< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kız bana cimrisin dedi
-
-
"Dışarıda yediğim en kötü kahvaltıydı" demek yerine konuyu paraya bağlamışsın. Bir ay henüz para konuşmak için erken. Kız bunu red flag olarak görmüş, şimdiden böyle şikayet ediyorsa ileride daha kötü olur diye düşünmüştür.
Bu arada, hiç teklif etmedi mi hesap ödemeyi?
-
baştan her faturayı ödemekte hata yapmışsın.
yanlış anlama, fatura ödeme demiyorum. kıza rest çekip Alman usulü talep et demiyorum. sadece olay şu: yeni tanıştığın kızla daha samimi sevgili olmadan masada karşılıklı oturacağın yerlere gitmek zaten hatadır çünkü karşılıklı oturma olayı resmiyettir, yan yana oturacağın yerlere götürmek gerek en baştan.
karşılıklı oturup bide hesabı hep sen ödersen zaten baştan kız seni sevgili gibi görmez koca gibi görür. hiçbir bağın olmayan, çocuk yapmamış olduğun kız sana kocası muamelesi çeker. ve çekmiş işte. eve para getirmeyi reddeden kocaya trip atar gibi basmış tribi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kişilikten yoksun ve (daha ağır sıfatlar kullanırdım ama forumda ancak bu kadar) işini görüp geçeceğin kız modeli. eğer öyle iş görme durumu da yoksa derhal şutla kızı. alman usulünü kabul etmeyen kıza selam dahi vermeyin kaç defa söyleyeceğiz. kimse sizin babanızın oğlu/kızı değil, bu nedenle kimsenin hesabını yediğini içtiğini ..tığını ödemek zorunda değilsiniz. ha alman usulü kabul eden kız yok mu? o zaman krallar gibi yalnız takıl kardeşim.
tc kızlarının hepsi, alayı, tamamı şeytan olmuş. şu an genelleme yapıyorum. öyle bir hale gelmiş ki hesabı alman usulü ödemek isteyen erkeğin, erkekliğine etmedikleri hakaret kalmıyor. istiyorlar ki enayi gibi hesabı ödeyin masrafları siz çekin. erkekliğin bundan geçtiğini savunuyorlar. haysiyet yoksunluğundan başka bir şey değil. hem kadınız güçlüyüz diye her yerde bağırır çağırırlar, hem de maddi anlamda erkeğe bağımlı olmak için ellerinden geleni yaparlar. ee? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 15 Ocak 2025; 13:15:51 >
-
teklif edemez yakında çıkacak işten
sadece paranın halkını vermediğini söyledim ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğim gibi, konuyu paraya bağlamış olman hata. Parasını haketmediği kısmı doğru olabilir, ama senin bunu fiyatı üzerinden dile getiriyor olman yanlış. İletişim şekli yanlış yani.
-
Bir de erkek gibi sürekli bir erkek kıyafeti olanpantolon giyip, kadın kıyafeti olan etek giymeyi de terk ederler...Sonra bir de kadınız, nariniz diye geçinirler. Halbuki bunlar erkekleşmiş kadınlardır...
-
Hepsini ödemek büyük hata, o gitmeden sen kaç.
Selam genç. Dost acı söyler misali : Ne sebeple işten çıkıyor olsun işsiz kalacağı belli ve seni de kullanıyor maddi manada . Sana cevap veren maddiyata odaklanmasaydın başka türlü ifade etseydin demişti o anlık belki evet olurdu ama maddiyatçı biri olduğunu da erkenden anlamış oldun. Gerçi 1 ay geçmiş baya bir süre geçmiş ...
Yaptıkları ve yapmadıklarıyla kızları değerlendir. Mazereti istediği kadar kendisine bağlı olmasa da işten çıkmış bir edep vs olur samimi utanır ödeyemeyeceği için.
Bu tür kızlar bir de halden anlaması gerekir. Bu da yoksa işin Türk Kadınlarıyla zor.
