Şimdi Ara

Klasörde yanıt vermiyor hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette ve forumda yaptığım araştırmalar ve çözümler işe yaramadı.Esasında tam da benim sorunumu bulamadım.

Sorun:Windows 8 64 bit kullanıyorum.İçerisinde exe dosyası olan herhangi bir klasöre girmeye çalıştığımda uzun bir süre bekliyor sonra yanıt vermiyor hatası geliyor.20 saniye kadar sonra ise klasör açılıyor.Bu sadece içinde exe dosyası olan yerlerde oluyor.Flash bellek veya harici hdd'de durum aynı.

Not:Formattan önce de aynı sorun vardı.Yine var.Format çözüm olmadı.

Her türlü çözüm önerisine açığım.Hatta en tehlikeli önerilere dahi açığım.

• mahmutca57 M kullanıcısına yanıt
    Temiz, güvenilir ve sağlam olacak şekilde farklı bir Windows8 64bit işletim sistemi ile kurulum gerçekleştirin olmazsa farklı bir işletim sistemi kurupta deneyebilirsiniz.

Ama bunları yapmadan önce harddiskinize HDTune ile bad sector taraması yaptırmanızda yarar var.
  • Enteresan
    Hocam sizden ricam sistemi güvenli modda açıp içinde exe olan bir klasöre girmeyi dener misiniz?
  • güvenli modda açılınca aynı durum olmadı.Sorunun kaynağını nasıl bulacağız?
  • Format çözüm olmadı demişsiniz ama msdn böyle katılımsız olmayan bir işletim sistemi kurarar deneme yapabilirsiniz eğer format atmayı düşünürseniz
    yok düşünmem derseniz bir shell extension yüzünden yapıyor olabilir.
    nirsoft shellexview diye bir program var onu yükleyip çalışan WINDOWS dışı eklentilere bir göz atın.Grup grup devre dışı bırakarak pcyi baştan başlatıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
    Bu yöntem işe yaramazsa combofix ile bir tarama yaptırın.O da işe yaramazsa yazın tekrar buraya
  • hepsini deniyorum....
  • Bence güçlü bir virüs olabilir çünkü virüsler çogunlukla exe dosyalarınA bulasır. Kayspersky virüs removal tool ile temizlik yapmayı dene bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmutca57 M kullanıcısına yanıt
    deneyin

1)Combofix indiriniz.

2)Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız.

3)YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonraki gelen ekranda "I accept" deyip geçin ve bekleyin "Preparing to Run" ardından "Stage 1 den 50" ye kadar ilerleyecek ve en son birçok yazının olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

4)NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

Kolay gelsin

• yeni bir win 8 kurdum.hem de temiz kurulum.combofix ile taradım.yine exe dosyasının olduğu herhangi bir klasörde aynı yapıyor.
  • arkadaşlar canlandıralım,
    windows gezgini sadece indirilenlerde yanıt vermiyor.
    orada 5-10 gb indirdiğim filmler bulunuyor, zannımca bundan. ancak ne yapabilirim.
    nasıl çözerim. W10 64 bit yazılım, donanım asus i5 5200 8 ram
  • enteresan.
    Frigate3 yükledim. indirilenlerdekileri d de bir yere taşıdım. ve indirilenlerin adı downloads oldu ilginç değil mi:)
    mesele halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechultipo -- 27 Eylül 2020; 0:11:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.