Şimdi Ara

Kız konusu değil hayatımın aşkının konusu (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler öncelikle çok ciddiyim lütfen dalga amaçlı yorum atmayın çok kafama takılıyor çok kötü hissediyorum bu konuda öncelikle bundan tam bir yıl önce tanıştık ve 10 ay önce sevgili olduk fakat ailesel o kadar baskısı vardıki bunalıma girdi ve ayrıldık 5 ay önce yeniden beraber olduk 5 aydır sevgilim ve cidden ben bile ailesinden nefret eder oldum öncelikle abisi ve annesi var babasıyla annesi ayrı abisi askerde 5 aydır annesinden dısarı için izin istiyor tek bir kere izin verdi annesi telefonu yok hiç bir zamanda olmamış okuldan çıkınca servis alıyor direk olarak annesinin yanına götürüyor ve evden dışarıyı sadece haftada bir annesiyle görüyor ya nasıl desem ister istemez psikolojisinede yansıyor tabiki sürekli ben destek oluyorum artık dayanılmaz bir hal aldı ama hayatta tek dayanağı benim resmen annesi sürekli bağırıyor çağırıyor azar çekiyor iş veriyor geçen ceza aldı gece altıdan 4 e kadar iş yaptı duvarları falan sildirdi annesi ya bunu neden buraya yazıyorsun diyecek olanlar varsa doldum be kardeşim anlatamıyorum kimseye burada zaten tanıyan eden yok neyse işte tatil değilken arada okulu kırıyordu çıkıyorduk tatil oldu şimdi 5 gündür 2 kere konuştuk be oda yarım saat onun dışında annesi işkence yapıyor ya delırmek üzereyim çok seviyorum özlüyorum ozlemekten öte acı çektiğini işkenceye maruz kaldığını biliyorum üniversite hayalimiz vardı annesi işte senı göndermem üniversiteye falan diye tutturdu son günlerde sınavı seneye kendisinin benimki bu sene şükür ders durumum iyi fakat çalışamıyorum kafama takmaktan abi neden böyle bi duruma düştük yani ya cidden diyorum bunu sevgilim olduğu için falan değil ama tanıdığım en güzel en karakterli ve en temiz kız belki klişe olacak ama onsuz olmayacağını hıssedıyorum be bu kadardı beyler tek istediğim rahatlamaktı bi ise yaramadı ama olsun ya belki akıl verecek tesellı verecek bir kaç adam çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet çıkar mı?
  • Özet geçiyim dh halkı size
    Kızın ailesi efsane muhafazakarmış kızla görüşemiyormuş

• Dostum git annesiyle konuş diyecem seni tersler büyük ihtimal.
    Yani senin yapabileceğin fazla birşey yok. İş annede bitiyor.

• Bu konuyu trolleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Dostum git annesiyle konuş diyecem seni tersler büyük ihtimal.
    Yani senin yapabileceğin fazla birşey yok. İş annede bitiyor.

hocam annesiyle bırakın konuşmayı annesi beni öğrenirse direk kızını ölmekten beter eder bizide ayırır bi ara demişti erkek arkadasın falan olursa okuldan alırım senı falan diye.

• up up up aq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergun

up up up aq
    Cidden kızla ilişkiye gir sonra ya evlenirsin ya ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLU

Alıntıları Göster
    annesini kaçır.
  • quote:

Hocam şaka olmadığını düşünerek cevap vereyim yapacak birisi değilki 5 aydır sevgilim olmasına rağmen birşey yapmayacak kadar çok seviyorum.

• Erkegemi vuruldun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Erkegemi vuruldun

komik mi?

• Boş bu işler diycemde sevdiğini düşündüğün için anlamayacaksın. Destek olun madem birbirinize.

• Elim ayağım titriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

Boş bu işler diycemde sevdiğini düşündüğün için anlamayacaksın. Destek olun madem birbirinize.

Hocam boş yada boş olmaması değil olay emin ol kafayı yiyecekti kız o baskı altında hele bı kendini düşünürmüsün o durumda.

• Bir DH li bu kadar yazıyı OKUMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Bir DH li bu kadar yazıyı OKUMAZ.
    Nokta ve virgül kullansan bu yazının on katı uzununu da okurum ama neden anlamak için kafamı yorayım boşu boşuna?
  • Yaş kaç?

