Şimdi Ara

klima hakkında bilgi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar klimalar hakkında sormak istediğiniz harhangi bir soru varsa yardım edebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: iklimsa izmir

arkadaşlar klimalar hakkında sormak istediğiniz harhangi bir soru varsa yardım edebilirim

Hadi yanıtlayın,havy klimanın,

toshiba daiseka,daıkın ururu sarara,mitsubishi elektrik,zibro japondan,

nesi üstün çok merak ediyor forum merak ve yanılgılar içinde herkes benim yogurdum iyi diyorda bende şu ekşi diyebiliyorum tarafsızcada
  • daıkına lafım yok ama diğerleri mıtsubıshı heavynin deneyimi yanında hiç birşeydir. o saydığınız zibroymuş toşibaymış electiricmiş hepsinin piyasada ne olduğunu biliyoruz yok çinde üretiliyomuş yok şöyleymiş yok böyleymiş. Bu saydıklarınız arasında mıtsubıshı heavy ile daıkının deneyimi var bunu sende iyi biliyorsun.( mıtsubıshı electiric e gelincede daha türkiyede geçmişe dayanan bir deneyimi yoktur) mıtsubıshı heavy 22 seneden beri türkiyeye giriş yapmakta ve bucihazı yıllardan beri kullananlarda heavy süper cihaz diyor .(((((((yani en önemli şey deneyim değilmidir)))))))
  • quote:

daıkına lafım yok ama diğerleri mıtsubıshı heavynin deneyimi yanında hiç birşeydir. o saydığınız zibroymuş toşibaymış electiricmiş hepsinin piyasada ne olduğunu biliyoruz yok çinde üretiliyomuş yok şöyleymiş yok böyleymiş. Bu saydıklarınız arasında mıtsubıshı heavy ile daıkının deneyimi var bunu sende iyi biliyorsun.( mıtsubıshı electiric e gelincede daha türkiyede geçmişe dayanan bir deneyimi yoktur) mıtsubıshı heavy 22 seneden beri türkiyeye giriş yapmakta ve bucihazı yıllardan beri kullananlarda heavy süper cihaz diyor .(((((((yani en önemli şey deneyim değilmidir)))))))

toshıba

nedir önde gelen özellikleri üstünlükleri toshıbadan

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 9 Eylül 2007; 20:22:19 >
  • Sharp mı iyi yoksa Mitsubishi Heavy Ind. mi iyi? İkisini de İklimsa satıyor da...
  • Sayın-iklimsa izmir-dayanaksız konuşuyorsunuz hangi iyi marka marka türkiyeye girerse onun hakkındada iyi yazarız ,siz havy 22 senedir burada diyorsunuz lafmı bu arçelikte 50 senedir burada havy'den iyimi şimdi ,asla siz katalogları incelemeden siteleri incelemeden klimaları incelemeden 22 sene buradayız diyerek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz daıkın satan firmalar bile zibroya iyi diyorlarki arkalarında dünya şirketi var,dünyanın en iyi kompresörü var yani sizin havy belki 5. sıraya girer ama sharp iyi klima daha ben şikayet eden görmedim taktıgımız arkadaşlardan.

iyi geceler
  • ya şimdi sizin dediğiniz lafmı arçelğin ne mal olduğunu herkes biliyor sen hiç 6 seneden beri arçelik kullananı vede çok memnun olduğunu gördün mü? mıtsubıshı heavy dayanıklılık bakımından, verimlilik bakımından cihazları 22 seneden beri deneniyor diyorum kalite budur cihazlar tık demiyor.(tamam sizin dediğiniz gibi bu saydığınız klimaların bir özelliği üstün ise dahamı kaliteli oluyor . kalite deneyimli cihazdır( arçelikte deneyim var ama deneyenler hiçte güzel söylemiyo 2,3 sene üzerine ne ısıtma ne soğutma yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sharpla, mıtsubıshı heavy kalite bakımından aynı ama sharp ın placmacluster özelliği tabiki artı bir özelliktir mıtsubıshı heavyde iyon jenetörü var eksi iyon üretir .sharp ise hem eksi hem artı iyon üretiyor fark bu
  • quote:

daıkına lafım yok ama diğerleri mıtsubıshı heavynin deneyimi yanında hiç birşeydir. o saydığınız zibroymuş toşibaymış electiricmiş hepsinin piyasada ne olduğunu biliyoruz yok çinde üretiliyomuş yok şöyleymiş yok böyleymiş. Bu saydıklarınız arasında mıtsubıshı heavy ile daıkının deneyimi var bunu sende iyi biliyorsun.( mıtsubıshı electiric e gelincede daha türkiyede geçmişe dayanan bir deneyimi yoktur) mıtsubıshı heavy 22 seneden beri türkiyeye giriş yapmakta ve bucihazı yıllardan beri kullananlarda heavy süper cihaz diyor .(((((((yani en önemli şey deneyim değilmidir)))))))

