Şimdi Ara

Kız arkadaşınızla buluştuğunuzda ne konuşuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir düşündüm de, eğer kız arkadaşım olsaydı konuşacak hiçbir şey bulamazdım herhalde.

• Allah'a inanmam bir laf "Allah bunu niye yaratmış" diye. hakikaten böyleleri neden yaşıyor?
  • hiç kız arkadaşı olan yok mu?
  • var
  • hani nerede?
  • sağlılık nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlarla ne konuşuyorsunuz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yoldayken muzige eslik uydururuz, benden iyi araba kullandigindan yarisirken ne yapmam gerektini anlatir (sadece onla yarisiyorum), aileler hakkinda konusuruz, ara sira buradaki insanlarin actigi bi kac konuyu gosteririm, film muhabbeti, ben gitar oda piona calmayi ogreniyor ara sira beraber o konu hakkinda konusuruz, gunde 10saat bas basa kalirsan konusucak bisi kalmaz ama bizim bas basa kaldimiz anlar cok az oldugundan sorun olmuyor konusmak. Zaten ikimizde parkta, sinemada sacma sapan islerden hoslanmiyoruz, ev denilen yerler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Yoldayken muzige eslik uydururuz, benden iyi araba kullandigindan yarisirken ne yapmam gerektini anlatir (sadece onla yarisiyorum), aileler hakkinda konusuruz, ara sira buradaki insanlarin actigi bi kac konuyu gosteririm, film muhabbeti, ben gitar oda piona calmayi ogreniyor ara sira beraber o konu hakkinda konusuruz, gunde 10saat bas basa kalirsan konusucak bisi kalmaz ama bizim bas basa kaldimiz anlar cok az oldugundan sorun olmuyor konusmak. Zaten ikimizde parkta, sinemada sacma sapan islerden hoslanmiyoruz, ev denilen yerler var

sonunda düzgün cevap veren biri çıktı. sana içtenlikle teşekkür ediyorum.
  • Kasmaya gerek olmuyo zaten o konuşucak bişeyler ortaya atıyo her zaman
  • kafa birisiyse laf lafı açıyor.her bir şeyden konuşursun bana kalırsa. bilgisayar oyunları hakkında bile muhabbet ettiğimi hatırlarım. ne bileyim üni okuyoruz ve vize final muhabbeti bayağı vakit öldürüyo. ne bileyim ilgi alanları alışveriş, dert tasa hepsi konuşulur bence. konuşamayan varsa en azından arka masadakileri tartışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckstabu

hani nerede?

yok ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: buckstabu

hani nerede?

yok ki...

bilader imzan kural dışı.
  • niyeki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.