Şimdi Ara

kızla tanışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversitede okuyorum benimle okul numarası çok yakın olan bir kız var kızla ne zaman okulda karşılaşsak göz göze geliyoruz kızdan hoşlanıyorum kızda benden büyük ihtimalle hoşlanıyor ama çekiniyor ben ilk adımı atmayınca hiçbir şey olmuyor bende de biraz çekinme var ama bu yıl okul başlayınca ilk fırsatta konuşmayı düşünüyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim kızı çok ürkütmek istemiyorum olumsuz bir tepki verebilir diye bir kağıda telefon numaramı yazıp tanışmak istediğimi yazsam onun bana dönüp dönmemesinden nasıl düşündüğünü anlayıp ona göre davransam diyorum bana verebileceğiniz başka taktikler var mı ( kızla 2 yıldır 1 kez konuşmuşluğum var 15 dk derslerle ilgili konuşmustuk

bu konuyu yanlışlıkla kariyer bölümünün diğer kısmına açmışım yönetici arkadaşlar oradaki konuyu silebilirlerse iyi olur

• kızla kouş,sohbeti muhabbeti arttır işte...sonra da dışarıda bir yere çagırırsın gezmek bahanesiyle...ondan sonrası sende işte
  • Herhangi bir ders notunu isteyerek ilk adımı atabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerde çok yenisin anladığım kadarıyla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu islerde cok yeniyim gercekten
    ders notu istemek mantıklı kızinn ders durumu benden iyi
    iste ilk adim benim icin önemli kızın bana ilgisi oldugundan eminim sonraki sürec nasil devam ettirilebilir yeni fikirlere açıgım

• Kağıtla olmaz o isler kendin gidip yuz yüze konuşman gerek tek bir hamlen yeter

• öyle olacak heralde ama pot kırmasak bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşimle tanışma hikayem...
    3 ay önce açıldı
    Kızla bakışmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yılda 1 kere konuşmuşluğun varsa senden hoşlandığını nasıl çıkardın hocam.erkekler nasıl kız dikizlerse kızlarda etrafa bakabilir çok normal.göz göze geliyoruz diye kendince tespit yapmışsın.bide ağır kezbanlar harici okulda herkes gülümser günaydın falan da der yani.bahaneyle muhabbeti kur arkadaşlığı ilerlet sen işte.gönlü varsa gerisi gelir

• yolda bir kezban sana baksa. Sende ona bakarsın , ya bu ne diye bana bakıyor gibilerinden. O kız da sana öyle bakmış olabilir ? Ki %99 böyledir. Daha 2 kelime etmediğin bi kız senden hoşlanıyorsa ya David Beckham , Bradd Pitt yakışıklığı vardır ya da kendini kandırıyosundur. 3. bi ihtimal yok
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    hocam bu kız öyle erkeklerle konuşan göz göze gelen tip değil ama belki haklı olabilirsin gözü takılıyo olabilir ama ben ona baktığımda gözünü kaçırıyor dediğin gibi normal bir şekilde gülümsese neden gözünü kaçırsın belki yetişme tarzında utangaçlık var bir yolunu bulup açılacağım konuya derslerden havadan sudan gireceğim kafeye davet edeceğim sonra bana aldığı tavra göre durumu ilerleteceğim soğuk davranırsa olmaz zaten ama dediğim gibi kızda fazla utangaçlık var o yüzden sevse bile soğuk davranma ihtimali var ama öyle olursada heralde hatasını anlar bana bir dönüş yapar heralde bakacağız bir çaresine artık
    birde benim niyetim ciddi yani yani 3-5 yıl gezeyim diye bir düşüncem yok okul bittikten sonra evlenmeyi düşünüyorum
  • terane94 T kullanıcısına yanıt
    kardeşim bana bakıyor dediğim kızla 2 yıldır aynı sınıfta okuyoruz küçük grup derslerimiz oluyor bazen aynı gruba denk geliyoruz az çok birbirimizi biliyoruz konuşmassak bile birbirimizin görüşleri uyumluluk gösteriyor zaten onu anladık zatende bakalım bi şekilde açılacam bu yıl bir fırsatını bulup en kötü ihtimal hayır cevabı nı alırım
  • ömer.194 Ö kullanıcısına yanıt
    Yani hocam önce arkadaşlık kur sen.ünide kolay olur bu işler.çoğu kişi konu açıyo kıza açıldım reddetti falan.daha kızla konuşmuşluğu yok seni seviyorum hoşlandım denirmi.zaten kız kabul etse onda bi problem vardır yarın gider başkasını da kabul eder.diyceğim o ki özgüven cesaret bu işleri at bi kenara.kızla takıl cafeye yemeğe falan gidelim de ben acıktım hadi gidelim falan de emrivaki yap daha hoşlarına gider.tabi kızdan azcık sinyal alman lazım.2 dakika konuşup ayrılıyosa ilgisizse olmaz o iş

ya bu kızın zaten en çok davranışları hoşuma gidiyor bana çok samimi geldiği için hoşlanıyorum bakalım sinyali almaya çalışacağız ısrar edeceğim zaten ama zamana yayacağım kendimi kabul ettirmem için belki 1 yıl gidecek olacağı varsa olur olmazsada kendimi çok hırpalamam
  • ömer.194 Ö kullanıcısına yanıt
    Israr kızı soğutur.sen kendini belli et gerisini ona bırak.ne odun erkekler var ama yanlarında ne kızlar var.hep sinyal işi gönül işi.o da isterse eğer her türlü yolunu bulur senle konuşur laf atar.olmazsada zorlama yapıcak bişi yok

aynen zaten narin bir yapısı var ben ısrar etsem kesinlikle kaçacak birkaç konuda kendisine yardımcı olmaya çalışacağım dostça yaklaşmak gerek samimi bir şekilde okuldayken sevgili olmasamda bittikten sonra direkt teklif için altyapı olacaktır teşekkür ederim yorumların yol gösterici
  • Okul numarası çok yakınsa git konuş bence.
  • Abd'de olsan kağıt işi tutardı da burada tutmuyor

• Arkadaslar sagolun ama konuyu trollemesek iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.