Şimdi Ara

kızla arkadas kalma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 2 ay önce burdada konu açmıstım okuldan sevdıgım bır kıza bı acılma durumu olmustu ama kız aramızda böle seyler olmasın bız ıyı arkadasız demistı , bende o gun birdaha yazmıcam diye kendi kendıme söylemistım ancak onu kaybetmekten korktugum icın 2 gun sonra yazmaya devam ettım o gunden berı kızla iyi konusuyoruz buyuk cogunluk ılk mesajı ben atıyorum ancak arada sırada oda atıyor (kız pek konuskan değil sınıfta bıle sadece susarak otururdu bı tane yakın arkadası var ben zamanında sordugumda hanı neden hıc yazmıyorsun dıye oda ben kımseye yazmıyorum yazan olursa konusuyoruz demıstı)nese su anda iyı arkadasız hatta tatılden donunce kardesı vs bı kafede oturup bıseyler yapacagız (bu teklıfıde o yaptı) sımdı ben tatılden donunce onla bulusup kutahyaya gıdıcem sadece hafta sonları gorebılırım buyuk ıhtımal artık bu sure zarfında ona mesaj atıp hergun yakınlık ğostermelıyım? hafta sonları bulusmaya davet etmelımıyım? Sozun ozu bundan sonrakı tutumum ne olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım kusura bakma
  • Eğer arkadaş olarak kalmak istiyorsan gayet iyi bir arkadaş edinebilirsin yok ben sevgimi aşıp arkadaş gözüyle bakamam diyorsan bu durumda kız seni elinde tutar her canı sıkıldığında vs. seni çağırarak kullanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Eğer arkadaş olarak kalmak istiyorsan gayet iyi bir arkadaş edinebilirsin yok ben sevgimi aşıp arkadaş gözüyle bakamam diyorsan bu durumda kız seni elinde tutar her canı sıkıldığında vs. seni çağırarak kullanır..

+1 friendzoned olmussun uğraşma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an kıza senı sevıyorum dıyıp reddedılırsem bida zaten hic konusmayız bence

• 3 hafta sonra bu kız şimdi ne yapıyor diye konu açmayacaksan sana yardım ederiz.Çünkü büyük ihtimalle yedeklere yazacak seni.Biri sakatlanınca seninle konuşmaya başlayacak beğenirse oyuna alacak.
  • bıda acmam zaten bırıyle falan olsa ayrılsa ne bıleyım benı yedek olarak kullansa dedıgim gıbı cevresını falan da bılıyorum anlarım bı sekılde o gunden sonra ben kıza yazmam hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aqo31 A kullanıcısına yanıt
    Çok tecrübem yok ama anlaman zaman alır bence hemen açılma baya bi yakınlaş ondan sonra o ilk adımı atar.Yada beklemek istemiyorum diyorsan hemen açıl böyle baya yaz ama hayır istemiyorum derse ..... et değmez falan de en fazla 3 hafta sonra seninle kol kola ama denemedim hiç bunu orası ayrı genede ilk dediğimi yap sen.
  • sagol görüşün için

• sevgimi aşamam diyorsan yanlış yoldasın. ki hala seviyorsun belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqo31

su an kıza senı sevıyorum dıyıp reddedılırsem bida zaten hic konusmayız bence

Seni seviyorum saçma bir açılma yöntemi. Hoşlandığın kızı bir yerlere davet edersin, muhabbet edersin, gezersin vesaire, o da senden hoşlanıyor gibi olursa ondan hoşlandığını söylersin. Seni seviyorum çıkmaya başladıktan bile bir süre sonra söylenecek bir söz.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    ben zaten kıza mesala dedım senı sevıyorum dıye desem bile bende ole tak dıye demem açıldıgım zaman bende oyle yapmayı dusunuyorum dedıgın gibi

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    bakıcam artık bı sure daha

• umarım çıkma teklifi ettiğnde kabul eder
     kızla arkadas kalma durumu
  • insallah kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: aqo31

su an kıza senı sevıyorum dıyıp reddedılırsem bida zaten hic konusmayız bence

Hocam dediğiniz şekilde olması için siz seni seviyorum dediğiniz anda size gelmesi için ya kızın boşta her an birisini bekliyor olması gerekir yada kızın da sizden hoşlanması gerekir... Ha eğer niyetiniz vaz geçmek değilse kendiniz olun bir süre bir yerlerde takılın baktınız kız sizden hoşlanıyor gibi yada siz altından kalkamıyorsunuz o zaman açılırsınız ama öyle direk mesaj atarak yada yüzüne karşı seni seviyorum denmez bu kızla gerçekten ileride bir geleceğiniz varsa bile gerçekleşmesini engeller.. Az çok insan yaşayarak öğreniyor bir şeyleri. Etrafında erkek çok ise bana kalırsa zaten hiç bulaşmayın.
  • aqo31 A kullanıcısına yanıt
    yedekteysen fırsatı değerlendir belki as oyuncu olursun.onla vakit geçirdikçe senden hoşlanabilir.çünkü araştırmalara göre birini düşündükçe onla ilgili hücreler güçleniyor ve aşk başlıyor.oda seni düşünürse tabi onu sıkmadan senden hoşlanabilir.
  • yorumunuz için teşekkur ederim :)

• efsi E kullanıcısına yanıt
    tatıl donusu o ,kardesı,baska arkadas bıseyler yapıcaz orda ona yakın olmaya calısacagım ondan bı kac hafta sonrada beraber bıseyler yapmayı teklıf edecegım kabul ederse ne ala orda durumu anlarım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.