Şimdi Ara

Kızlar için en uygun mühendislikler hangileri yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf4 45k İnşaat Mühendisliği düşünüyorum ama kızlara uygun olup olmaması konusunda tereddütlerim var onun dışında endüstri mühendisliğini önerenler var ama benim pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim sizce bu durumda gelebilecek en iyi mühendislik hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe gida falan tutuyor mu

• Bilgisayar en uygunu. Bizim bölümde 20 kızız sayının artması lazım sen de gel :d

Gyte ye gel yani 45k ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vena Portae -- 3 Temmuz 2015; 14:44:57 >
  • Evet hacettepe gıda geliyor ama bilmiyorum geleceği var mı gıda mühendisliğinin ? Tavsiye eder misiniz? İnternette biraz araştırdım ama pek bişey bulamamıştım.

• feyza13 F kullanıcısına yanıt
    uludağ inşaat müh. gel
  • Öyle kutsal bir görev için hemen geliyorum :D
    bilg mühendisliğini çok fazla düşünmüyorum bana uygun değil gibi pek:) sağol yine de tavsiyen için:)

• Aslında mimarlık istiyorum ama seçenek olarak sadece Karabük Niğde falan var gidebileceğim. Yada daha iyi üniversitelerin inşaat mühendislikleri var. İnşaat Mühendisliği mimarlığa daha yakın olduğu için sıcak geliyo ama sanki kızlar için zor olurmu diye düşünüyorum. Sınıftaki kız oranı nasıl uludağ ünide?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Endustri,gida,cevre

• Biyomedikal mühendisliği
  • Endustri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyza13

Mf4 45k İnşaat Mühendisliği düşünüyorum ama kızlara uygun olup olmaması konusunda tereddütlerim var onun dışında endüstri mühendisliğini önerenler var ama benim pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim sizce bu durumda gelebilecek en iyi mühendislik hangisi?

oha forumda kız mı vardı

merhaba bağyan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.