benim bi kız arkadaşım vardı iyi kötü geçiniyorduk pek sorun yoktu ..yeni bi kızla tanıştım ben teklif etmedim ama kendi yanaştı dedim benim çıktıgım var olsun dedi neyse buluşmalar filan sonrası kıskanmaya başladı onunla görüşüyomusun evet ama ayrılıcam böyle olmaz dedim .neyse bunun yüzünden ben ilkkinden ayrılmaya karar verdim yine yaranamadım s her fırsatta sen beni aldatıyosun onamı gittin yok diyorum inanmıyo bu sefer ötekide başladı başkasımı var niye benle görüşmüyosun..evetdiyorum beni bırakma arkadaş kalalım diyo ..onunla arkadaş kaldıkca dahada şüpheler arttı tabi.. hep böyle devam etti uzun süre artık bunalıma girdim ikisinide terslemeye başladım sonunda ikincisinden ayrıldık ilkiylede arkadaş kaldık..yani kendim ettim kendim buldum ....
Kota koy bilader,kendini başka alanlara ver.Bu dünya karı-kız-tiki-motor dörtlüsünden oluşmuyor.Kendini sınırlarsan sinir olmazsın...2 yıl kadar böyle git.Sonra birine aşık olmaya kalksanda kendi kendini frenliyorsun bir yerde.Devir değişti artık kızlar erkeklere çıkma teklifi ediyor.Yanlış mıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
Kota koy bilader,kendini başka alanlara ver.Bu dünya karı-kız-tiki-motor dörtlüsünden oluşmuyor.Kendini sınırlarsan sinir olmazsın...2 yıl kadar böyle git.Sonra birine aşık olmaya kalksanda kendi kendini frenliyorsun bir yerde.Devir değişti artık kızlar erkeklere çıkma teklifi ediyor.Yanlış mıyım?
+1 katılıyorum.
sorma dostum kız ardaşımla ayrıldık kuzeni var şimdi msne konşuyoduk bir daha olamaz demiş ben ona çok ağırlaflar söyledeim demiş ya banane ben unuttum söylenenleri
ben onu çok seviyorummm
hocam erkek milletinn hepsi aynı çıkıtğınız kızdan güzel bir kız gelirse hayır diycek erkek tanımam ben
bilim adamlarının araştırması erkekler sadece şu konularda beyinlerini yeteri şekilde kullanamıyorlarmış cinsellik refleks
bi çift gördüm.kız çin yada japon erkekde büyük ihtimalle dogulu esmer evlenmişler...bıkmış demekki türklerden kendine çekik göz bulmuş ..bende arıyorum şöyle taş gibi rus filan
kız milleti hepsi aynı ...egosunu tatmin etmiş...şimdi kendine diyordur ki...off benim için kız arkadaşından bile ayrıldı ddemek ben güzelim diyor ve yoluna devam ediyor...olan sana oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
kız milleti hepsi aynı ...egosunu tatmin etmiş...şimdi kendine diyordur ki...off benim için kız arkadaşından bile ayrıldı ddemek ben güzelim diyor ve yoluna devam ediyor...olan sana oluyor
+1 az gelir bu tarz kızlar heryerde var ve bu tarz kızlar biraz daha büyüdüğünde bu olayların dozu artıyor kendilerini harbiden bişi sanmaya başlıyorlarYolda yürürken yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kız bile ben dünyanın en güzeliyim havasında sana 2 karış yukardan bakmaya çalışıyorlar Kınıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: snake_10
quote:
+1 az gelir bu tarz kızlar heryerde var ve bu tarz kızlar biraz daha büyüdüğünde bu olayların dozu artıyor kendilerini harbiden bişi sanmaya başlıyorlarYolda yürürken yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kız bile ben dünyanın en güzeliyim havasında sana 2 karış yukardan bakmaya çalışıyorlar Kınıyorum...
kızlara bu hale getiren kim? biz... o kadar pohpohlamasak böyle olmazdı... çıkma teklifini erkek teklif eder bi yere gidersin hesabı erkek öder otobüste bayanlara yer veririz kapıdan vs geçerken önden bayanlar vs vss
bi tarafları kalkıyor haklı olarak
quote:
Orjinalden alıntı: cemturk
quote:
quote:
kızlara bu hale getiren kim? biz... o kadar pohpohlamasak böyle olmazdı... çıkma teklifini erkek teklif eder bi yere gidersin hesabı erkek öder otobüste bayanlara yer veririz kapıdan vs geçerken önden bayanlar vs vss
o bi nezakettir insana insan olduğunu hatırlatan yada daha ziyade erkeğe erkek olduğunu hatırlatan olaylardır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cemturk
quote:
quote:
o bi nezakettir insana insan olduğunu hatırlatan yada daha ziyade erkeğe erkek olduğunu hatırlatan olaylardır
tamam haklısında bunu abartanlar var..kız için arkadaşını satanlar tavlamak için 40 takla atanlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme