< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızların hoşlanma belirtileri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ederler
-
Kızlar hoşlansalar bile seni ellerinde tutmak ve köpek etmek için duygularını kolay ifade etmezler.
-
herkesin karakteri var hocam belli eden de olur etmeyen de. eğer ederse zaten anlarsın -
Sana dokaniyorsa, saçlarıyla oynuyorsa , kızarıyorsa, senin yanında gülüyorsa, ayakları senin tarafa bakıyorsa -
Senle konuşurken saçlarıyla oynaması . Dudaklarıyla oynaması . Seni merak edip konu açması . Daha ilerisi olarak sana dokunmaya yeltenmesi
-
bıyıklarını buruyorsa yüksek ihtimalle hoşlanıyordur
-
Eski zamanlarda değiliz artık saçla oynama vs. geride kaldı,kızlar özgüvenli artık. Ben çok kez şahit oldum hoşlanırsa mutlaka yürüyor onlarda. Hatta o kadar kötü yürüyenler var ki forumdaki selamın aleyküm mü demeliyim ehe :d den daha kötü. O yüzden kendinizi kandırmayın. Çok utangaç değilse mutlaka belli ederler yürürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kızla bakışıyoruz fakat çalıştığım yer çok kalabalık ve bir türlü konuşamadık. Ne yapabilirim ? :) -
Bunlar benim tesbitim.
Koşarak kaçarken ayakabı topukları kalçasına değer
Mağazada güvenlik diye bağrıp çığlık atar
Çanta ile defalarca kafaya vurur.
Elindeki şişedeki suyu üstüne döküp şişeyide üzerine fırlatır.
Ayağı ile ayak bileyine tekme atar.
Çeketin yakasından tutup şöyle bir kendine doğru çeker sonra ileri doğru iter dengeni kaybetik totonun üstüne düşersin.
Abisi babası ile tanıştırmak ile tehtit eder.
Dönüp bakmak yerine omuzunun üstünden bakıp bana mı dedin der.
Kaldırımda aynı izada yürümemek için adımlarını hızlandırır.
Gösünü gere gere açtığı dekoltesini eliyle kapatır varsa düğmesini saygıdan ilikler.
Sessi titrer yutkunur.
Telefonunda aramaya hazır şekilde 155 basar her an polisi aramaya hazırdır.
Tenha da ise yardım istemek için üçün cü bir kişiyi arar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence en büyük belirti bakmak. Flörtöz bakışla normal bakış arasındaki farkı anlatamam ama hisedebiliyorum. Birde kendi bakmayıp yanındaki kankasına baktıran da var.
Bir insan size bakıyorsa sizinle ilgileniyordur bir insan size hiç bakmıyorsa sizinle kesinlikle ilgileniyordur. Freud reis demiş bence doğru demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya bir kız benden hoşlanıyormuş da haberim yokmuş sağolasın dostum kaçırmam artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
metalik muzlu bir koku alırsan hoşlaşmıştır
çünkü gadın zevk sıvısı bele koki
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Kızlar hoşlansalar bile seni ellerinde tutmak ve köpek etmek için duygularını kolay ifade etmezler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X