Cimri diye seni suçlarken de bari paranın hakkını evet vermiyor deseydi de kendi içinde bir objektiflik olurdu.
Bunlar ufak detaylardır. İlerdeki evleneceğin veya ciddi bir ilişki beraber yaşayacağın kişi bu tür ufak ama önemli şeylerle sına ona göre karar ver. Acımasız ol en baştan. Sonrasında başına daha büyük meselelerde patlak verebilir.
Kız tarafı parasını ödemiyor işten çıkıyor ne yüzle cimrisin diyor?! Aksine sen onun bu hallerine rağmen maddi dahil ince düşünmüşsün.
Kezo derler Kezban derler. Red Flag filan bu tür tanımlar da kadın odaklı şeyler aman kanma.
Tavsiyem Türk kadınlarıyla en basit türden bir selamın bile olmasın derim.
-
1800 TL lik hesap ödettigim hiç erkek ark olmadı. Olsada ben izin vermem abi bir emekçi olarak 1800 TL benim 3 günlük yövmiyem eheheh ne güzel hayatlarıniz varmış sizin be ama bakın öyle kızlar yaraniyor çocuk hale kızı neden üzdüm diye düşünüyor ah be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlişkiye nasıl baktığına göre durum değişir.
İhtiyaçlarımı karşılasın ilişkisiyse mecbur bu parayı harcayacaksın.
Seviyorum, ileride evlenmek istiyorum ilişkisiyse bu haliyle pek bi gelecek vadetmiyor gibi.
-
ohoooo... bunu da söyleyemeyecekse ne söyleyecek bu adam? adam kızı samimi görüp böyle bir eleştiri yapabilir bundan daha doğal ne var? bu ülkenin kızları cidden 5 metre yakınına yaklaşmayacağın cinsten. erkek ağzını açsa kabahat yahu.
-
Başlarım öyle kıza. Adam başı 900 liralık yenecek ne varmış? Anasının babasının evinde öyle kahvaltı gördü sanki. Böyleleri hep fukara ailelerden çıkar. Geldiği yere bakmaz başkasına laf söyler.
Cimri diyen kendine baksın. Karşımdaki kim ki? Sanki sosyeteden geliyor. Altı üstü bir kız diye dünyaları hak ettiğini mi sanıyor?
-
Konu sahibi, kız konuşmayı kesti, neden diye sormuş, ben de nedenini anlattım. Haklıdır, haksızdır, kız cimridir, konu sahibini kullanıyordur, karışmıyorum o kısmına.
Neden böyle dememeliydi kısmını da biraz daha anlatayım. İlişkinin başında herkes rol yapar, amaç karşısındakini etkilemek sonuçta. Herkes daha kibar, daha anlayışlı, daha kültürlü, olduğundan daha zengin... Ama rol yapmak kolay değil. Karşındakinin kişiliği böyle ufak tefek konularda, ne bileyim işler zora binince, canı sıkılınca, trafikte kavga edince ortaya çıkar. O yüzden ilk zamanlarda bu tür detaylara dikkat edilir, çünkü bunlar alttaki kötü kişiliğin çatlaklardan sızmasıdır.
Daha bir ay olmuş, henüz birbirlerini tanıma aşamasında, birlikte keyifli vakit harcadıkları bir etkinlik için finansal bir yorum yapmaması lazımdı. Buluşmalarındaki amaç kahvaltı yapmak değildi çünkü, birlikte vakit geçirmekti. Bunu sadece konu kahvaltı yapmakmış gibi gösterip, üstüne de "çok para harcadım, buna değmedi" diye bir yorum yapması kızı korkutmuş. Şimdiden böyle yaparsa, ileride işler ciddiye binince kim bilir nasıl davranır diye düşünmüştür. Haklı da böyle düşünmekte. Ben çok kızla iletişimimi kestim böyle çok basit yorumlar yüzünden, kesmediklerim de bu ufak tefek yorum yaptıkları konuda hep canımı sıktılar ileride, 2 ay sonra aynı şekilde bitirmek zorunda kaldım.
