Şimdi Ara

Kız yüzünden kafayı yemek üzereyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki sene üniversite sınavına gireceğim ama ders çalışamıyorum, sürekli onu düşünüyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Kıza bu durumu anlatmak istiyorum ama sürekli kaçıyor. Çok şey mi istedim ondan? Sadece bana inanmasını, beni sevmesini ve hep yanımda olmasını istemiştim.

Onu ilk gördüğüm zamanlarda bakımsız olduğum için yanına yaklaşamıyordum. Onun için kilo verdim, saç ve giyim tarzımı değiştirdim. Küpe takmayı bıraktım. Ne zaman onu ilk gördüğüm tarihe yakın tarihi görsem gözlerim doluyor. O tarih 20 Eylül 2010 yani bizim okula ilk geldiği gün.

Gören kafayı yediğimi zannediyor. Ne yaptığımı bilemiyorum. Son konuşmamızda karşımda ağlayacak gibi olmuştu. Beni diğer kızlardan kıskanmıştı. Hatta ona inat olsun diye teklif ettiğim başka kızla aramı bozdu arkadaşları. Bana görünmeye çalışıyordu. Beni gizli gizli izliyordu. İlk kez "Seni seviyorum" dediğimde mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Elini tuttuğumda sadece anı yaşamıştı. Ama hiçbir zaman sevgilim olmadı. Beni sevdiğini hissediyorum ama artık konuşmak isteyince kaçıyor.

Anlatacak kimsen olmadığı için sizlere anlatıyorum derdimi. Seneye Adana'dan taşınacağım ve o burada bıraktığım tek güzel şey olacak. Bir daha buralara gelemeyeceğim. Memleketime dönüyorum ama o olmadan memleketim Ankara benim için cehennem gibi. Nefret ettiğim Adana onunla güzel. Sırf onu görebilmek için yürüyorum Adana caddelerinde. Saçma sapan şeyler yüzünden biz olamıyoruz.

Editliyim bari la yıllar sonra kız arkamdan onu artık sevemem diye ağladı shdhfjjfjgkgkg. Olm o kadar buldım bak oku lan senin için buldum editledim bak :dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 21 Mart 2018; 3:22:14 >

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoah

olmamış

Cool story değil gerçek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan sebeplerden değil, kız seni sevmediği için beraber olamıyorsunuz.
    Bu kadar saf olmayın ya. Seni engellemiyor çünkü onun egosunu okşuyorsun sevgi sözcüklerinle.
    Seni istemeyen birinin gözünde kendini daha fazla küçük düşürme.
    Arkandan "bu da ne salak bea" diyordur kesin.

Başka kızla aranı bozma sebebi de bu kızın bencilliğiyle alakalı. Senden hoşlanmasıyla falan değil...
    İstiyor ki hep onu sev, başka biriyle ilgilenme. Bunu arzu etmek için karşındakine hasta olman gerekmez yani.

Bu kadar net her şey ve sen hala hep onu düşündüğünü söyleyip zamanını boşa harcıyorsun.
    Uyan uyan uyan ... !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Saçma sapan sebeplerden değil, kız seni sevmediği için beraber olamıyorsunuz.
    Bu kadar saf olmayın ya. Seni engellemiyor çünkü onun egosunu okşuyorsun sevgi sözcüklerinle.

Başka kızla aranı bozma sebebi de bu kızın bencilliğiyle alakalı. Senden hoşlanmasıyla falan değil...
    İstiyor ki hep onu sev, başka biriyle ilgilenme. Bunu arzu etmek için karşındakine hasta olman gerekmez yani.

Bu kadar net her şey ve sen hala hep onu düşündüğünü söyleyip zamanını boşa harcıyorsun.
    Uyan uyan uyan ... !

Eğer gerçekten öyleyse nasıl bu durumdan kurtulurum? Gelecek hedeflerim var ve odaklanamıyorum.

• Onunla iletişimini kesip, senin hayatına müdahale etmesine mani olacaksın önce.
    Bu iş azar azar geçip gitmez. Aniden kesip atman lazım.
    Sonra kendi içinde tabi ki üzülürsün, hatırlarsın vs. ama önce onun varlığından gerçek anlamda kurtul.
    Bunu yaptığında düşüncelerinden de uzaklaşacak yavaş yavaş.
    Sen önce bunun için bir adım at.
    Beni istemeyeni ben de istemem diye düşün. Eğer o senin gerçek aşkın olsaydı duygularınız karşılıklı olurdu.
    Demek ki bu kız senin için uygun değil.
    Başka şeylere odaklanabilmek için şimdiki alışkanlıklarından vazgeçmen lazım o kızla alakalı olarak.
    Facebookuna bakma mesela. Net üzerinden asla takip etme.
    Konuşmayı kesmenin dışında takibi de bırakman gerekiyor.
    Önemli bir dönemdesin, hayatını olumsuz yönde etkilemesine sakın izin verme.
    Çok pişman olursun. Daha ne kızlar göreceksin... Kimlere aşık olacaksın düşünsene.
    Tek değil bu. Eşsiz değil. Zamanla daha iyi anlayacaksın bunları ama önce iş işten geçmeden silkelen.

• Sen üniversite sınavına girdiğin sene bunları yaşa da aynı konuyu aç bakıyim.