• quote:

quote:

Hocam şaka olmadığını düşünerek cevap vereyim yapacak birisi değilki 5 aydır sevgilim olmasına rağmen birşey yapmayacak kadar çok seviyorum.

Şaka yapmadım ciddiydim. O zaman yapacak bişey yok hocam.

Ailesi illaki biriyle evlendirecek, sizi neden sevmiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Evet beyler öncelikle çok ciddiyim lütfen dalga amaçlı yorum atmayın çok kafama takılıyor çok kötü hissediyorum bu konuda öncelikle bundan tam bir yıl önce tanıştık ve 10 ay önce sevgili olduk fakat ailesel o kadar baskısı vardıki bunalıma girdi ve ayrıldık 5 ay önce yeniden beraber olduk 5 aydır sevgilim ve cidden ben bile ailesinden nefret eder oldum öncelikle abisi ve annesi var babasıyla annesi ayrı abisi askerde 5 aydır annesinden dısarı için izin istiyor tek bir kere izin verdi annesi telefonu yok hiç bir zamanda olmamış okuldan çıkınca servis alıyor direk olarak annesinin yanına götürüyor ve evden dışarıyı sadece haftada bir annesiyle görüyor ya nasıl desem ister istemez psikolojisinede yansıyor tabiki sürekli ben destek oluyorum artık dayanılmaz bir hal aldı ama hayatta tek dayanağı benim resmen annesi sürekli bağırıyor çağırıyor azar çekiyor iş veriyor geçen ceza aldı gece altıdan 4 e kadar iş yaptı duvarları falan sildirdi annesi ya bunu neden buraya yazıyorsun diyecek olanlar varsa doldum be kardeşim anlatamıyorum kimseye burada zaten tanıyan eden yok neyse işte tatil değilken arada okulu kırıyordu çıkıyorduk tatil oldu şimdi 5 gündür 2 kere konuştuk be oda yarım saat onun dışında annesi işkence yapıyor ya delırmek üzereyim çok seviyorum özlüyorum ozlemekten öte acı çektiğini işkenceye maruz kaldığını biliyorum üniversite hayalimiz vardı annesi işte senı göndermem üniversiteye falan diye tutturdu son günlerde sınavı seneye kendisinin benimki bu sene şükür ders durumum iyi fakat çalışamıyorum kafama takmaktan abi neden böyle bi duruma düştük yani ya cidden diyorum bunu sevgilim olduğu için falan değil ama tanıdığım en güzel en karakterli ve en temiz kız belki klişe olacak ama onsuz olmayacağını hıssedıyorum be bu kadardı beyler tek istediğim rahatlamaktı bi ise yaramadı ama olsun ya belki akıl verecek tesellı verecek bir kaç adam çıkar.

Yasadigin durumu 1 sene once en agirini yasamistim. Suanda ruhen ve fiziken cok rahatim fakat duygusuzum. En basindan soyluyorum ne yazarsak yazalim pek umrunda olmayacak. Hissettigin seyi hissedebiliyorum.

Kiz ozgur olsa ve sen ayni durumda olsan; emin ol bana o kiz sana 1 hafta katlanmaz senin yaptiklarini yapmazdi. Dişiler duygusal degildir güclünün yaninda olurlar eziğin değil.

Sen o kiza aciyorsun, o kiza asiksin ama o kizi sevmiyorsun. Sevmek cok zor bozulan bir büyü gibi inan bana. Bir insani seneler sonra bile ayni oranda sevebilirsin. Hayat gecirmedigin sana etkisi olmayan insani sevmezsin. Sadece ulasamayinca askin etkisi yuzunden baglanirsin. Elde edince her yönden rahatlayacaksin.

Ve daha soylemeye usendigin bir sürü durum ve duygu..
    En acisida, bu durumdan kurtulman kolay degil. Çünkü tecruben yok. Daha once yasamis olsan basina gelecekleri bilir o kizi aninda birakirdin.

Biz yasadik kardes biz biliyoruz, ve biz diyoruz ki "o kızdan ayrıl" ayni fedakarliklari onun yapmayacagibi dusunerek kendi hayatini kurtar.

Benim demek istediğimde tam olarak buydu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.