Öncelikle merhaba arkadaşlar hepinize. Bir kızdan çok hoşlanıyorum, sadece hoşlantı şuan için fakat ilerisini de düşünüyorum ve kafayı yiyecek gibi oluyorum. Bu bahsini ettiğim kız yakın arkadaşlarımdan biriyle 1 hafta civarı beraber oldu, sonrasında ise yürütemediler ve ayrıldılar. Kız ile şuanda sohbetimiz gerçekten iyi, cım-cim hitaplarını kullanıyoruz ve sohbetlerimiz de hep ufak da olsa bir erotizm havası esiyor. Kafamı kurcalayan iki soru var,
1- Kız, arkadaşımla beraber olduktan sonra beni ister mi? (ki davranışları istediğini gösteriyor) 2- Arkadaşıma bu durumu nasıl açıklayacağım?
Ek olarak bir başka mevzu var, kız büyük ihtimalle ileride hamile kalamayacak. Kist varmış galiba rahminde ya da oraya yakın bir yerde. Geçen gün aradı konuştuk bu durumu, yanında olup destek olmaya çalışıyorum fakat kız baya üzülmüş. Bana "Hiç çocuğu olmayacak biriyle evlenir miydin?" diye mesaj yollamış. Ben de "Eğer illa çocuk sahibi olmak istiyorsam bunun başka yolları da var, evlat da edinilebilir." dedim, "İyi ki hayatıma girdin, beni sürekli mutlu ediyorsun" diye mesaj attı. Bundan sonrası yukarıdaki maddeler halinde açıkladığım sorularda var, lütfen düzgünce cevap verin. Saçma sapan mesajlara aldırış etmeyeceğim. Bu arada ikimizin de yaş 21.
Arkadaşının şuan başka birisiyle ilişkisi varmı ?
Sevgilisi varsa, düzgünce durumu ona açıklarsan gayet güzel karşılayacağını sanıyorum. Eğer yoksa, kıskanma durumu olabilir dostum. Tabi arkadaşının kişiliğini bilmediğimizden tam cevap veremiyoruz tepkisi ne olur diye. Sen en iyisi kendini arkadaşının yerine bir koy öyle düşün. Bu arada kız seninle birlikte olmak ister 1 haftalık ilişki için problem yapmaz heralde.
Arkadaşın bu kıza aşık mı yoksa atlattı mı onunla yaşadığı şeyleri bu kısmı önemli. Ağzını yokla bakalım hala o kızı istiyor, seviyor mu eğer sevmiyorsa sorun olmaz anlatırsın uygun bir dille. Eğer arkadaş gibi arkadaşsa zaten anlayış gösterir sana
quote:
Orijinalden alıntı: SanTieG0
Arkadaşın bu kıza aşık mı yoksa atlattı mı onunla yaşadığı şeyleri bu kısmı önemli. Ağzını yokla bakalım hala o kızı istiyor, seviyor mu eğer sevmiyorsa sorun olmaz anlatırsın uygun bir dille. Eğer arkadaş gibi arkadaşsa zaten anlayış gösterir sana
quote:
Orijinalden alıntı: knab
Sevgilisi varsa, düzgünce durumu ona açıklarsan gayet güzel karşılayacağını sanıyorum. Eğer yoksa, kıskanma durumu olabilir dostum. Tabi arkadaşının kişiliğini bilmediğimizden tam cevap veremiyoruz tepkisi ne olur diye. Sen en iyisi kendini arkadaşının yerine bir koy öyle düşün. Bu arada kız seninle birlikte olmak ister 1 haftalık ilişki için problem yapmaz heralde.
