Şimdi Ara

Kiz istemeye gidiyorum aracim ile (bugün nişan attik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hislerine güven onlar asla yanıltmaz. Ortada bir yanlışlık olduğu hissi varsa sende, o zaman bir yanlışlık vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bu tarz durumlarda maddiyata bakmayın huzurunuz bozulmasın, ülkemizin farklı yörelerinde farklı adetler var ve bence bu adetlerde mantık aramamak lazım. Sabırlı olmak zor ama en iyisi 😀

• baştan ulan bu işte bir iş var ne oluyoz eniyimiyim lan ben diyosan bırak başından dön. elini verdiğinmi kolunu kaptırmakla bitmiyo malesef gövde falan gidiyo iyice bi düşün . kız istemeye gidiyonuz baklava eyvallah ta çerezler ne ayak ? mahalleyi komple evemi toplayacaklar bide senmi bakacaksın onlara eşekmisin sen sömürtmeyin kendinizi.

edit hızımı aladım o biçim edit : bide ilk defa ailedem görecek isteme merasiminde diye yazdığını gördüm aga bu en kötüsü kızı önceden bi annenize göstereydin ya . anneniz bir ölçüp tartsaydı kızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 4 Ekim 2018; 20:18:23 >
  • İşin zor gardaş o kadar diyorum herşey zamlı daha yolun başındasın beyaz eşya ev kira eşyalar allah yardım etsin daha şimdiden böyle şey istedilerse sonra daha neler isterler acaba merak ediyorum kolay gelsin

• hayirli olsun hersey o kadar zamlandi ki paylastigin seyler tabiri caizse cerez parasi kaldi. artık evlenmek bile daha zor eskisine göre maddi açıdan.
  • Hayırlı olsun. Kahveni tuzlu falan verebilirler dikkat et kızı uyar.

• 45-50 kg çekirdeksiz çerez nedir abi? Arkana bakmadan kaç.
  • Kardeşim adet neyse yapılacak. Onlar olmadan olmuyor, mecbur. Ben evlenirken kendi kendime dedim ulan yil2014 bu nasıl adet diye. Ancak toplum bunu istiyor malesef. Yapmasan daha çok cızırtı oluyor. Aldığın çerezler felan normal. Zaten kaju badem almamışsın neticede . Sizin oralarda ucuzdurda zaten. Ama önceden aileler bi tanışsaydı iyi olurdu.

• 40-50 kilo iyiymiş, iyi şanslar kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oncelikle mutluluklar diliyorum size.

ayakkabinizin altına kafam kaşınıyor yazar misiniz.

• Kardesim bende erzurumdan evliyim bu yazdıklarının hepsi oranın adeti saygı duymak lazım çerez işine gelince öyle aynen kaliteli çerez isterler.senin hazirladigin çerezi begeneceklerini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

hocam oncelikle mutluluklar diliyorum size.

ayakkabinizin altına kafam kaşınıyor yazar misiniz.
    Tesekkur ederim

Nickinizi ayaklar altina alamam hocam

Kiz istemeye gidiyorum aracim ile (bugün nişan attik)

• Yemek işini kiz tarafı kendi verir. Kurbanda koç isterler sandık isterler böyle isteklerle de karşılaşabilirsin. Merak ettiklerin varsa özelden yazabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

Kardesim bende erzurumdan evliyim bu yazdıklarının hepsi oranın adeti saygı duymak lazım çerez işine gelince öyle aynen kaliteli çerez isterler.senin hazirladigin çerezi begeneceklerini sanmiyorum.
    Hocam erzurum adeti gormus birisinden yorum duymak cok guzel

Cerezi begenmeseler bile o baklava bence acigi fazlasiyla kapatir

Full antep fistikli gercek baklava, yaptirdigim fiyati ne siz sorun ne ben soyleyim

• Ailen haklı, böyle sipariş gibi listeyle gidilmez ama eli boş da gidilmez. Cok buyutmemek lazim. Çikolata fındık fıstık yemek icmek vs her yörede var. Belki kızın ailesi de veya kız da o yöreye yabancı olduğunuz için ıyi niyetle yol yordam göstermiştir. Eğer bu kadarsa mevzu he diyip geçeceksin. Yok kız tarafı çok daha külfetli masraflara girmeni sürekli istiyorsa, senin maddi durumunun çok üstünde taleplerle geliyorsa oturup düşünmek lazım. Ama anladığım kadarıyla öyle bisey yok.

Evlenmeden önce sağdan soldan, ailen, arkadaşın, müstakbel esin ve onların ailesi dahil söylenenlerin yarısina he diyip geçeceksin. Başka yolu yok. Allah mutlu mesut etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

Ailen haklı, böyle sipariş gibi listeyle gidilmez ama eli boş da gidilmez. Cok buyutmemek lazim. Çikolata fındık fıstık yemek icmek vs her yörede var. Belki kızın ailesi de veya kız da o yöreye yabancı olduğunuz için ıyi niyetle yol yordam göstermiştir. Eğer bu kadarsa mevzu he diyip geçeceksin. Yok kız tarafı çok daha külfetli masraflara girmeni sürekli istiyorsa, senin maddi durumunun çok üstünde taleplerle geliyorsa oturup düşünmek lazım. Ama anladığım kadarıyla öyle bisey yok.

Evlenmeden önce sağdan soldan, ailen, arkadaşın, müstakbel esin ve onların ailesi dahil söylenenlerin yarısina he diyip geçeceksin. Başka yolu yok. Allah mutlu mesut etsin.
    Anladim hocam tesekkurler, iste ben sussam bile o an ailem yanimda ve onlar tepki gosterecekse engelleyemem korkum bu :/

• Tesekkurler hocam aldik artik cerezi lakin 450 kiyafete ve 140da ayakkabiya vermek biraz abarti mi acaba simdide buna takildim

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Hocam cok firsat oldu tanismalari icin ama o zamanlar ailem kizi istemiyordu gorus farkliligi sebebiyle, sonradan ikna ettim bu seferde kizi gorecek firsat olmadi, artik hem gorecek hem isteyecek ayni anda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.