Şimdi Ara

KIZDAN İNTİKAM ALICAM TAVSİYELER.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay şöyle : ben sınıfta kaldıgım için 10. Sınıfta yeni bir sınıfla yeni bir yıla başladım.Bir kız dikkatimi çekti konuşmaya başladık ilerledik vb. Ben bu kıza çıkma teklifi ettim kabul ettı bana reklam yapma falan dedi neyse ertesi gün faceden sanırım fake hesap açmış erkek olarak 1 tane resmi var yeni açıldıgı gözüküyor falan ben kuzeniyim yazdı bu hesaptan onu rahat bırak falan edi bende sen kimsin alan dedim çocugu teke teke çağırdım gelmedi bu olayın akşamına kız bana mesaj attı ayrılalım diye sonra yine bir fake hesap açıp 24 yaşında gösterdiği biriyle ilişki yapmış sınıfta onunla konuşuyormuş gibi yapıp duruyordu. Benden gereksiz yere ayrılıp kıskandırarak acı cektırmeye calısıyordu çünkü gerçekten aşıktım herneyse
    Bu yıl bu bana mesaj attı telefonunu bır kagıtta buldum falan dıye bende devam ettırdım konusmaya bu kızdan ıntıkam almak ıstıyorum çok eminim beni yazlıgına davet etti aslında gidip.. Neyse uygunsuz içerik olacak bunun yanı sıra şuan çok sevdiğim bir kızla çıkıyorum ve onun bundan haberdar olmamasını istiyorum olması önemli değil ama yanlış anlamasından korkuyorum.Bir yandanda intikam duygusu ağır basıyor. Hem okulda benim adımı kirletti hemde eniyi arkadaşım dediğim kişileri üzdü.

TECRÜBELİ ARKADAŞLARA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM NE YAPAYIM SİZCE. Yaş 19.
    İNTİKAM ALMAM ŞARTT !

Kesinlikle csb değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantiyeli -- 2 Temmuz 2013; 3:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş başlık sakat,değiştir dalga geçerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

Kardeş başlık sakat,değiştir dalga geçerler

Konu dışı özel diye yazdık ciddiye alırlar diye adamın ilk yorumuna bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantiyeli

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

Kardeş başlık sakat,değiştir dalga geçerler

Konu dışı özel diye yazdık ciddiye alırlar diye adamın ilk yorumuna bak..

Dedim kardeş değiştir bence...
  • Bu geldi aklıma
  • Puantiyeli kullanıcısına yanıt
    kıza gidip fake hesaplar açıp bana salak salak yazdıklarını anlamamadığımı mı sanıyorsun telefonumun kağıtta yazmadığını rehberinde kayıtlı olduğunu tekrar bana dönmek isteyip bahane uydurduğunu anlamıyor muyum sanıyorsun derste kendi fake hesabına mesajlar attığını anlamadım mı sanıyorsun hiç iyi rol yapamıyorsun ve şuan sevgilim var senin ile konuşmak dahi istemiyorum de intikamı bırak kızı yerin dibine sokarsın itiraz edicek edersede hala gelip bana itiraz mı ediyorsun gibisinden şeyler söyle muhabbeti bitir
  • quote:

olay şöyle : ben sınıfta kaldıgım için 10. Sınıfta yeni bir sınıfla yeni bir yıla başladım.Bir kız dikkatimi çekti konuşmaya başladık ilerledik vb. Ben bu kıza çıkma teklifi ettim kabul ettı bana reklam yapma falan dedi neyse ertesi gün faceden sanırım fake hesap açmış erkek olarak 1 tane resmi var yeni açıldıgı gözüküyor falan ben kuzeniyim yazdı bu hesaptan onu rahat bırak falan edi bende sen kimsin alan dedim çocugu teke teke çağırdım gelmedi bu olayın akşamına kız bana mesaj attı ayrılalım diye sonra yine bir fake hesap açıp 24 yaşında gösterdiği biriyle ilişki yapmış sınıfta onunla konuşuyormuş gibi yapıp duruyordu. Benden gereksiz yere ayrılıp kıskandırarak acı cektırmeye calısıyordu çünkü gerçekten aşıktım herneyse
    Bu yıl bu bana mesaj attı telefonunu bır kagıtta buldum falan dıye bende devam ettırdım konusmaya bu kızdan ıntıkam almak ıstıyorum çok eminim beni yazlıgına davet etti aslında gidip.. Neyse uygunsuz içerik olacak bunun yanı sıra şuan çok sevdiğim bir kızla çıkıyorum ve onun bundan haberdar olmamasını istiyorum olması önemli değil ama yanlış anlamasından korkuyorum.Bir yandanda intikam duygusu ağır basıyor. Hem okulda benim adımı kirletti hemde eniyi arkadaşım dediğim kişileri üzdü.

TECRÜBELİ ARKADAŞLARA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM NE YAPAYIM SİZCE. Yaş 19.
    İNTİKAM ALMAM ŞARTT !

Kesinlikle csb değildir.

Gerek yok sevdiğini üzmene, geçmişi unut, intikam alınca eline bişey geçmez, onu sallamamak ve sevdiğin insanla mutlu olmaya devam etmek senin için en büyük intikam olur zaten. Bir de intikam alıcam diye şu anki sevgilinle aran bozulursa asıl o zaman kafayı yersin sen işine bak boşver intikamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

kıza gidip fake hesaplar açıp bana salak salak yazdıklarını anlamamadığımı mı sanıyorsun telefonumun kağıtta yazmadığını rehberinde kayıtlı olduğunu tekrar bana dönmek isteyip bahane uydurduğunu anlamıyor muyum sanıyorsun derste kendi fake hesabına mesajlar attığını anlamadım mı sanıyorsun hiç iyi rol yapamıyorsun ve şuan sevgilim var senin ile konuşmak dahi istemiyorum de intikamı bırak kızı yerin dibine sokarsın itiraz edicek edersede hala gelip bana itiraz mı ediyorsun gibisinden şeyler söyle muhabbeti bitir

Hocam çok güzel yazmışsınızda sorun şu o çıktıgımız zamandan sonra 3 yıl geçti üstünden onuda ekleyım teşekkürler tavsiye içln yazlıgına çağırıyor sizce gidip orada adam akıllı bir şey mi yapsam a

• quote:

quote:

Hocam çok güzel yazmışsınızda sorun şu o çıktıgımız zamandan sonra 3 yıl geçti üstünden onuda ekleyım teşekkürler tavsiye içln yazlıgına çağırıyor sizce gidip orada adam akıllı bir şey mi yapsam a

bence gitmeyin kötü sonuçlar olabilir bitirin muhabetti sevgilinizde var hem

• quote:

quote:

Gidin hocam ben olsam dayanamazdım dalardım kıza sanırım. Verin pompayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım yaşıtız ben olsam bilmyorum sende özgüven tecrübe ne kadar bilmiyorum ama yazlık çağırıyorsa bir güzel pişman ederim ve hiç bişi olmamış gibi giderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım gideceğim

• Git gör işini sonra çıktığın kıza geri dön ama şapka al yanına dikkat et.
  • iğrençsiniz
  • EZEL ?
  • Kizin azini burnunu kir

• Yaş kısmını yanlış yazdın sanırım. Yaşlar bana 9 gibi geldi.
  • bu duruma kadar gelmen hata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.