Şimdi Ara

Kjaerin pozisyonu faul ve kırmızı karttır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O pozisyonda kjaerin yavaş kalmasından dolayı 1 saniyelik hamle hatası var. Wellingtonda faulü güzel gösterince hakem çaldı. Son adam kjaer olduğundan kırmızı da doğru karar.

Bir fenerbahçeli olarak yediğimiz 2 golde savunma hatası inanılmaz. Sen bu 2 golü böyle yersen zaten hiç kazanma daha iyi.

• Seni kutluyorum doğruları gördüğün için.
  • womper W kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçelisin ve son adam kjaer diyorsun ,skirtel ne olacak orada ki,arkadaşım maç izliyormuşsunuz gibi konu açmayın.
  • Maçı izliyorum ve gördüğümü söylüyorum wellingtona orda faul olmasa skrtel oraya yetişemez. En az 2.5 metre var aralarında.
  • Gerçek fbli
  • Kırmızı kart doğru karar ama öncesinde Stoch'un faulu verilmedi. Bu pozisyon kirmizi kart iken Vdw'nin pozisyonunda nasil kart cikmadi hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Kırmızı kart doğru karar ama öncesinde Stoch'un faulu verilmedi. Bu pozisyon kirmizi kart iken Vdw'nin pozisyonunda nasil kart cikmadi hayret.
    Pozisyon kırmızı kart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Pozisyon kırmızı kart değil.

Alıntıları Göster
    öncesinde stocha faul var.
  • Öncesınde Stocha yapılan yuz kere fual kac tane kartlık pozısyonu es gectı bu hakem nettalımatla gelmıs maça .yusuf namoglu efect kendını gosterıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Öncesınde Stocha yapılan yuz kere fual kac tane kartlık pozısyonu es gectı bu hakem nettalımatla gelmıs maça .yusuf namoglu efect kendını gosterıyor
    Yalnız pozisyonda şöyle bir can sıkıcı durum daha var. Bilmiyorum fark eden oldu mu?

Skertel pozisyonun başından beri Kjaer ve Wellington'a paralel olarak koşuyor. Yani mesafeyi kapatayım, adama araya alalım gibi bir düşüncede değil. Yan tarafta eşlik eden bir koşusu var. Belki topa yaklaşsa kırmızı verilmezdi?

Pozisyonun kırmızısı da tartışılır, sonuçta herkes taraflı yorum yapıyor. Anti Fenerliler fazla olduğu için kırmızı doğru algısının oluşması da çok normal.

Yalnız hakem Kayseri'ye vermedikleri ile ince ince kalın kalın, jülyen Fenerbahçe'yi dilimlemiştir.
  • Rahatladım içim içimi yiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Rahatladım içim içimi yiyordu
    Öncesinde stocha faul falan yok kırmızı kart dogru.
  • Stoch faulden önce kayseriliye faul var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonunakdar

Bu mesaj silindi.
    Stoch faulden önce kayseriliye yapılan faulden önce volkana faul var.

şeklinde gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Fenerbahçelisin ve son adam kjaer diyorsun ,skirtel ne olacak orada ki,arkadaşım maç izliyormuşsunuz gibi konu açmayın.

Sen izledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Sen izledin mi?

Alıntıları Göster
    Önce faul yok yazmaya geldim ama tekrar izleyince ayağıyla müdahale yapıyor kırmızı tartışılır. Stoch a faul yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CrT. -- 29 Ağustos 2016; 12:39:01 >
  • clyme kullanıcısına yanıt
    İzledim ,bir sorun mu var?
  • quote:

İzledim ,bir sorun mu var?

o zaman bir gözlük al kendine. skartel ile yere düşürülen oyuncu arasinda 2 3 metre fark var. gelmiş son adam diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

Stoch faulden önce kayseriliye faul var

Bu böyle gider
  • müdahale varsa net kırmızı, son adamı geçse karşı karşıyaydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.