Dün bu saatlerde deliriyorum sandım be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşsizlikten Kafayı Yemek
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Sen üniversite sınavına girdiğin sene bunları yaşa da aynı konuyu aç bakıyim.

Dün bu saatlerde deliriyorum sandım be

Zaten bunları önümüzdeki sene yaşamamak için konu açıyorum buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onunla iletişimini kesip, senin hayatına müdahale etmesine mani olacaksın önce.
    Bu iş azar azar geçip gitmez. Aniden kesip atman lazım.
    Sonra kendi içinde tabi ki üzülürsün, hatırlarsın vs. ama önce onun varlığından gerçek anlamda kurtul.
    Bunu yaptığında düşüncelerinden de uzaklaşacak yavaş yavaş.
    Sen önce bunun için bir adım at.
    Beni istemeyeni ben de istemem diye düşün. Eğer o senin gerçek aşkın olsaydı duygularınız karşılıklı olurdu.
    Demek ki bu kız senin için uygun değil.
    Başka şeylere odaklanabilmek için şimdiki alışkanlıklarından vazgeçmen lazım o kızla alakalı olarak.
    Facebookuna bakma mesela. Net üzerinden asla takip etme.
    Konuşmayı kesmenin dışında takibi de bırakman gerekiyor.
    Önemli bir dönemdesin, hayatını olumsuz yönde etkilemesine sakın izin verme.
    Çok pişman olursun. Daha ne kızlar göreceksin... Kimlere aşık olacaksın düşünsene.
    Tek değil bu. Eşsiz değil. Zamanla daha iyi anlayacaksın bunları ama önce iş işten geçmeden silkelen.

Tavsiyen için teşekkürler zaten yaz tatili degeldi yavaş yavaş unuturum bir şekilde. Kesinlikle unutmam lazım artık bugünkü olaylardan sonra.

• bence seni sevmiyo sen yanlış hissediyorsun. sadece senin onu sevmenden dolayı mutlu. bu ona güç veriyo. ama seni sevse kaçmaz sohbet etmekten. seninle olmak istemiyo ama senin sevgini de kaybetmek istemiyo. tam bir çıkarcılık yani. kızın gönlünde muhtemelen başka biri var senin ona beslediğin umutları o da başka birine besliyor. seni tam olarak silip atmaması da ondan, msnden filan engellemiyor diyorsun ya onun sebebi de o. ama seni de anlıyorum eğer basit bir hoşlantı olsa direk bitirebilirdin kafanda. muhtemelen aşka dönüşmüş, tutkuya dönüşmüş senin için. bunu yenebilmek için, yeni yeni arayışların peşinde olmaya bak. tut yeni bi sevgili yap demiyom, onla aynı ortamda bulunma, onunla iletişim çabasına girme, gönlünü eylemeye bak, yeni yeni kız arkadaşları edin, onlarla takıl, her birinden yeni bi şey buldukça tek takılıp kalınması gereken kızın o olmadığını anlarsın.
  • Bugün saçma sapan şeyler yaşadım. Onu ağlattım. Eve yeni geldim. Okuldan sonra gözlerim yaşlı gezdim Adana caddelerinde. Ona görünmeme kararı aldım. Anladım ki gördükçe acı çekiyor. İkimizin iyiliği için de uzak durmalıyım. Ona bugün sadece arkadaş olmak istediğimi ve ağlattığım için özür dilediğimi söyledim. İlk kez ağlarken gördüm onu ve sebebi bendim. Biliyorum benim gibi şerefsizi affetmeyecek. Şu an Ankara'daki arkadaşlarıma ihtiyacım var. Beni onlar anlar sadee.

Tek istediğim onun bana destek olmasıydı ve üniversiteyi kazanmak için derslere odaklanmamı sağlamasıydı. Ve üniversite bitince karşısına elimde mesleğimle çıkıp evlenme teklifi etmek isterdim. Ama olmuyorsa zorlamamak gerekiyormuş. İnşallah beni affeder. Siz olmasanız kime anlatırdım?

• niye ağladığını anlamadım ama genel olarak klasik liseli aşkı meseleleri gibi görünüyo.

senin bi an önce böyle saçmalıklardan kurtulup derslere odaklanman lazım, zaten şuanki ilişkiniz nekadar iyi dahi olsaydı, gelecekte üni yi farklı şehirlerde okusanız büyük ihtimal ayrılacaktınız yine.
  • Çok benzeri başıma geldi :) , seni değil senin olan ilgini seviyor. Biraz kafanı kullanırsan seninle her şeyi yapabilir, ama asla sevgili olmayacak ondan vazgeç işte.
  • quote:

Saçma sapan sebeplerden değil, kız seni sevmediği için beraber olamıyorsunuz.

Uyan uyan uyan ... !

Söylediklerine harfiyen katılıyorum dostum. Aşk gözü kör eder derler de bu kadar da kör olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Merock -- 30 Mayıs 2012; 22:05:28 >

• Peki üniversiteye hazırlanırken nasıl ders çalışmalıyım hedefimde Ankara Üniversitesi Hukuk var sözel dersleri yapabiliyorum ama matematik ve geometriye nasıl çalışabilirim? Bazı soruları çözerken zorlanıyorum ve tüm isteğim kaçıyor.
  • Aşk mutluluktur diyordum eskiden. Aşk yok diyenlere kızardım. Yavaş yavaş hak vermeye başlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.