Şimdi Ara

kız kardeşimin garson olmasını istemezdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köfteci Yusuf'ta çalışan kız benim masayı silecem diye sağ yanıma geldi masaya doğru eğildi ve sağ elle silmeye çalıştığı için yüzü benim yüzüme yaklaştı, kafamı sola çektim. yani kafamı çekmesem kızla beraber selfie çekilir gibi olacağız, kafalar yapışık gibi olacak neredeyse.

haaa çok mu önemli bişey bu? hayır. ama sonuçta yazık yani gencecik kızlar para için orda çalışıp bu işleri yapıyolar.

hizmet sektörü cidden zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ünideyken baristalık yaparken tuvalet de temizledim benim canım yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var bunda harçlığını çıkartıyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tane akıllı ademoğlu çıkıp da demiyor ki "sen daima hep evde kendi yemeğini kendin yapar, stoklar ve ve yerdin. Ne oldu da dışarda yemek yer oldun. Ve hele hele birçok kişinin kaçtığı ve küftesini kötülediği," sonradan bozmuş bu" dediği bu küfteciye gider oldun" diye sormuyor, sormak aklına bilme gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Nisan 2025; 14:47:25 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Aylesi veya arkidesleri ile gitmistir , sorgulamiyoruz pek hikaye olsun bize.

• Haydaaa bu ne ajsjajsjdjhd

Napsın kadınlar dizini kırıp evde mi otursun dayı? Zaten erkekler işşiz 30 yaşına kadar aile yanında yaşıyor bide kadın çalışmasın herkes sefil olsun dimi

• Domuz eti olayini unutturmak için garsonu 01001101 ile öbüstürdüler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    sabah evde kahvaltı yapıp sonra iki AVM gezdim, üç-beş eşya aldım. en son şirketin yemek kartı ile yemek yedim.

evde dolap yemek dolu. sağolsun falsoluserttop geçen gün "testçi forum üyesi hâlâ evde yemek yapıyor mu" diye konu açınca hem mercimek hem de kuru fasulye yaptım. dolapta 15-16 kavanoz yemek vardır. şimdi evdeyim akşam yerim evden.

• n201 kullanıcısına yanıt
    yok bu kez tek gittim. sabah 09:48'de AVM otopark giriş kapısına dayandığımda uykudan yeni uyanmış gibi görünen görevli "lan daha mağazalar açılmadı" der gibi tip tip bana baktıktan sonra yolun ortasında duran iki huniyi kenara çekip kapalı otoparka girmeme izin verdi. ben gezerken mağazalar bomboştu.

• namaste1968 kullanıcısına yanıt
    domuz eti falan yok yaa. rüşveti yetiştirememiştir Yusuf emmi. devlette rüşvet alan tek bi yer yok ki, ver ver bitmiyolar.

• senuzulme1 kullanıcısına yanıt
    çalışmasın demiyom hacı çalışsın.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    ben de askerdeyken Kıbrıs'ta bi kez tuvalet temizlenmiştim daha doğrusu 10-15 kişi tuvalet temizlemiştik.

askerden döndüm şimdi sürekli tuvalet temizliyom. dün duşakabin zeminini temizledim. bekarlık köleliktir. evlenin. gacı yemek yapsın temizlik yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Nisan 2025; 16:39:58 >
  • Dayı sen ne anlatıyon ya

• yazık hocam doğru diyon

parası olmayan çocuk yapmamalı çocuğu orada burada harcanıyor ondan sonra omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    işte onu diyom. benim 3 kız kardeşim var. şükür hepsi okudu etti vasıflı işlerde çalışıyolar. bir kız için pek isteyeceği bi durum olmaz yani, tanımadığın insana yaklaşıyon, masasını silmek için selfie çekilir gibi yaklaşman gerekiyo. ben vücudumu hafif sola eğip başımı sola döndüm kız rahatsız olmasın diye.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam

Daha o avmde markette calisan kız çocukları ne zorluklar ne tacizler yasiyordur

Yok numarani ver instani ver zorbalik bilmem ne

Hep söylüyorum 1 milyon doların yoksa üreme üreme üreme çünkü sen yeterli biri değilsin daha kendini tamam edememissin ureme pesindesin omg

direkt sandalyeni biraz daha kenara çekip ona daha rahat çalışma alanı sağlasaydın keşke...

Bize o iğrenç ankarada hep temizlettiler

ilk defa bekarlığı kötülediğini gördüm hocam. Kartlar yeniden mi dağıtılıyor?

• kız kardeşimin garson olmasını istemezdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.