İt gibi çalışmam lazım ama bu dilberler yüzünden dikkatim dağılmaya başladı nasıl aklımı başıma getirebilirim? |
Kızlar bu aralar çok dikkatimi dağıtıyor
-
-
dilberler yüreğimizde yara oldu maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kot şortlu dilberler bizi bitirdi @Yotundaşi
Sarışın kızlara küçük emrah gibi bakıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He ya sorma her yaz daha da açılıyorlar
Nasıl yani anlamadım, küçük Emrah nasıl bakardı
Ne olursa olsun bakmamak, bunun en önemli çözümlerinden biridir. Bakarsan, devamı gelir ve gün içinde çok kere bakma ihtiyacı hissedersin. Zaten kız milletinin ana amacı da kendisine baktırmak: sabahın köründe süslenip yarı çıplak elbise seçimi için de büyük zamanı hep bakılmak , dikkat çekmek için harcıyorlar. Bu kadar dert ve sıkıntı hep gösteriş için çekiliyor.. Kızlara Bakmayarak, hem bu kızları dumura uğratmış, şaşırtmış, hem de günahtan kaçınmış olursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Haziran 2024; 21:2:57 > -
Bakmadan da olmuyor be reis erkek adamız
Hastalığını teşhiş etmişsin, çaresini de bildirdik. Ama sen hasta olarak kalmaya devam etmek istiyorsun, o zaman paşa gönlün bilir derim...Asıl erkeklik nedir bilir misin? Asıl yiğitlik, erkeklik; önünde onu dünya kadar günaha sokacak kadar açık saçık şekilde dolaşan karılara kızlara bakmamak için nefsiyle mücadele edip onunla savaşan ve bu görüntülere meydan okuyup bunlara bakmayarak büyük mücadele etmek ve bu mücadeleyi kazanmaktır. Bakmamak ilk başta zor olur gözünü alamazsın ama deneye deneye, kararlılıkla devam ede ede, meleke haline gelir bu hâl... İlk kazara bakış affedilmiştir, ikinci bakış kasıtlı olacağı için günah yazılır. Kazara bakarsan, İkinci bakışı yapmamaya çalış...Sen azmedersen, Allahü teala sana yardım eder...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Haziran 2024; 22:23:31 > -
Karı lazım bana
evlenmekten başka çaren yok...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X