- Ay bu aksam degisik birsey yapalim (birak) - Ay sekerim saclarim bolemi guzel solemi guzel (birak) - Bazi seyler artik bana yetmiyo (birak) - Annem seninle tanismak istiyo (birak) - Babam seninle tanismak istiyor (birak - Kendimi asmak istiyorum (birak) - Bugun kendimi yorgun hissediyorum (birak) - Ucur beni (birak) - Hadi yigidim aslanim kalem kaslim (Hemennnnnn) - Yaa bu ayki Tel faturami sen odesen (Dusunme bile) - Pelin in erkek arkadasinin arabasini gordunmu (neee birak tabi) - Bendemi o kiyafetten alsam (kosarak uzaklas) - Sinemami olmaz ya gunumuzu sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin(birak birak birakmakla kalma tokat at) - Kendimi bu aksam olecekmisim gibi hissediyorum (Birak) - Evlenirsek ben utu ve camasir olayina girmem (Birak, imkanin varsada kafa at yere duserse tekme ile devam et) - yyy bu kiyafet sana hic yakismamissssss (Sus ve baska bir tarafa dogru islik calarak yurumeye basla) - Sakallarin batiyoooooooooooo (ucan tekme at) - Dis etlerimde iltihaplanma cikti opusmeyelim bir sure olurmu hayatim (doner tekme at midesine) - Cep telefonunu caldirir kapatirsa (Polis karakoluna yonlendir,birak) - Hayatim ben makyajimi yapip asagiya inicem diyip 2 saat gecikiyosa (gozune parmagini sok) - Burnumu biraz kaldirsam mi (kulagini isir) - Siz erkekler futboldan ne anliyorsunuz (kosarak omuz at) - Ozur dilerim geciktim (sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa tas bul gerisini birak icindeki haywan bitirsin) - Komik ayakkabilar giyiyorsa (Ben karismiyorum bu kisma isteyen istedigini yapsin) - Eski erkek arkadasimla bir yemek yesem ne olurki hem bana onemli bir sey soliyecekmis cok merak ettim (son sozlerin mi mezartasi icin biraz uzun oldu de...) - Baskalarinin hikayelerini dinleyipte siz erkekler cok haywansiniz derse (kafa goz dal ben sucu uzerime alirim) - Evlenince ben senin ayagina basicam (oyle bir tokat atki ebesinin .....) - Ben eski hayatimda bir diktatormusum biliyormusun (istiklal marsinisoylet )))) ama siz söyletme seklini tabi biliyorsunuz) - Su anda seninle konusamam evde misafirler var (durbunlu tufekle vur 250metreden) - Ay sIkIldIm cikalim bu filmden (patlamis misirlarin hepsini zorla yedir) - Sevgililer gununde sana ayi alirsa (kafaderisi kemerini suslesin veya postu somineni) - Hayir o arkadasinla gorusmeni istemiyorum (!!!!!!) - Agzi acik yemek yedigi zaman (masayi firlat sandalyeyi kirkafasinda) - ALO KOCACIM NABER (!!!!evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. birak birak hatta birakma kac.....)
bence yazan kişi haqlı
puhaaaaaaaaaaaaaa muhahahahhaha nıhahhahahahhhaaaaaaaaaaaaaaa obaaaaaaaaaaaaaaa güldürdün beni Allah ta seni güldürsün
Çok iyi abi yaw.. Ben de bu ölçütleri kullanacam bakiim nolceq :Pp