Şimdi Ara

Kıza açıldım ve sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün sevdiğim kıza açıldım. Kızla aynı sınıftayız. Kızın pek bir arkadaşı yoktu sınıfta bir tane kız vardı öyle yan yana oturdukları falan. Sonra biz yakınlaşmaya başladık. İşte öğle araları falan beraber yemek yiyoduk 2-3 haftadır, proje ödevlerini falan beraber yaptık. Baya da eğleniyoduk. Ben de kızın sınıfta sadece benle takılmasından cesaret alarak kıza açılmaya karar verdim.

Geçen gün okul çıkışında kafeye yürürken senle önemli bir şey konuşmak istiyorum dedim. Ne konuşcaksın dedi. Bir şey anlatıcam sana anlatayım mı dedim. Ne anlatıcaksın dedi. Böyle konuşmaya başlayan biri ne anlatırsa onu anlatıcam duymak ister misin dedim. O da anlat dedi. Anlat değince ben daha çok cesaretlendim. Ben senden çok hoşlanıyorum, seninle bir şeyler yaparken çok mutluyum dedim. Ben bekliyordum ki benden senden hoşlanıyorum desin. Ama benim sevgilim var dedi. Üstüme kaynar sular dökülmüş gibi oldum tabi o an. Nasıl sevgilin var, hiç anlatmadın dedim. Konusu açılmadı dedi. üniversite için İstanbul'a gelmeden önce Manisadaymış kız ve ordaki sevgilisiyse hala devam ediyorlarmış. İnanın hiç bir şey diyemedim. Anladı tabi halimi, haklısın sen de yanlış düşündün tabi ama benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olcağı dedi. Evet, keşke emin olsaydım dedim ve nasıl dedim inanın bilmiyorum. Çünkü çok rezil olmuştum. Şimdi napıcam hiç bilmiyorum yüz yüze bakıcaz büyük rezillik yarın okula nasıl gidicem ayrıca projemiz var beraber yapmamız gereken nasıl yapıcaz, nasıl bir daha konuşucaz Kızın da benim de facebookum yok ayrıca olsaydı da ordan görseydim keşke sevgilisi olduğunu. Yanındaki kıza da soramadım gider söyler falan diye ilk benden duysun istedim. Şuan büyük çıkmazdayım napıcam :S

• Kız pas vermiş. Devam et baskıya.
  • aynısı bana olmuştu bende kizla konuşamamistim 2-3 ay.ayni siniftaydim.geçmiş olsun okulda dedikodu sebebi oldun
  • sevgilim var deyince olsun benimde var diyecektin yanlış yapmışsın (çok ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

sevgilim var deyince olsun benimde var diyecektin yanlış yapmışsın (çok ciddiyim)
    Ciddi ciddi konuşuyodum nasıl benim de sevgilim var diyeyim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

sevgilim var deyince olsun benimde var diyecektin yanlış yapmışsın (çok ciddiyim)
    Hoşlandığını söylemek veya reddedilmek senin için rezillikse. Sen sevme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90E80BC2E

Alıntıları Göster
    Kalede kaleci var diye gol atamayacak mısın kardeş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke demekten nefret ederim ama keşke önceden acsaydin sevgili konularini falan. Şuan yapacak bir şey yok. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

Ne alakası var arkadaşım sevgilim var cevabı almak rezillik
  • quote:

evet. tavırlarına devam et, kız düşünsün; sonuca bağlanır. Kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

quote:

Ne alakası var arkadaşım sevgilim var cevabı almak rezillik

O da rezillik değil. Orada " Ben bana karşı olan hareketlerinden böyle bir şey çıkaramadığım için böyle bir konuşma yapma cesaretini kendimde buldum, neyse. " gibi bir cevap verebilirdin.
  • Bu yazdıklarımın senle alakası yok onu belirteyim

Arkadaş her yakınlaştığınız kızla sevgili olmaya çalışmayın bazen arkadaş olun illa seviyorum diyorsanız biraz duygularınızın olgunlaşmasını bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Bu yazdıklarımın senle alakası yok onu belirteyim

Arkadaş her yakınlaştığınız kızla sevgili olmaya çalışmayın bazen arkadaş olun illa seviyorum diyorsanız biraz duygularınızın olgunlaşmasını bekleyin.
    Pireyi deve yapmışsın. Aranız, konuşmadan önce nasılsa, aynı şekilde devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Bu yazdıklarımın senle alakası yok onu belirteyim

Kardeşim şuan neler yaşadığını tahmin ediyorum sen utanılacak bir şey yapmadın aksine casaretinden dolayı kutluyorum seni en az kızda senin kadar utanıyor projenizi yapın güzel güzel sonra yavaş yavaş açarsın arayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIITheExorcismIII -- 27 Mart 2013; 22:29:53 >
  • Aynısı benim başıma gelmek üzereydi son anda kurtuldum. Samimileştiğim bi kız vardi son zamanlarda. Kız 1. öğretimde ben 2. Bu gün biraz erken gideyim dedim bi baktım çocuğun biriyle kol kola çıkıyorlar biraz sok oldum bozuldum ama iyi oldu dedim
  • yalan bence kısaca bulaşma bana demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Pireyi deve yapmışsın. Aranız, konuşmadan önce nasılsa, aynı şekilde devam et.

Alıntıları Göster
    sana tavsiyem kızdan uzak dur. kızın madem ki sevgilisi var , sevgilisi olan kıza yavşamak kitapta yazmaz ! empati kurarak da anlayabilirsin. mesela senin sevgilin bir lisede , sen başka bir yerdesin diyelim. o liseden biri sevgilini ayartmaya çalışsa hoş olur mu senin için ?
    birbirinize yakın durmanız ikiniz açısından da kötü olur. bir daha asla eskisi gibi olamayacaksınız bu bir gerçek. o yüzden son kalan işlerini gör (ödev falan) ondan sonra sağ selamet.

• kiz bizim oralardan ellesme kiza
  • O anda konuyu degistirmezsen iyice s*carsın bendede oldu 2ay önce reddetti direk canım sıkıldı bişeyler yiyelim dedim ne dedikodu malzemesi oldum nede rezil
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

Bu mesaj silindi.
    Yarın pısırık pısırık gezme ortalarda, kendine güven ayakların yere sağlam bassın.
    Önceden nasıl davranıyorsan aynen öyle davran, istifini bozma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.