Şimdi Ara

Kızların en çok beğendiklerini söyledikleri parfümler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır yeni bir parfüm almayı düşünüyorum ama ne alıcağıma emin değilim...Kızların ''parfümün çok güzelmiş '' dedikleri parfümler nelerdir?

• fakir işi ama kızlar beğeniyor
     Kızların en çok beğendiklerini söyledikleri parfümler?
  • kalcımı peki?
  • Kız için parfüm alan biri daha.
  • 212 Men aldım bugün, önceki gidişimde Lacoste Red'i daha çok beğenmiştim ama bakalım hayırlısı. (Tabii ki doldurma aldım.)
  • First class yaz için hafif bir parfüm kime sorduysam beğendi hatta onlar söyledi ne güzel parfüm diye
  • burdan söylemekle olmaz gidin ykm ye deneyın öyle alın marka takıntısı yapmayın kokusu iyiyse al gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Armani Code almıştım hiç soran olmadı adını.Tom Ford Black Orchid aldım soran sorana ama akşamları sıkılacak bir koku

• parfüm, kendin için alınır, kızlar için değil !...
  • Dior fahrenheit 32 biraz agir ve kalicidir ama olumlu tepki aldim.
  • TANIDIĞIM BÜTÜN KIZLAR HAZİRAN-TEMMUZ ÖZELLİKLE AĞUSTOS AYLARINDA PACO-RABONNE KOKLAMAYI ÇOK SEVDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.
  • VAN MİLYIN

not: bir arkadaşım (kız) beni koklamak için peşimden erkekler tuvaletine bile girmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 28 Nisan 2012; 20:21:45 >
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

First class yaz için hafif bir parfüm kime sorduysam beğendi hatta onlar söyledi ne güzel parfüm diye

Tecrube konusuyor

Love chloe
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

VAN MİLYIN

not: bir arkadaşım (kız) beni koklamak için peşimden erkekler tuvaletine bile girmişti

Yazın kullanılacak en son parfümlerden biri one million.

Eger yazın kullancaksan boşu boşuna alma derim. Fresh bişeylere bak, bu arada kızlara niye begendiriyonla kızlar sever, sen sevmezsin Zevkine güveniyosan git kendin seç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.