Açıklayayım şimdi, 1 hafta beraber oldular dediğim sadece görüştüler daha elini tutmuşluğu yoktur. Aslında bu kızdan daha önceleri de hoşlanıyordum arkadaşımla çıkmadan önce, fakat o bana hoşlandığını söyledi ben de arkadaşıma ben hoşlanıyorum demedim. Çünkü basit bir şeydi o zamanlar, ondan sonra 1 hafta çıkıp ayrıldılar. Şuan bir ilişkisi yok arkadaşımın, fakat sorun edeceğini de sanmıyorum onu unutalı çok oluyor. Biraz garip hissediyorum açıkçası...
quote:
Orijinalden alıntı: batuhancakir
quote:
Orijinalden alıntı: SanTieG0
quote:
Orijinalden alıntı: knab
Açıklayayım şimdi, 1 hafta beraber oldular dediğim sadece görüştüler daha elini tutmuşluğu yoktur. Aslında bu kızdan daha önceleri de hoşlanıyordum arkadaşımla çıkmadan önce, fakat o bana hoşlandığını söyledi ben de arkadaşıma ben hoşlanıyorum demedim. Çünkü basit bir şeydi o zamanlar, ondan sonra 1 hafta çıkıp ayrıldılar. Şuan bir ilişkisi yok arkadaşımın, fakat sorun edeceğini de sanmıyorum onu unutalı çok oluyor. Biraz garip hissediyorum açıkçası...
Alıntıları Göster
Ortada arkadaşını ilgilendiren bir durum yok. Kızla çıktınız diyelim, arkadaşın sana tavır yaparsa zaten ondan hayır gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: cato16
Ortada arkadaşını ilgilendiren bir durum yok. Kızla çıktınız diyelim, arkadaşın sana tavır yaparsa zaten ondan hayır gelmez.
Haklısın aslında, başka görüşleri olan varsa almak istiyorum beyler. Şuan tam bir ikilemdeyim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cato16
Haklısın aslında, başka görüşleri olan varsa almak istiyorum beyler. Şuan tam bir ikilemdeyim.
Alıntıları Göster
Ben asla dert etmezdim, delikanlı arkadaş sen hoşlanıyorsan onla çıkarken bile ayrılır ki bu zaten bir hafta basit bir tanışma eversindeyken bitirmiş. Onun da dert edeceğini sanmıyorum. Ayrıca eğer kızla o açıdan konuşuyorsanız epey bi ilerlemişsiniz, hatta bir ilişkiniz var diyebiliriz. Bu arada kız için geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Grumpy Cat
Ben asla dert etmezdim, delikanlı arkadaş sen hoşlanıyorsan onla çıkarken bile ayrılır ki bu zaten bir hafta basit bir tanışma eversindeyken bitirmiş. Onun da dert edeceğini sanmıyorum. Ayrıca eğer kızla o açıdan konuşuyorsanız epey bi ilerlemişsiniz, hatta bir ilişkiniz var diyebiliriz. Bu arada kız için geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Sende işini biliyormuşsun.Em gitsin,arkadaşın umrunda olmasın.
Kiz ciddi düşünüyor heaa
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi...
Alıntıları Göster
aman abi çıkarsınız sevgili olursunuz bağlanırsınız falan bi bakmışsınız evlisiniz. yapma etme, senin penisinde kist filan olsa o evlenir miydi onu da düşün. ki yine de sen uzak dur derim
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi...
Alıntıları Göster
Sakın ama sakın ciddi düşünme. Evleneyim deme.
quote:
Orijinalden alıntı: alia54
aman abi çıkarsınız sevgili olursunuz bağlanırsınız falan bi bakmışsınız evlisiniz. yapma etme, senin penisinde kist filan olsa o evlenir miydi onu da düşün. ki yine de sen uzak dur derim
Alıntıları Göster
Ortada sorun edilecek bir mevzu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Conservator
Ortada sorun edilecek bir mevzu yok.
Alıntıları Göster
Saçma sapan mesaj atan arkadaşlara cevap bile vermiyorum, dikkatinizi çektiyse konuyu "Konu Dışı Özel" bölümüne açtım. Eğer dalga geçmiyor da, cidden diyorsanız çocuk benim için hayatımda hep 4. 5. planda yer almıştır. Kız için de öyle. Bunun dışında bir yanım sürekli kötü düşünüyor, diğer yanım ne olacaksa olsun boşver diyor. Şöyle bir şey var ki o arkadaşımla ortamımız aynı, eğer tavır alırsa gerçekten üzülürüm. Fakat tavır aldığı için de ortamımı değiştirmem asla, eğer çok batıyorsa kendi düşünsün çözümünü. Daha başka görüşleri olan varsa almak istiyorum arkadaşlar, önemli bir adım atmadan bir çok görüş alıp sağlam bir karara varmam gerekiyor.
