hiç kimse sizin ergen hezeyanlarınızı veya kafa karışıklıklarınızı çekmek zorunda değil kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwaveof -- 24 Aralık 2020; 20:47:2 >
  • Şov yapmaya konu açmışsın, ilgi gösteremiyorsan, sevgi vermek içinden gelmiyorsa karşındakinin de zamanını harcamayacaksın

Delikanlı ol geç kızın karşısına ayrıl, uyuşmadığınızı söyle. Buraya gelip drama yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

derde bak yaw benim ne zaman böyle dertlerim olur

kız sürekli darlıyosa seviodur aga yabancı kızlar mesaj atmıyomuş da falan.. sevmedikleri ve ilgilenmedikleri için olabilir mi büyük ihtimal dil öğrenme sitesinde fesbuk grubunda ya da dating appinde tanıştınız kız sana cevap verip diğer mesajlara geçiyodur

Aga kafaları basmaz ki, kızlara deriz ya hep "kızlara da kötü davranan yaranıyor, iyi erkeklere gitmiyorlar" diye bunlarda aynı kafada ama farkında değiller, onlarla ilgilenen, bir şeyler paylaşmak isteyen kadınlara aşık olmazlar giderler nerede soğuk, sevgisiz, ilgisiz kadın var peşlerinde koşarlar. Dediğin gibi yabancı kızlar böyle değil falan demiş internetten app üzerinden tanıştığın kız seni ne kadar sevebilir? Takmaz bile seni.

Sen sadece iki günde bir aklına gelince yazacağın, buluşup cinsel ihtiyacını karşılayacak birini arıyorsan gidersin kendine fuckbuddy bulursun ya da bardan diskodan kız düşürürsün. Ne diye sevmediğin arkasından konu açtığın kadına sevgilim diyorsun? İlişkide karşındaki insanın duygularıyla oynamak, o insanı kandırmak, zamanını çalmak kimsenin haddine değil ister erkek olsun, kadın olsun fark etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

hocam kızlar biz erkekler gibi değil biz 24 saat mesajlaşmayı konuşmayı ilgi görmeyi talep etmeyiz ama onlar sürekli ilgi ilgi ilgi. bence şansınızı yurdum erkeklerinden yana deneyin.

Çığlık attım
  • 24 saat konuşmak, mesajlaşmak isterler. Pohpohlanmak isterler. Sürprizler isterler. En basit tanışma yıldönümünün bile müthiş bir organizasyon havasında geçmesini isterler.

Bunları yapmazsan, "ilgi göstermiyorsun" diye sorun çıkartıp ayrılırlar.

Bunları yaparsan, bir süre sonra "çok boğuldum, biraz nefes almak için ilişkiye ara verelim" deyip ayrılırlar.

Her türlü ayrılacak yani. Evlilikten bile çabucak sıkılan tipler bunlar.

Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: coldwaveof

Laflara bak, "canım istemiyor zorla mı" demiş yol vermiş tam bir pasif agresif davranışı. Ulan madem canın istemiyor ne diye sevgili oldun kızla? Ne diye kızın zamanını çalıyorsun? Kendi ağzınla söylemişsin canın istese, içinden gelse köpek gibi ilgi gösterirsin kızda bunu fark etmiş doğal olarak insan gibi iletişim kuruyor seninle "sorun nedir?" diyor, kızında sizi çekecek hali yok.

Kız olsun erkek olsun herkes sevdiği insandan ilgi ister, konuşmak ister, arkadaş, dost, dert ortağı olmak ister. Siz karşınızdakini böyle görmüyorsanız insanların zamanını boşa harcamayın, hiç kimse sizin ergen hezeyanlarınızı veya kafa karışıklıklarınızı çekmek zorunda değil kardeşim.

N'oldu Meriç, zoruna mı gitti?! Yaşantı benim, sevgili benim, sana n'oluyor?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

• Benim de genel kültürü zayıf hobisi olmayan sürekli canı sıkılıp bana saran bir kız arkadaşım vardı. Kavga yapıp yol verdim.
    Kız dediğin kendini geliştirip anlayışlı olmalı, saçma sapan şeylere trip atmamalı

• Gelip surda karım böyle yaptı, kız arkadaşım söyle diyen insanları anlamıyorum. Neden binlerce kişiye kendi hayatınızı açarsınız ki. Beğenmiyor san ayrılırsın olur biter. Hem şikayet et hem birlikte zaman geçir samimi gelmiyor bana.

