Şimdi Ara

klarnetten anlayan abilerim içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 16 yaşındayım klarnete çok hevesim var fakat bulunduğum ilçede kursu yok klarneti temin ettiğim takdirde yanında verilen eğitim cd'si ile öğrenebilmem mümkün mü? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: undisparo

Merhaba ben 16 yaşındayım klarnete çok hevesim var fakat bulunduğum ilçede kursu yok klarneti temin ettiğim takdirde yanında verilen eğitim cd'si ile öğrenebilmem mümkün mü? şimdiden teşekkürler

senin yeteneğine kalmış bişey.. eğer yetenek varsa video izleyerek çok rahat öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

quote:

Merhaba ben 16 yaşındayım klarnete çok hevesim var fakat bulunduğum ilçede kursu yok klarneti temin ettiğim takdirde yanında verilen eğitim cd'si ile öğrenebilmem mümkün mü? şimdiden teşekkürler

senin yeteneğine kalmış bişey.. eğer yetenek varsa video izleyerek çok rahat öğrenebilirsin.

emin olamıyorum daha önce elime hiçbir enstruman almadım
  • Yetenegine bagli bisey bu. Ben de senin gibi endiseliydim fakat SABIRLA adim adim acele etmeden calisarak biraz yol katettim. Bu tamamen sabrina ve yetegine kalmis bir sey.

Ama tutus,pozisyon,nefes vs herseyi daha dogru ogrenmek acisindan en azindan bi kac ay ders almak lazim cunku yanlis ogrenirsen duzeltmesi daha zor olur.

Bir de uygun fiyatli diye sibemol klarnet alma bence tavsiyem sol klarnet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • do do re do re mi
    do do re do fa mi
    do do incedo la fa fa mi re
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Yetenegine bagli bisey bu. Ben de senin gibi endiseliydim fakat SABIRLA adim adim acele etmeden calisarak biraz yol katettim. Bu tamamen sabrina ve yetegine kalmis bir sey.

Ama tutus,pozisyon,nefes vs herseyi daha dogru ogrenmek acisindan en azindan bi kac ay ders almak lazim cunku yanlis ogrenirsen duzeltmesi daha zor olur.

Evet sol klarnet alıcam ama biraz pahallı eğer cdyle öğrenemezsem onca para çöpe gider açıkçası çöpe gitme riski olan bi klarnete para vermek için maddi durumum pek uygun değil ama yinede değerlendiricem sağol
  • quote:

quote:

Yetenegine bagli bisey bu. Ben de senin gibi endiseliydim fakat SABIRLA adim adim acele etmeden calisarak biraz yol katettim. Bu tamamen sabrina ve yetegine kalmis bir sey.

Evet sol klarnet alıcam ama biraz pahallı eğer cdyle öğrenemezsem onca para çöpe gider açıkçası çöpe gitme riski olan bi klarnete para vermek için maddi durumum pek uygun değil ama yinede değerlendiricem sağol

hocam benim babamda klarnet çalıyo.. mesleği bu , yıllardır çalmasına rağmen evde arada bir çalar yine alıştırma yapar sürekli bende izlerdim çocukken. bayağı keyifli bişey üflemeyi felan denedim ses çıkıyor ama üflemesi çok zor cidden bide bende yetenek yok :D mesela babam tv de felan dinlediği bi parçayı gider çalar 1 kere dinlemesi yeterli müzik kulağı var.. kendine güveniyorsan al bence ama benim gibi yeteneksizsen boşuna uğraşma derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

quote:

quote:

hocam benim babamda klarnet çalıyo.. mesleği bu , yıllardır çalmasına rağmen evde arada bir çalar yine alıştırma yapar sürekli bende izlerdim çocukken. bayağı keyifli bişey üflemeyi felan denedim ses çıkıyor ama üflemesi çok zor cidden bide bende yetenek yok :D mesela babam tv de felan dinlediği bi parçayı gider çalar 1 kere dinlemesi yeterli müzik kulağı var.. kendine güveniyorsan al bence ama benim gibi yeteneksizsen boşuna uğraşma derim

eyvallah dediklerini dikkate alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.