Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrıldım Taktik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar iyi günler dilerim hepinize ben 18 yaşındayım babamın biçerdöveri olduğu için biçerdöver şöförlüğü yapıyorum bundan 80 gün önce harman sezonu açıldığına kız arkadaşımdan ayrıldım konuya daha detaylı girmek istiyorum

arkadaşlar biz tam olarak 4 yıldır tanışıyoruz ve son 1 yılda sevgiliydik, bazı düşünceler ve araya giren mesafelerden kaynaklı 80 gün önce kız arkadaşımla ayrıldım gerçekten onu ilk günki gibi seviyorum ne yapsam barışmadı çok yalvardım ağladım sızladım ellerime çiçekler alıp 40 kilometre onu görmek için mesafe yol ettim sonucu yine aynı oldu o bu ona olan sevgimi takıntı zannediyor ne bileyim arkadaşlar onu başkaları mutlu edecek en çok zoruma giden şeyde başkalarınada bana baktığı gibi bakacak

ben onun için kendimi kesip doğradım ne bileyim hayatım geçip gözümün önünden gidiyor geceleri uykular tutmuyor ayık gezdikçe üzülüyorum ben böyle birisi değildim neşe saçan pırıl pırıl birisiydim ne ona ihanet ederdim ne onu üzerdim şimdi gelse öpüp başıma koyarım ne yapacağım arkadaşlar ben tekrar eskisi gibi olmak istiyorum o ise beni artık silmiş herşeyi bitirmiş gözden ırak olan gönüldende ırak olmuyor kafadada bitmiyor belkide dalga geçenler olacak ama ben bu satırları salya sümük ağlarken yazıyorum bana önerilerde bulunun nasıl barışacağım onunla.

• Eski sevgiliniz hakli gorunuyor, kendimi onun icin kesip dogradim diyorsunuz, bunlar normal davranislar degil, takinti belirtileri.

Bu sekilde israrci olursaniz durum daha kotuye gider, hic takmasaydiniz, ayriligi onemsemeseydiniz bir sansiniz olurdu belki.

Ozur dileyip rahatsiz etmeyeceginizi soyleyin, iletisimi kesin, gururlu olun biraz.

• mchief M kullanıcısına yanıt

+1.

Daha vitaminsin. 18 yaş hiçbir şey. Daha hayat sana neler katacak. Yol yakınken kendine çeki düzen ver. Hayatındaki boşluğu dolduramadığın için takıntı haline getirdiğin insandan uzak dur.

• 18 yaşında bu ne acele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.