Şimdi Ara

Kızlarla konuşacak konu bulamıyorum,muhabbet edemiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bizim sınıfta 17 kız 5 erkek var.Bu adamlarda gidip kızlarla muhabbet ediyor hali ile yalnız kalıyorum arada yanlarına gidip konuya katılmak istiyorum ama yok hiçbirşey diyemiyorum normalde çok konuşkan olan ben orda sus pus oluyorum.Sizce sıkıntım nedir başından böyle olaylar geçipte yenen kişilerden yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolution Is Coming

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bizim sınıfta 17 kız 5 erkek var.Bu adamlarda gidip kızlarla muhabbet ediyor hali ile yalnız kalıyorum arada yanlarına gidip konuya katılmak istiyorum ama yok hiçbirşey diyemiyorum normalde çok konuşkan olan ben orda sus pus oluyorum.Sizce sıkıntım nedir başından böyle olaylar geçipte yenen kişilerden yardım bekliyorum

Arkadaşım sana tavsiye sana aptalca çok basit gelen konular kızların çok ilgisini çeker çünkü kafa yapıları çok farklı git aptalca şeyler konuş bahset zaten devamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur

quote:

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bizim sınıfta 17 kız 5 erkek var.Bu adamlarda gidip kızlarla muhabbet ediyor hali ile yalnız kalıyorum arada yanlarına gidip konuya katılmak istiyorum ama yok hiçbirşey diyemiyorum normalde çok konuşkan olan ben orda sus pus oluyorum.Sizce sıkıntım nedir başından böyle olaylar geçipte yenen kişilerden yardım bekliyorum

Arkadaşım sana tavsiye sana aptalca çok basit gelen konular kızların çok ilgisini çeker çünkü kafa yapıları çok farklı git aptalca şeyler konuş bahset zaten devamı gelir
    Sağol dikkate alıcam

Evet arkadaşlar başka öneriler ??

• dostum rahat ol onlar da insan konuş onlarla hatta dalga geç saçmala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

dostum rahat ol onlar da insan konuş onlarla hatta dalga geç saçmala.

Rahat oluyorum ama onların yanında ağzım laf yapmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

dostum rahat ol onlar da insan konuş onlarla hatta dalga geç saçmala.

Rahat oluyorum ama onların yanında ağzım laf yapmıyor

Alıntıları Göster
    up
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

Takip
    up hadi arkadaşlar
  • quote:

up hadi arkadaşlar

Alıntıları Göster
    up
  • Yasin kac, takildigin kizlar kac yasinda, onu da belirtirsen daha iyi yardim alabilirsin
  • Şimdiki nesil küfürlü konşmaya alaycı küçük düşürücü hakaretli muhabbetleride çok seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Yasin kac, takildigin kizlar kac yasinda, onu da belirtirsen daha iyi yardim alabilirsin

Lise 2'ye gidiyorum 16 yaşındayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Yasin kac, takildigin kizlar kac yasinda, onu da belirtirsen daha iyi yardim alabilirsin

Lise 2'ye gidiyorum 16 yaşındayım.

Alıntıları Göster
    konsol oyunları, teknoloji haberleri vb. konularda konuşmada ne konuşursan konuş

• ABİ SU KİZLARA Bİ MEMELERİNİZİ GOSTEREMEDİNİZ...
  • Bir erkeğe 3,4 kız düşüyor
  • Çözümü basit güzel kardeşim,sen onlarla değil onlar senle konuşacak.Konuşmak istiyorlarsa sana da laf atarlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdülhamid Han

Çözümü basit güzel kardeşim,sen onlarla değil onlar senle konuşacak.Konuşmak istiyorlarsa sana da laf atarlar zaten.
    İlk birkaç gün dinle, ne hakkında konuşuyorlar ilgileri neler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10

Çözümü basit güzel kardeşim,sen onlarla değil onlar senle konuşacak.Konuşmak istiyorlarsa sana da laf atarlar zaten.

Zaten onlar konuşmaya çalışıyor bende kısa cevaplarla muhabbeti istemeyerek bitiriyorum.Konuşacak birşey gelmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10

Zaten onlar konuşmaya çalışıyor bende kısa cevaplarla muhabbeti istemeyerek bitiriyorum.Konuşacak birşey gelmiyor

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    Hadi ama DH
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.