Şimdi Ara

kız arkadaşımdan ayrıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yaklaşık 8 aydır sevdiğim ve 2 aylık sevgilimden dün ayrıldım. İlişkimiz iyi değildi sürekli tartışıyorduk dün son noktayı koydu. Seni çok seviyorum ama yapamıyoruz kırıyoruz birbirimizi dedi aklımda bitirdim olmasının imkanı yok artık dedi. Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım sizce? Bunları yazarken bile gözlerim yaşlı ağlıyorum hüngür hüngür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız seni sevmiyor eğer gerçekten sevse bu kadar kolay kestirip atamazdı

• Sağ elınımı kestın

•  kız arkadaşımdan ayrıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSoFancy 2

Psikopat mısın yaf her konuya bu fotoyu koyuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSoFancy 2

Kardeş bu tipin nesini seviyorsun,alınma ama yağ torbası gibi?
  • şu seviyorum deyip ayrılan tiplere gıcık kapıyorum. seviyorsan çözüm arayacağına niye ayrılırsın ki ?

oturun konusun iyice. biraz birbirinizi özleyin bi. sonra yine konusursunuz. seviyorum ama ayrılmak istiyorum. birader sevmiyor o .
  • Aynı durum benim de moral bozuk be kaptan
  • Acısı geçer, meraklanma. Ama kıza çok bağlı olup gerçekten sevseydin "ömür boyu seni sevmeye devam edeceğim" tarzından şeyler söylemeni tavsiye ederdim sana, onun da intihara kadar yolu var çok tehlikeli, ama tabi senin durum öyle değil. Öyle olsaydı kızla sorun yaşamazdın hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

şu seviyorum deyip ayrılan tiplere gıcık kapıyorum. seviyorsan çözüm arayacağına niye ayrılırsın ki ?

oturun konusun iyice. biraz birbirinizi özleyin bi. sonra yine konusursunuz. seviyorum ama ayrılmak istiyorum. birader sevmiyor o .

insanlar sadece cok iyi anlastıgı kişilere aşık olmuyor. surekli tartisiyorduk demiş. oyleyse uzatmadan ayrilacaksin. seni yipratan ilişkiyi uzatmaya ne gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Acısı geçer, meraklanma. Ama kıza çok bağlı olup gerçekten sevseydin "ömür boyu seni sevmeye devam edeceğim" tarzından şeyler söylemeni tavsiye ederdim sana, onun da intihara kadar yolu var çok tehlikeli, ama tabi senin durum öyle değil. Öyle olsaydı kızla sorun yaşamazdın hiç

Hıcam kızla 2 hafta konuşma sonucu sevgili olduk tam tanımıyorduk birbirimizi. Sinir anında kendime hakim olamıyorum sınav senemde zaten kalbini kıracak şeyler söyledim benim aklımdan geçiyor intihar yapamam ben onsuz her şeyde aklıma geliyor ne yapacağımı bilemiyorum hocam. Ayrılmak istemiyordum çok seviyordum onu şimdide böyle olunca afalladım. Denemek yerine sizcede çok erken vazgeçmemiş mi? Bunu ona farkettirecek ne gibi bir şey yapabilirim. Gerçi konuşmaya çalışsam dahada kötüye gider sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum

• seviyorsanız bir şans daha verin be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

şu seviyorum deyip ayrılan tiplere gıcık kapıyorum. seviyorsan çözüm arayacağına niye ayrılırsın ki ?

Şimdilik bekleyeyim mi yani hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

Hiçbir şey olmaz hepsi geçer,geçiyor.
    Biz 2,5 yıldır beraberdik,yüzük bile almıştım,evlenmek üzereydik,bir nankörlük nedeniyle ayrıldık.

Hayat devam ediyor.Dünyadaki varlık amacımız kızlar değil.
    Onlarsız da olmuyor ama fazla anlamlar yüklememek lazım.

Unutmaya çalış.
    Belli bir süre müzik dinleme.
    Gez,dolaş,eğlen,başka birilerini bulmaya çalış....

Farklı olacak gibi hissettim hocam bu sefer olacak dedim yediremedin kendime Allah sizede kolaylık versin hocam. Aynı okuldayız biraz zor olacak ama unutmalıyım

• evet 3 senelik sevgilimle son 6 aydır iki üç günde bir kavga edip yine barışıyoruz, 6 aydır herhangi bir hafta kavga etmeden geçirdiğimizi bilmiyorum. sadece alışmışlıktan ve ya unutamazsam dediğimden ayrılamıyorum
  • Bosver kardesim. Ben de 2-3 hafta once bi ayrilik yasadim ama senin icin hicbi seyi goze almayan biri icin uzulmeye degmez. Giden kaybeder.1 tanesi gider 1000 tanesi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 11 Ocak 2015; 12:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykenai

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Acısı geçer, meraklanma. Ama kıza çok bağlı olup gerçekten sevseydin "ömür boyu seni sevmeye devam edeceğim" tarzından şeyler söylemeni tavsiye ederdim sana, onun da intihara kadar yolu var çok tehlikeli, ama tabi senin durum öyle değil. Öyle olsaydı kızla sorun yaşamazdın hiç

Hıcam kızla 2 hafta konuşma sonucu sevgili olduk tam tanımıyorduk birbirimizi. Sinir anında kendime hakim olamıyorum sınav senemde zaten kalbini kıracak şeyler söyledim benim aklımdan geçiyor intihar yapamam ben onsuz her şeyde aklıma geliyor ne yapacağımı bilemiyorum hocam. Ayrılmak istemiyordum çok seviyordum onu şimdide böyle olunca afalladım. Denemek yerine sizcede çok erken vazgeçmemiş mi? Bunu ona farkettirecek ne gibi bir şey yapabilirim. Gerçi konuşmaya çalışsam dahada kötüye gider sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum

O kızı unutabilirsin dediğim gibi aşık değilsin, unutabileceğin bir kız o. Bir dahakine aşık olmasan bile kızı hiçbir şekilde kırma. Kız bu kadar soruna rağmen hiçbişiy olmamış gibi devam etseydi ilerde daha büyük sorunlar yaşamanız muhtemeldi.

• Teşekkür ederim cevap verenlere kafamda daha net oturdu bazı şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.