evet arkadaslar 9. sınıfım bu sene bitti 10. sınıfa geciyorum. Sevgilim arkadaşlarının seçtiği seçmeli dersleri seçmiş. bu sene hep arkamda oturuyodu ona okadar bağlandımki hafta soları yüzünü görmezsem tüm işlerim ters gitmeye başladı. ama busefer benim secemiyecegim bir secmeli dersi secmiş. bir sene ve devamında ayrı sınıflarda olucaz. arkadaslarının sectiği dersleri seçmiş. ne yapacağımı bilmiyorum canım cok sıkkın. kıza gidip ya arkadaşların yada ben dersem arkadaslarını secmesinden korkuyorum. boyle olursa kendimi cok uzmuş olurum. sizce sakinlemek için ne yapmalıyım ve devamında ne yapmalıyım ? durumum çok kötü. anlamanızı bekliyorum :( Lütfen yardım edin. ben şu ana kadar birine hiç bukadar bağlanmamiştım :( ayrılırsak benim açımdan cok kotu olur lütfen yardım edin :(
Sevgilin seninle sınıfta olsa aynı ortamda bulunmak için elinden geleni yapmıyorsa zaten diyecek pek bir şey yok. Sadece rica et hayır derse takma bu kadar bağlanmamanı tavsiye ederim.
Bu zamana kadar kimseye bu kadar bağlanmamıştın çünkü gözün daha yeni yeni açılmaya başladı. Bu lise aşkları arkadaşlıkları falan hepsi gelip geçici. Tecrübeyle sabittir
fakat seçmeli derslere göre sınıf yapılıyo ve bi kağıtla veli imzasıyla falan belirleniyo sanki acelesi varmış gibi arkadaslarıyla beraber hemen götürüp vermiş kağıdı değistirilip değiştirilemediğinide bilmiyorum :( baglanma konusundada ben baglandım bile yapabilecegim hiç bişey yok düşünmeden edemiyorum :( bi bilgin varmı değiştirile biliniyomu o dersler ?
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Bu zamana kadar kimseye bu kadar bağlanmamıştın çünkü gözün daha yeni yeni açılmaya başladı. Bu lise aşkları arkadaşlıkları falan hepsi gelip geçici. Tecrübeyle sabittir
haklısın. Bikere bağlanıncada ayrılması ve uzak kalması benim için imkansız gibi bişey :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme