aynen kanka bana denk gelen kızlarda 5 saat sonra yazan tipler ilgi alaka 0 adama her gün görüşelim diyormuş :D |
Kız arkadaşım olduğundan beri hayatım zindan oldu (2. sayfa)
-
-
Hocam hayatın zindan olur benden söylemesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7hocam kızlar biz erkekler gibi değil biz 24 saat mesajlaşmayı konuşmayı ilgi görmeyi talep etmeyiz ama onlar sürekli ilgi ilgi ilgi. bence şansınızı yurdum erkeklerinden yana deneyin.
-
Kendine göre kız bulamamışsın bence. sana az ilgi bekleyen rahat takılan bir kız lazım.
-
Homo olduğunu anlamışsın sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu durum kızların hepsinin boş ve cahil olmasından kaynaklanıyor
işi gücü yok ki
ne film izler ne kitap okur ne bir şey yapar
tek isteği dedikodu yapmak ve boş boş flörtleşmek
neredeyse her flörtümle bu yüzden kavga ediyorum ve sevgili olamadan bitiriyoruz
ilgisizsin diyorlar sadece kendime zaman ayırıyorum napayım 24 saat senden oturup mesaj mı bekleyeyim
okuduğum 2 sayfa kitap seninle yaptığım 2 saatlik konuşmaktan daha faydalı
-
Keşke bir hatunum olsa
24 saat onla konuşayım farketmez
Benim gibi yıkık olmayan anlamaz. Dert eder kızların ilgisinden .
Yaş 24. Bir tane kızdan ilgi görmedim. Kendimi ot veyahut bir taş gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 23 Aralık 2020; 15:33:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla mesafe olmasi lazim yoksa cilki cikiyor. Ben benden 10 yas buyuk rumen hatunla kimyamiz cok iyi asigiz vs ayagina evine yerlestim 1.5 sene fln yasadik ama heyecan ayni kalmamisti sonunda ayrildik.
Simdi belli bir mesafeyi gecirmiyorum surekli evime gelen farkli yaslardan bir suru kadin var. Cizgiyi asan olursa ben Turkiye ye dondum elveda diyip gorusmuyorum bidaha.
Sallayin aga hayatinizi yasayin.
-
Keşke hayatım bu şekilde ziyan olsa...
ama benim hayatım yalnızlıktan ziyan oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Keşke hayatım bu şekilde ziyan olsa...
ama benim hayatım yalnızlıktan ziyan oldu...
Anlamazlar bro bunlar yalnızlık ne demek adamlar garip bi enerji var bu olmazsa başkasını buluyor hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Nickola TeslaYabancı sevgilimle aramızda hiç böyle bir muhabbet geçmedi.Herkes kendi çapında takılıyor.Çok önemli bir durumsa üst üste arıyor zaten.Onun haricinde günde en fazla 3 kere görüşüyoruz.Müsait değilim dediğim zaman sebebini sormaz.Ne zaman ararsam o zaman konuşuruz.Kafamda evlilik gibi bir düşünce yoktu ama bu gidişle evleneceğim gibi.
bundan denk gelmiyor zaten
kardeş bize niye söylüyon ayrılsana o zaman işin gücün şov 13 yaşında gibisin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7hocam kızlar biz erkekler gibi değil biz 24 saat mesajlaşmayı konuşmayı ilgi görmeyi talep etmeyiz ama onlar sürekli ilgi ilgi ilgi. bence şansınızı yurdum erkeklerinden yana deneyin.
Ben olsam hiç sıkılmam sürekli ilgi gösteririm kıza diyenler; o iş öyle olmuyor. Başınıza gelmediği için anlamıyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainSizin gibi erkeklere denk geliyor ya hep kızlar, ben ona üzülüyorum. Birisi de bana denk gelse, ben ilgi manyağı yapardım onu.
Yokluktan böyle düşünüyorsun :) var olunca öyle olmuyor . .
Tabi konu sahibi arkadaş kızı sevmiyor , seviyor olsa kendisi de az çok merak edip yazar veya arar.
Sonu olmayaydı mesaj mantıklı ilerliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 23 Aralık 2020; 21:0:23 >
e kanka ayrıl o zaman başlık açağına
-
Allah kurtarsın ben daha fazla dayanamayıp ayrılmıştım artık bundan sonra hayatıma birisini alacağımı hiç sanmıyorum yalnızlık bazen can sıkıcı olsada güzeldir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X