quote:
Saçma sapan mesaj atan arkadaşlara cevap bile vermiyorum, dikkatinizi çektiyse konuyu "Konu Dışı Özel" bölümüne açtım. Eğer dalga geçmiyor da, cidden diyorsanız çocuk benim için hayatımda hep 4. 5. planda yer almıştır. Kız için de öyle. Bunun dışında bir yanım sürekli kötü düşünüyor, diğer yanım ne olacaksa olsun boşver diyor. Şöyle bir şey var ki o arkadaşımla ortamımız aynı, eğer tavır alırsa gerçekten üzülürüm. Fakat tavır aldığı için de ortamımı değiştirmem asla, eğer çok batıyorsa kendi düşünsün çözümünü. Daha başka görüşleri olan varsa almak istiyorum arkadaşlar, önemli bir adım atmadan bir çok görüş alıp sağlam bir karara varmam gerekiyor.
Alıntıları Göster
Bir kızı rahminde kis var diye suçlayamazsın onun istediği bir şey değil. Hatta kimseyi böyle şeyler için suçlayamazsın. Kısmet tabi, olur evlenirsiniz de ayrılırsınız da. Çocuk konusu şuan sana basit gelebiliyor olabilir ama öyle olmadığına emin olabilirsin. Çevrende evlenen kişilerin çocukları olmuşken senin olmaması 'koyar'. Bunu evlenince anlarsın. Kızdan hoşlanıyorsan oda hoşlanıyorsa çıkın arkadaşın açısından bir sıkıntı olmaması gerek. Ama çıktığın sürede kıza karşı sadece erotizm düşünme onu gerçekten iyi tanı, tanımak için çabala. Önceliğin bu olsun ! Hayat mutluluklar getirsin dostum. Çok seversen kör olursun dikkat et tavsiyem olsun
İlerde kendi cocugun olsun isteyebilirsin bu konuda kiza fazla umit verme bence uzulmesin insan mutkuyken her sozu verir kolayca herseyi gormezden gelirsin zamana birak simdiden sozler verme bence iyi dusun kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: cntrl
İlerde kendi cocugun olsun isteyebilirsin bu konuda kiza fazla umit verme bence uzulmesin insan mutkuyken her sozu verir kolayca herseyi gormezden gelirsin zamana birak simdiden sozler verme bence iyi dusun kardesim
tüp bebek yüntemi var yola devam
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
tüp bebek yüntemi var yola devam
Alıntıları Göster
Bence kız başka birini bulmadan hemen hallet bu meseleyi. Kız bu daha iyisini bulunca ona yönelir sende ortada acınla kalırsın. Acele et bence
quote:
Orijinalden alıntı: Sanji QQ
Bence kız başka birini bulmadan hemen hallet bu meseleyi. Kız bu daha iyisini bulunca ona yönelir sende ortada acınla kalırsın. Acele et bence
Alıntıları Göster
Öncelikle yorum atanlara teşekkürler. Şuanki ve gelecek planlarım arasında çocuk olmamasının sebebi dünyayı gezme isteğimden kaynaklanıyor. Üniversitemi bitirip, yurtdışına master yapmaya gideceğim ve sonrasında ise orada çalışmayı planlıyorum. Bütün bunları yaparken beni hayatta bir kaç yıl geriye alacak bir çocuk düşünemiyorum bile. Fakat bu ileride değişir mi, orasını elbette bilemem. Kız bu durumunu sadece bana anlatmış, kendi arkadaşlarından sadece 1 tanesi biliyor. Bu da bana değer verdiğini gösteriyor benim açımdan. Dediğiniz gibi; mutluyken söz ve ümit vermemeye dikkat edeceğim.
quote:
45 50 yasına geldiğinde böyle düşünmeyeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661
quote:
45 50 yasına geldiğinde böyle düşünmeyeceksin.
Alıntıları Göster
arkadaşınla ilişkileri uzun süreli bir ilişki olsa arakdaşın hoş karşılamayabilirdi ama kısa süreli 1 haftalık bir ilişki bir problem olmaz bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme