Şimdi Ara

Kız Tavlama Kitapları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
4
Favori
4.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Game adında bi kitap duydum Buna benzer kız tavlama konusunda kitap tavsiyenizi bekliyorum İyi Forumlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P Marlon

Merhaba Arkadaşlar
    The Game adında bi kitap duydum Buna benzer kız tavlama konusunda kitap tavsiyenizi bekliyorum İyi Forumlar ...

Kitap bölümünde daha çok yardımcı olurlar diye düşünüyorum,oraya yazın isterseniz.
  • The Game Amerika merkezli bir kitap. Ordaki taktiklerin cogu da amerikada gecerli. Neg atma, 3 sn kurali falan. Cunku oradaki kizlarda namus anlayisi farkli, kendileri gelip tanisiyorlar daha rahatlar. Ve one night olayi daha yaygin. Turkiye'de onlari uygularsan tokadi yersin

Ama fikir edinmek acisindan oku. Erkegin Kutsal Kitabi'ni da okuyabilirsin.

Turkce kaynak olarak da. Aslinda bu tarz seyler pek okuyarak olmaz sadece onyargilari kiracaksin. Pua cemiyetine uye olabilir(Joker var) veya Harun D.(ki bana gore cok kolpa bir adam) kaynaklarina bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

The Game Amerika merkezli bir kitap. Ordaki taktiklerin cogu da amerikada gecerli. Neg atma, 3 sn kurali falan. Cunku oradaki kizlarda namus anlayisi farkli, kendileri gelip tanisiyorlar daha rahatlar. Ve one night olayi daha yaygin. Turkiye'de onlari uygularsan tokadi yersin

Ama fikir edinmek acisindan oku. Erkegin Kutsal Kitabi'ni da okuyabilirsin.

Turkce kaynak olarak da. Aslinda bu tarz seyler pek okuyarak olmaz sadece onyargilari kiracaksin. Pua cemiyetine uye olabilir(Joker var) veya Harun D.(ki bana gore cok kolpa bir adam) kaynaklarina bakabilirsin.

Saol Usta

• K.B.V. ne dedin sen?
    Harun D. demek kolpa biri ha?
    O adam sayesinde benim hayatım değişti en az 2 kat fazla arzulanan biri oldum.
    Kaldı ki bu lafı söyleyebildiğine göre Harun abinin çarpıcı etki setini okumamışsın demektir.
    Harun abi olağan üstü bir adam.
    Neyse...
    Soruna ben cevap vereyim "Burası Türkiye";
    Oyun adlı kitap NewYork Times gazetesinin yazarlarından Neil Strauss'un kadın avcıları arasında geçirdiği 2 yılını anlattığı (inanılmaz derecede sürükleyici) kitabıdır.
    Kitapta (Her ne kadar Türkiye'de uygulanamayacak teknikler var dense de) müthiş tekniklerden söz ediliyor.
    Hiç birşey olmasada tavlamanın ana fikri hakkında sana keskin ipuçları verir. O yüzden alıp okuman senin için iyi olur.
    Bununla birlikte Robert Greene'in Baştan çıkarma sanatı akademik bir çalışma ve olağanüstü bir eser. Bence okuyacaksan önce onu oku.
    Birde Erkeğin kutsal kitabı var. O kitabı okumaktansa Oyun'u oku daha iyi. Çünkü bana göre Erkeğin Kutsal Kitabının yazarı her kimse Oyun'u okuyup biraz sahaya atılmış ardından o kitabı yazmış... Harun Abi bir Türk olduğu için Türk kızlarının yapısını, tarzını, triplerini vs.. çok iyi bilen biri. O yüzden finalde Harun D. yi mutlaka ama mutlaka okumanı tavsiye ederim. Ayrıca kitapta anlattığı teknikler, mutlu olmak için seni kimseye ihtiyaç duymayacak kadar özgür kılacak teknikler. İşte aslolan bu. Tüm tavlama kitaplarında anlatılan teknikler aslında aynı şey için. Yani karşındaki kadına mutlu olmak için bir sebebe ihtiyacının olmadığını yansıtmak. Harun Abi bunu kesinlikle okuyucusuna veriyor.
    O adam beni baştan yarattı. Harun abiye laf söylettirmem, kimsenin buna hakkı yok..!!!

• Oyun kitabında bazı iyi taktikler var, oku bence.

Muallaktaki ye gelince, ADamın ilk mesajı harun D.'ye laf ettirmem olmuş.

Harun abi, nağber?
  • Tabi laf ettirmem.
    Sen ne yapacağını bilmediğin bir belirsizlik içindeyken sana el uzatan, yol gösteren birine nankörlük edebilirmisin?
    1 yıl öncesine göre %100 kaliteli bir hayatım var. Bunu Harun abiye borçluyum.
    Benim kendimin farkına varmamı sağladı.
    Kendime değer verecek ayrıntıları gözümün önüne koydu.
    Ben johnny Delusion'u da okudum, ricciox'uda. Ama hiçbiri harun abi gibi bişey vermiyo okuyucusuna. Zaten bu yazdıklarıma da ancak bir harun d. okuyucusu hak verir. Sen ister okursun ister okumazsın. Beni ilgilendirmez.
    Ben nasılsa ondan alacağımı aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    geçen ay açıldı
    Dershanedeki kız
    10 yıl önce açıldı
    Lise aşkı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • johhny delusion'un özgüven akademisi tanışma modulü ve sihirli kelimeler seti mevcut almak isteyenler varsa daha uygun fiyata iletişime geçin
  • Kız tavlama için ayrı kitap mı olurmuş? Zaten kitap okusanız kelime hazneniz gelişir ve konuşarak kızları tavlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

Kız tavlama için ayrı kitap mı olurmuş? Zaten kitap okusanız kelime hazneniz gelişir ve konuşarak kızları tavlarsınız.

Beyin.bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.