Şimdi Ara

Kızlarla konuşmalarımı sonradan okuyunca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bazen facede whatsappta falan mesajları silmiyorum 3 4 ay duruyor mesela 3 ay önce çımtıgım kızla olan mesajları okuyunca ben ne kadar salakça konuşuyomuşum falan diyorum :D hep aynı şey oluyo ama, o anda normal konuşma hiç bi problem yok sonradan okuyunca ne aptalmışım konuşma tarzına bak falan diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • benim facebookta 1 tane arkadaşım var o ekli başka kimse yok.bu arkadaşımlada aydan aya ne var ne yok konuşuyoz o kadar.

• İşte o anda kapılıyorsun, kız ile konuşma stilimiz benzesin diye uğraşıyorsun. sonradan bakınca da manzara ne kadar çöp+leşmiş anlıyorsun.

• 1,5 yıl bi kız ile çıktım. Aklıma bazen o konuşmalar geliyor, utanıyorum. Aşırı sevgi insanı aptallaştırıyor, neler saçmalamışım.
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Valla aynen öyle ya okuyunca kendimden utanıyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka bende olmuyo o galiba sen salakça konuşuyon gerçekten
  • aşık oldugum bi kız vardı 2 sene önce hala duruyor yazısmalar o kadar salak konusmusum ki ben bile redderdim bu salagı diyorum
  • Geçmişin bi tecrubedir işte. Her seferinde geliştigimi hissediyorum eskilere bakarak bende

• Eğer kıza konuşmalarınızla çeşitli duyguları yasatabildiyseniz sıkıntı yok beyler, saçma olması önemli değil. İlk okuduğunda onlar da sizin gibi garipsemezler o an ki duygu yoğunluğu sayesinde hatta hoşlarınada gidebilir ama siz yinede wp olsun fb olsun buralarda çok fazla sohbet etmeden direk buluşma ayarlayın ya da en güzeli arayın öyle konuşun, hem sonradan arkanızda delil bırakıp en azından kahrolmazsınız.

• ben 30 saniye sonra utanıyorum ama onun gülmesi hosuma gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.