Şimdi Ara

Kız konusu acil. yardım beyler. tecrübeliler içeri.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayça22 -- 28 Eylül 2016; 1:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya normal geldi bana muhabbet hacum

• Neden bu konuya bu kadar takıldın ? İnsanlar, kız veya erkek genel olarak dengesizdir. Kız sanki ilgini çekmeye çalışmış ama çokta düşünme. Akışına bırak. Sonuçta çevremiz bir yaptığı bir yaptığını tutmayanlarla dolu.

• Eğer bu durum gerçekleştiyse kız seninle sevgili olmak istiyor olabilir. Gerçekten seviyor mudur, ona sen kara vereceksin.
  • Kız diğer kızla iddaya girmiştir çocuğu kendime çekerim diye.veya ego kasıyolardır.veya birinden ayrılmıştır kavga etmiştir ilgi bekliyodur.Saçma saçma birsürü olasılık var.kızların her davranışına ciddi yaklaşmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Teklif ettiğim kızların haddi hesabı yok..% 90 ret yedim...artık arsızlaştım bu konuda..cız geliş tırıs gidiyo..doğru düzgün cümleler kurarak teklif et gitsin..reddetse ne kaybedebilirsin ki..düşüncesini öğrenmiş olursun için içini yemez

''Teklif ettiğim kızların haddi hesabı yok..% 90 ret yedim...''

Hocam kahkaha attım yaa

• Kızlar ilgiyi sever. İlginin farkına varmıştır. Egosunu okşuyor. Soğuk davran. Yada o korktuğu yerde kurt adam maskesi falan giyip korkut onu. Sonra seninle hergün gitmeye mecbur kalır. Olmadı orayla ilgili kotu hikayeler anlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.