Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bizim sınıfta 17 kız 5 erkek var.Bu adamlarda gidip kızlarla muhabbet ediyor hali ile yalnız kalıyorum arada yanlarına gidip konuya katılmak istiyorum ama yok hiçbirşey diyemiyorum normalde çok konuşkan olan ben orda sus pus oluyorum.Sizce sıkıntım nedir başından böyle olaylar geçipte yenen kişilerden yardım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Revolution Is Coming
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bizim sınıfta 17 kız 5 erkek var.Bu adamlarda gidip kızlarla muhabbet ediyor hali ile yalnız kalıyorum arada yanlarına gidip konuya katılmak istiyorum ama yok hiçbirşey diyemiyorum normalde çok konuşkan olan ben orda sus pus oluyorum.Sizce sıkıntım nedir başından böyle olaylar geçipte yenen kişilerden yardım bekliyorum
Arkadaşım sana tavsiye sana aptalca çok basit gelen konular kızların çok ilgisini çeker çünkü kafa yapıları çok farklı git aptalca şeyler konuş bahset zaten devamı gelir
quote:
Orijinalden alıntı: 2Shakur
quote:
Arkadaşım sana tavsiye sana aptalca çok basit gelen konular kızların çok ilgisini çeker çünkü kafa yapıları çok farklı git aptalca şeyler konuş bahset zaten devamı gelir
Sağol dikkate alıcam
Evet arkadaşlar başka öneriler ??
dostum rahat ol onlar da insan konuş onlarla hatta dalga geç saçmala.
quote:
Orijinalden alıntı: thelastatakan
Rahat oluyorum ama onların yanında ağzım laf yapmıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thelastatakan
Rahat oluyorum ama onların yanında ağzım laf yapmıyor
Alıntıları Göster
up
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.
Takip
up hadi arkadaşlar
quote:
up hadi arkadaşlar
Alıntıları Göster
up
Yasin kac, takildigin kizlar kac yasinda, onu da belirtirsen daha iyi yardim alabilirsin
Şimdiki nesil küfürlü konşmaya alaycı küçük düşürücü hakaretli muhabbetleride çok seviyor
quote:
Orijinalden alıntı: orh01
Yasin kac, takildigin kizlar kac yasinda, onu da belirtirsen daha iyi yardim alabilirsin
Lise 2'ye gidiyorum 16 yaşındayım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: orh01
Lise 2'ye gidiyorum 16 yaşındayım.
Alıntıları Göster
konsol oyunları, teknoloji haberleri vb. konularda konuşmada ne konuşursan konuş
ABİ SU KİZLARA Bİ MEMELERİNİZİ GOSTEREMEDİNİZ...
Bir erkeğe 3,4 kız düşüyor
Çözümü basit güzel kardeşim,sen onlarla değil onlar senle konuşacak.Konuşmak istiyorlarsa sana da laf atarlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Abdülhamid Han
Çözümü basit güzel kardeşim,sen onlarla değil onlar senle konuşacak.Konuşmak istiyorlarsa sana da laf atarlar zaten.
İlk birkaç gün dinle, ne hakkında konuşuyorlar ilgileri neler vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10
Zaten onlar konuşmaya çalışıyor bende kısa cevaplarla muhabbeti istemeyerek bitiriyorum.Konuşacak birşey gelmiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10
Zaten onlar konuşmaya çalışıyor bende kısa cevaplarla muhabbeti istemeyerek bitiriyorum.Konuşacak birşey gelmiyor