Tekrar ediyorum, kız iyidir, kötüdür bilemem. Konu sahibi belki parasını yedireceği bir kız istiyor, karışmam orasına, kimisi de öyle seviyor. Fakat kahvaltıdan sonra söylemesi gereken, "iyi vakit geçirdik ama kahvaltıyı beğenmedim. Bir sonrakine başka bir yere gidelim" demesiydi. Böylece konu maddiyattan uzaklaşacak, birlikte geçirdikleri vakite gelecekti. "Harcadığım en kötü 1800 liraydı" dediğin zaman konu sadece para oluyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 16 Ocak 2025; 12:0:30 >
-
ne olursa olsun, birlikte vakit geçirilirken elini cebine atmayan, harcamalara beş kuruş dahi katkısı olmayan bir kadının, karşısındaki erkeğe "cimrisin" deme gibi bir hakkı kesinlikle yok ve bu çok abes. asil ve şerefli bir kadın, böyle bir sözü duyduğu zaman "benim de harcamalara katkıda bulunmam gerekir aslında" diye düşünür. namus ve şeref yoksunu bir kadın ise karşısındaki erkeği cimrilikle suçlar.
"şimdiden böyle yaparsa, ileride işler ciddiye binince kim bilir nasıl davranır" diye düşünen bir tek kadınlar değil. erkekler de böyle düşünür, düşünmek zorundadır. daha flört/sevgililik aşamasında böyle yapan kadınların, evlendikten sonra kocası istediği koltuk takımını almadı diye kocasına etmediği hakaret kalmıyor. kadınlar erkek cinsini ayaklar altına alıp duruyor, çoğu erkek de ayaklar altına alınmak için elinden geleni yapıyor. bunlar hep "ben kadına hesap ödetmem, kadına hesap ödetene erkek mi derim" diye ortalıkta dolaşıp testo patlaması yaşayan sözde erkekler yüzünden oldu. kadınlar da baktı bu durum işlerine geliyor, şimdi bu düzenin bozulmaması için düzene uymayan erkeklere etmedikleri hakaret kalmıyor.
uzun lafın kısası, ilk buluşmada sadece birer kahve dahi içilmiş olsa, elini cebine atmaya yeltenmeyen, "tabi ki ödemek zorundasın köle" dercesine öylece hesabın ödenmesini bekleyen kızla ikinci buluşmayı kesinlikle yapmayın. flörtlükten evliliğe, tüm ikili ilişkilerde her şeyle eşit oranda ve birlikte başa çıkılmalıdır. erkek de "şimdiden her şeyi bana yıkıyorsa ilerde işler ciddiye binince kim bilir nasıl davranır" diye düşünmekte haklıdır, ve böyle bir durumda da kadın totosuna tekmeyi yer. sonra da "erkek değil misiniz hepiniz aynısınız" diye zırlar.
-
bütün tc kızları "madem benim belli bir güzelliğim var, o halde bu güzelliğin bedelini ödemek zorundasın" kafasında. hatta öyle ki karşısındaki erkekle bir kahve içmeyi bile erkeğe bahşettikleri üstün bir lütuf olarak görüyorlar. halbuki verebilecekleri en fazla zonguldak kömürü. bundan daha fazlasını veremezler.
-
Dediğim gibi, ilişkinin dengesi kısmına katılmıyorum. Kızlar öyle, erkekler böyle, konu uzar gider.
Ben elini cebine atmayan, her hesabı bana ödeten kızlarla da birlikte oldum, her şeyi kuruşuna kadar 50-50 hesaplayan kızlarla da. Hepsinin avantajı, dezavantajı farklıydı, fakat ikisi de benim için ideal değildi. Bu yalnızca kadın-erkek ilişkilerinde değil, birlikte vakit geçirdiğim kişiler için de geçerli. Sen üç bira içtin, ben iki bira içtim, bana şu kadar gönder muhabbetini çekemiyorum ben. İlk buluşmada harcayacağım üç kuruşluk kahvenin, içkinin, yemeğin parasının peşinde de değilim.
