Şimdi Ara

KLİMA ENERJİ TÜKETİMİNİ AZALTAN FAKTÖRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1.EVİN İZOLASYONLU OLMASI-ISINAN HAVANIN YUKARI YÜKSELMESİ VE BURADA SOĞUMASI SEBEBİ İLE MÜMKÜNSE TAVAN İZOLASYONUNUN YAPILMASI,

2.KLİMANIN İNVERTER OLMASI,

3.CİHAZIN KALİTELİ OLMASI,

4.EER VE COP DEĞERLERİ YÜKSEK OLMASI,

5.DIŞ ÜNİTENİN ; YAZIN SICAK KIŞIN SOĞUK ALMAYAN YERE MONTE EDİLMESİ,DİREK GÜNEŞ IŞIĞI VE RÜZGAR ALAN YERE KOYULMAMASI,

6.İÇ ÜNİTENİN ; CAMDAN GELECEK SOĞUK HAVAYI KIRACAK YERE,AYNI ZAMANDA HAVA SİRKÜLASYONUNU İYİ YAPABİLECEK YERE MONTE EDİLMESİ,

7.DIŞ SICAKLIK SIFIR DERECE VE ALTINDAYSA(0-5) DERECE ARASINDAYSA İÇ SICAKLIK AYARININ MAX 20-21 DERECEYE AYARLANMASI,

8.DIŞ SICAKLIK SIFIR-SEKİZ(0-8) DERECE ARASINDAYSA İÇ SICAKLIK AYARININ MAX 22-23 DERECEYE AYARLANMASI ,

9.DIŞ SICAKLIK SEKİZ-ONİKİ (8-12) DERECE ARASINDAYSA İÇ SICAKLIK AYARININ MAX 23-24 DERECEYE AYARLANMASI,

10. DIŞ SICAKLIK ONİKİ VE ÜZERİ (12+) DERECE VE ÜZERİNDEYSE İÇ SICAKLIK AYARININ MAX 24-26 DERECEYE AYARLANMASI,

11.FAN AYARININ İYİ SEÇİLMESİ VEYA AUTO MODUNDA ÇALIŞTIRILMASI,

İLAVE BİLGİLER İÇİN ARKADAŞLARIN KATKISINI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net-speed -- 22 Mart 2009; 21:30:52 >

• 1-ÇOK İYİ BİR MONTAJ (VAKUM,TERAZİLİ BAGLANTI,AYAK TAKOZLARI DAHİL)

2-HER SENE DÜZENLİ OLARAK İÇ DIŞ BAKIMININ YAPILMASI

3-İÇ ÜNİTE FİLTRELERİNİN HER HAFTA KULLAN YADA KULLANMA TEMİZLENMESİ

4-DOGRU KULLANIM AYARI
  • Klimanın iç ve dış ünitesinin temizlenmesi için piyasada PRO WASH ismi ile 10 TL satılan Aliminyum temizleyici ve parlatıcı solüsyon kullanabilirsiniz

Kullanımı ise oldukça basit ; solüsyonu boş camsil kutusuna koyarak ön kapağını açtığınız klimanızın peteklerin üzerine sıkmanız yeterlidir süzülen solüsyon klimanın dreyn borusundan tahliye olacaktır.(servislerde benzer yöntem ile temizlemektedirler)
  • hocam verdiğiniz değerlere baktım(iç/dış sıcaklık olan ve olması gereken ile ilgili)denedim,dışarısı 5 derece iken 23 24 dereceye ayarladım ısınamadım...28 29 derecede anca ısıtabildim evi?ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.