Şimdi Ara

Kız hoşlanıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 4. sınıfım.Bie kız var 2 senedir takipteyim kız belli olaylar sonucunda onu sevdiğimi anladı.Arkadaşları falan voleybol sahasına geldiğim zaman bakıyorlardı.Kız sevdiğimi anlayınca masa tenisi oynadığımız yere gelmemeye başladı.(önceden 2-3 tenefüste bir gelirdi.).Ben yine arkadaşlarla masa tenisinden çıktım beni gördü ve off tarzı bi ses çıkardı bennden dolayı olup olmadığını bilmiyorum.Son zamanlarda göremiyorum benden uzak durmaya m ıçalışıyor anlamadım.Geçen sene dershanede aynı sınıftaydık.Kızda ezik biri olarak gözükeblirim çünkü o zamanlar çok sessizdim.Sizce seviyor mu yoksa sevmiyor mu?Voleybol sahasında ben gelince felan kafasını eğip bakıyordu eminim ama böyle yapınca anlayamıyorum ne oluyor.

kızın fazla arkadaşı yok,hiç sevgilisi olmamış,güzel ve çalışkan...
    .

• cevap yok mu beyler
  • Kardesim belki senden hoslanmiyordur ama sevdigini zannetmem sevse telefon numaranı fln ister oraya daha çok gelir di
  • sen caliskan misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baslik ve icerik cok alakasiz olmus.

kizin senden hoslanmadigi hatta gormeye tahammulüu olmadigi acik.

pesini birak dersine bak.

• Everything For You E kullanıcısına yanıt
    Önceki konularına baktımda bayağı takmışsın kızı belli.Şu anlattıklarına göre olumlu birşey söylemek zor ama başka örnekler verirsen belki bir çıkarım yapabiliriz.Ve lise 4 olduğunu söylemişsin 6 ay sonra zaten bütün bağınız kopucak,sınav öncesi çok riskli bir hamle olur,alabileceğin olumsuz bir yanıtla geleceğinide riske atma derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziğini ele aldığında sence çalışkan ve güzel bir kız seninle ilgilenir mi? Bu konu hakkında hiçbir şeyden söz etmemişsin. Eğer fiziksel olarak birbirinize uygun ve yakışır bir çift değilseniz; kızın senden hoşlanmaması, senden uzak durması normal. Benim takıldığım nokta: kızda görünmez ve önemsiz olsan belki masa tenisi oynadığın yere gelmeye devam ederdi. Sanıyorum ki bu zamana kadar kıza karşı herhangi bir atağın da olmamış. Yani bir risk görmese gelmeye devam ederdi. Belki de açılmana mahal vermemek için senin olduğun yerlere gelmekten imtina ediyor. Bu zamana kadar bir şey olmadıysa bundan sonra da bırak olmasın ve boşu boşuna takıntı yapma. Tek bir kızı 2 senedir düşüne düşüne farkında değilsin belki ama pasif hale gelmişsin. Bu olmaz. Kız senin tipinden, havandan, halinden tavrından; yani somutluğundan etkilenmedikçe sessiz, sakin, silinik ve pasif haline ilgi göstermez. Kızlar, kendilerini yükseltebilecek erkeklere gitmek isteyebilir diyebilirim. Ki aynı şey sizlerde de vardır. Yanınızda daima güzel bir kız olsun istersiniz. Belki o gider ve daha güzelini istersiniz ve hatta evlenirsiniz, yine de güzel kadının hakkını sözlerinizle verirsiniz. Tamamen aynı şeydir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar gülümsemiyor mu?
    geçen ay açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sence biz müneccimmiyiz
  • Fazla konuşkan değilsen seni pasif ve silik olarak görecekse bana kalırsa zaten onunla hiç muhattap olmaman lazım ben de lise 4. sınıfım dediğine benzer bir durum vardı ama gerçekten umursamıyorum artık hala ara sıra düşünüp neden olmuyor desem de olması gereken bu değildi bana kalırsa tamamıyla karşındaki insanın kişiliği ile ilgili fizikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum geçen yılımda 80 kiloyken 67 kiloyum şuan ve tekrar karşısına çıktığım da çok da bir şey değişmediğini gördüm hala arkadaşımsın(aslında beni hiç bir şeyi olarak görmüyor) dostumsun bilmem ne friendzone atıp kurtulmaya çalışıyordu ben de uğraşmayı kestim hoşçakal dedim bir daha da hiç muhattap olmadık zaten istemediği bu saatten sonra bariz belliydi sen de tam bir netlik yok gibi ama sırf konuşkan olmadığın için seni bir hiç olarak görecekse gitsin uğraşma onunla birader derslerine çalış bak 3 ay sonra ygsye gireceğiz farkındaysan 3 aydan da az kaldı aslında ...

• Everything For You E kullanıcısına yanıt
    hayır kız senden hoşlanmıyor. hatta senden bıkmış durumda kurtulmaya çalışıyor
    sevdiğini başkasından öğrendiyse otomatikman silik adam durumuna düşmüşsündür bırak gitsin 80 milyon insan var bu ülkede başkasını bulursun
  • Kız senden hoşlanmıyor ama bu Güzelse zaten birsürü kesen vs vardır; aklınca seninle kendisini karşılaştırıp kendisini sana layık goremiyordur. Sırf bu bile zaten oyle birinden uzak durmak için yeterli.

Salla, işine bak. çok samimi bir biçimde söylüyorum, vakit kaybı bu yaşadığın şey.

• sevdiğimi başkasından öğrenmedi benim arkadaşlar bağırıyo adımı felan o ara öğrendii.Sonra voleybl maçı izlerken baktığını falan anladım ben de yakışıklıyım (çevrem söyler) ve yeterince çalışkanım (kızdan daha fazla) . Bugün törende bana baktığını arkadaşım da söyledi ama görünce görmemezlikten geliyor ben de çok utangaç olduğum için aynı şekilde davranıyorum.
  • kezban işte
  • aynısı başıma geldi, sevmiyor. sonunda az daha rezil oluyordum unut gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TekrarDENEYİNİzz

Kardesim belki senden hoslanmiyordur ama sevdigini zannetmem sevse telefon numaranı fln ister oraya daha çok gelir di

Hocam kız benim numaramı istedi whatsapdan konusuyoz samimiyiz ama gerçekte yüz vermiyor pek sizce şans varmı hoşlanırmı benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.