Sonunda adaya 5g gelecek https://www.kibrisgazetesi.com/kibris/telsime-4-g-5g-yetkilendirme-belgesi-verildi-h137052.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 30 Aralık 2022; 19:16:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KKTC 5G Geçiş Süreci Başlıyor
-
-
Ülke çok geriden geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 31 Aralık 2022; 7:27:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıbrıs 4g için çok ama çok geç kaldı. Bir kaç defa gittim kıbrısa halen 3g kullanıyorlar, teknolojik olarakda türkiyenin çok gerisinde. 7 yıl mağduru olmuş cihazlarımı test için kıbrıstan hat alayım dedim meğer orda alınan hatlar türkiyede ses kapalı oluyormuş sadece interneti kullanabiliyormuşuz. Şaçmalığa bakar mısınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone Telsim ,Turkcell’den ciddi oranda fazla ödeme mi yapmış ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım Türkiyede de 5g ihalesinde aynı performansı gösterip 4gdeki açıklarını kaparlar .
-
Bende şaşırdım, vodafone daha çok yatırım yapmış
askerde çok çektim bu hat sorunlarından
-
Bu operasyonel yatırım değil, lisans bedeli olduğu için telco "ben şu kadarlık ödeyeyim" diyerek seçmiyor, kamu otoritesi kaç lira derse :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, mecbur ödemeleri gereken bedel bu
4G ye boşuna yatırım yapıyorlar,sadece 5G ile devam etmeliydiler.
-
4G'ye de yapılan bir yatırım yok.
Baz istasyonları perişan halde, 2024'e gireceğiz hala fiber sonlandırma yapılmamış bakır kablo çekili istasyonlar var, baz istasyonlarının kapasiteleri düşük 50 bin insanın yaşadığı yere 30 bin kapasiteli baz isasyonu koymuşlar. 5G'ye geçildiğinde sadece ekranda 5G yazısını göreceksiniz değişen bir şey olmayacak özellikle vodafone için düşük çekim kalitesi ve düşük internet hızları devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Eylül 2023; 23:23:27 > -
Bakır ile uplink? R/L ile çalışıyordur, bakır olacağını sanmam.
Yalnız KKTC'de fiber probleminin çözülmesi için Telekom İdaresinin sektörü serbestleştirmesi şart. Hem serbestleştirmiyor hem de yatırım yapmıyor, böyle olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Ö1f1 Günün birinde Türkiye de özelleşir orda özelleşmez o kadar yazayım.
Kıbrıs'ta her aileden en az 3 kişi memur nasıl olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 19:23:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X