• shankssan kullanıcısına yanıt
    Yaw adam zaten takma isimli, kimse bilmiyor diye atıp tutmuş belki kızda yok 🙃 sıkıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious II

Alıntıları Göster

Hadi lan hahahahah, elin en son kadın olarak anne eline değmiştir attığın komikli şakalara bak, burada kadın-erkek ayrımı yapmıyorum, yüzde 99.9'u erkek olan forumda sizin gibi ona buna yaranmaya çalışmam. Dediğim net azıcık delikanlı olun sevmediğiniz insanlara çıkın sevmediğinizi söyleyin hiç kimse sizin 13 yaş triplerinizi çekemez. Birde utanmadan gelip burada konu açmış "üff ya çok bunalıyorum" diye, bunalıyorsan git sevgilinle konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

N'oldu Meriç, zoruna mı gitti?! Yaşantı benim, sevgili benim, sana n'oluyor?!

Alıntıları Göster

Zoruma gitmedi, burada gelip yaptığın sence "alfalığı" öyle marifetmiş gibi allandıra ballandıra anlatırsan gelecek eleştiriye de açık olacaksın.

"isstemiyorum dedm kızıımm zorla mıı yaa, zorrla mı :ss" dedim yol verdim. Ahahahah vay delikanlı be napmışsın sen öyle.

Hocam zaten sana zorla yazacaksın diye bir şey diyen yokmuş ki sen niye kasılmışsın zorla mı falan diye? İnsan gibi böyle olmuyor, memnun değilim diye sıkıntısını belirtmiş sen de baktın istekleriniz farklı ayrılmışsın bu kadar basit.

Böyle kurduğunuz abuk subuk iletişimleri çok doğru hareket gibi anlatıyorsunuz benim takılmam ona, yoksa istersen git döv kız arkadaşını banane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwaveof -- 24 Aralık 2020; 23:55:16 >

• Başta güzel geliyor sabaha kadar konuşuyorsun falan ama kızların hepsi aynıdır sonra sürekli senle konuşmak istiyor sürekli onla buluş konuş ilgi göster sürekli aynı laflar seni yerim seni öperim vs birde benimki uzak ilişkiydi kız gel gel diye çok üsteledi kendi gelecekti kafeler kapalı ve aile evindeyim diye gelme dedim 2 ay sürdü ilişki iyi kızdı güzel kızdı ama uzak ilişki olmuyor

Normal ilişki olsa dahada kısa sürerdi muhtemelen ilk haftada zaten öpüşme sevişme vs aşamalarınıda aşar kızdan sıkılırdım 22 olacam 3 ay sonra hala stabil ilişki bana göre değil biraz daha pişmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

hadi o adam cool olmaya çalışıyo da sen ne olmaya çalışıyon :D ergen lafları

Alıntıları Göster

Hocam işte eli kız eline değmemiş, reddit'te veya sağda solda redpill falan okuyup gaza gelen andavalın teki. Ne anlatırsan anlat anlamaz, sevgisizlikten adam kadınlardan nefret etmiş utanmasa yakında erkeklere meyletmeye başlayacak hahahaah Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu 

• quote:

Zoruma gitmedi, burada gelip yaptığın sence "alfalığı" öyle marifetmiş gibi allandıra ballandıra anlatırsan gelecek eleştiriye de açık olacaksın.

"isstemiyorum dedm kızıımm zorla mıı yaa, zorrla mı :ss" dedim yol verdim. Ahahahah vay delikanlı be napmışsın sen öyle.

Hocam zaten sana zorla yazacaksın diye bir şey diyen yokmuş ki sen niye kasılmışsın zorla mı falan diye? İnsan gibi böyle olmuyor, memnun değilim diye sıkıntısını belirtmiş sen de baktın istekleriniz farklı ayrılmışsın bu kadar basit.

Böyle kurduğunuz abuk subuk iletişimleri çok doğru hareket gibi anlatıyorsunuz benim takılmam ona, yoksa istersen git döv kız arkadaşını banane

Alıntıları Göster
    Bak, sayın Meriç, birincisi, ballandıra ballandıra anlatmıyorum. Başımdan geçen olayı, başkaları da yaşıyordur belki diyerek, biraz da farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla paylaştım. Nitekim, çıktı aynı dertten muzdarip olanlar. Kızsızlıktan kafayı yiyen, klinik vakalık abazalar da damladı konuya. Kız olsun da tapayım modunda hepsi. Bu tipler kızları kızları ulaşılmaz sanıyor, biraz da onların bu kafa yapısını değiştirmek ve kızların her şey olmadığını göstermek istedim.

İkincisi, eleştiriye gayet açığım. Saygı çerçevesini bozmadığın sürece istediğin gibi konuşabiliriz. Ha, kendince laf edersin, layığını alırsın o vakit.

Üçüncüsü, ilişkiyi sürdürmek kadar bitirmek de normaldir. Karşı tarafla beklentilerimizin uyuşmadığını görünce bitirdim. Bitiren kız olunca normal, erkek olunca anormal mi? Hep kızlar mı ayrılır? Yoksa terk mi edildin? Nedir yani bu garez?! Yine sorayım: İlişki benim değil mi?! Sana ne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 25 Aralık 2020; 9:47:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.