Neyse, daha uzatmadan, benim çevremde gördüğüm ve tecrübe ettiğim bir şey var. Herkes hak ettiği hayatı, hak ettiği insanların yanında yaşıyor. O yüzden üzerinde çok düşünüp konuşmaya, vakit harcamaya değecek konular değil bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 16 Ocak 2025; 13:26:23 > -
Bütün TC kızları aynı lafı bana da sığ geliyor hocam ama LastStand hocama katıldığım noktalar da var. Kadınlar maddi yükün çoğunluğunu erkeklerden bekliyor haklı veya haksız tartışılır
Forumda daha önce konu da açmıştım altımda lüks araba yok diye ayıplandığım da oldu, açık açık 2 3 farklı kız arkadaşıma hesabı kim öder diye sorduğumda erkek öder diyen de oldu bunlar toplumun gerçeği
Ataerkilliğin uzerimizde ki etkilerinden birisi, normalde ben de elini cebine attırmamak isterim ama para basan bir tip değilsen şu anda bu imkansıza yakın çünkü karşılıklı bir yemek yesen 1.000 TL hesap geliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kızla 2. Buluşmadan itibaren hadi bu da benden olsun demiyorsa en azından elini cebine atar gibi bile yapmıyorsa koşarak uzaklaşın. Eğer uzaklaşmayacaksanız fiyat fayda oranına bakın kotla takılacaksanız bunca çileye gerek yok lol.
"Bütün Türk kızları aynı" ile "siz erkekler hepiniz aynısınız" birbiriyle yarışır.
Dünyada sayısız kız var, hepsinin aynı olması mümkün değil. Bu denklemde değişmeyen tek şey sizsiniz. Şimdiye kadar tanıştığınız bütün kızların aynı olması, çevrenizdeki bütün kızların sizinle sadece paranız için vakit geçiriyor olması, hesabı ödemeyince iletişimi kesmesi sizin hatanız. O yüzden "herkes hak ettiği hayatı, hak ettiği kişilerle yaşıyor" diye yazdım önceki mesajımda zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 16 Ocak 2025; 13:56:8 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kişilikten yoksun ve (daha ağır sıfatlar kullanırdım ama forumda ancak bu kadar) işini görüp geçeceğin kız modeli. eğer öyle iş görme durumu da yoksa derhal şutla kızı. alman usulünü kabul etmeyen kıza selam dahi vermeyin kaç defa söyleyeceğiz. kimse sizin babanızın oğlu/kızı değil, bu nedenle kimsenin hesabını yediğini içtiğini ..tığını ödemek zorunda değilsiniz. ha alman usulü kabul eden kız yok mu? o zaman krallar gibi yalnız takıl kardeşim. tc kızlarının hepsi, alayı, tamamı şeytan olmuş. şu an genelleme yapıyorum. öyle bir hale gelmiş ki hesabı alman usulü ödemek isteyen erkeğin, erkekliğine etmedikleri hakaret kalmıyor. istiyorlar ki enayi gibi hesabı ödeyin masrafları siz çekin. erkekliğin bundan geçtiğini savunuyorlar. haysiyet yoksunluğundan başka bir şey değil. hem kadınız güçlüyüz diye her yerde bağırır çağırırlar, hem de maddi anlamda erkeğe bağımlı olmak için ellerinden geleni yaparlar. ee? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. |
Benzer içerikler
- made in vietnam orjinal mi
- tabanca nereden bulurum
- hamile lepistes ne zaman yavruluğa alınmalı
- duvarda domuz yağı lekesi nasıl anlasilir
- bim"de çalışmak yorumlar
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X