dediğinize göre "en önemli şey deneyim" ise Carrier ın üstüne yoktur, klimanın mucidi Carrier dır. Carrier çok iyi bir klimadır ama alternatifleri vardır. Toshiba, Daikin, Mitsubishi Electric gibi... Ama alternatifi asla Mitsubishi Heavy Ind. olamaz...
    Deneyim çok önemlidir ancak, sadece yıllarla ölçülemez, bu yıllar içinde bir konu üzerinde (örneğin ısıtma soğutma ve bağlantılı olarak havalandırma) uzmanlaşmak daha önemlidir. Arçelik te yıllanmış bir firmadır ama şurda kaç senedir klima üretiyor ya da getiriyor herneyse...
    Lütfen yanlış yönlendirmeyelim...
    saygılar

• mıtsubıshı heavy klimaya neden kötü diyorsunuz bir nedeniniz varmı alanlar memnun değil mi?
  • sayın-iklimsa izmir-madem bilmiyorsunuz bari araştırında mahçup olmayın ben size en az 10 senedir takır takır çalışan arçelik klima gösteririm (ama daıkın patentli)bunları bilelim arçelik klima üretemez yapamaz sadece dişardan anlaşmalı klimacı şirketlerle ortaklık kurarak yada ithal eder ve ithal ettiği daıkın patentli klimalar en az 10 senedir çalışmaklatadır bunuda size gözünüzün önünde ispatlarım nasılsa sizde bende izmirdeyim ve ayrıca evimdede orjinal kore LG patentli beko klima var 8 senedir memnunum onuda size kanıtlarım boşa kürek sallamıyorsanız.

Siz 22 sene derseniz ebnde 50 yıllık şirket örnegi veririm havy 150 yıllıkda olsa şu an iyi olan elektriktir siz kabul etmesenizde,yukarda arçelik(daıkın ve orjinal LG olanlar hariç) iyi demek istemedim ama siz 2-3 sene dayanır diyince vede 6 yıldır kullanan varmı diyince size en az 10 yıllıkları kanıtlayacağımı söyledim ama asla daıkın ,mitsubishi elektrik,panasonic kalitesinde değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribıl -- 10 Eylül 2007; 19:08:44 >

• arkadaşlar anladığıma göre tribil arçeliğin mıtsubıshı heavyden daha iyi olduğunu söylüyor. ya bu arçelik ne klimaymış bea hemen gidip 4,5 tane arçelik alayım. ya mıtsubıshı electiricin bir özelliği mıtsubıshıden heavyden yüksekse mıtsubıshı heavyninde dayanıklılığı ve kalitesi beşe katlar.ben yıllardan beri mıtsubıshı diye mıtsubıshı heavyi tanırım yok electiricmiş yok neymiş ilgilendirmez beni kalite budur HEAVY (şimdiye kadar tek şikayet edilmeyen cihaz) japon havalandırma ustası MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES,LTD.. klima budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: merkez3535

arkadaşlar anladığıma göre tribil arçeliğin mıtsubıshı heavyden daha iyi olduğunu söylüyor. ya bu arçelik ne klimaymış bea hemen gidip 4,5 tane arçelik alayım. ya mıtsubıshı electiricin bir özelliği mıtsubıshıden heavyden yüksekse mıtsubıshı heavyninde dayanıklılığı ve kalitesi beşe katlar.ben yıllardan beri mıtsubıshı diye mıtsubıshı heavyi tanırım yok electiricmiş yok neymiş ilgilendirmez beni kalite budur HEAVY (şimdiye kadar tek şikayet edilmeyen cihaz) japon havalandırma ustası MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES,LTD.. klima budur

Mitsubishi ağır endüstri kliması olduğu için birde tık desin bakalım, Ağır koşullarda kullanmak gerekiyor. Kaliteli klima olmasını kaç yıldır burada olduğu kaç yıldır üretildiği belirlemez.
    COP ve EER değerleri buna bağlı olarak Elektrik tüketimi, ses seviyesi ve diğer özellikleri belirler.
    Klimanın kalitelisi; odanın konforunu hava kalitesi, ses seviyesi ve sıcaklık belirler. Siz bunları sağlamayan bir klimaya kaliteli bir klima diyemezsiniz.
    Diyorsunuzki tabikide iklimsa bayisi olarak malları sahipleniceksiniz ancak konular sizin bildiğiniz gibi değil. klimada iyon varmı negatif veriyomuş yok bilmem ne varmış bunlar değildir. Dünyada bu konuda uzman olanlardan örnekler veriyim;

Carrier klimayı icat etmiştir. şimdi carrier çok kaliteli diyebilirmiyiz deriz ancak klimayı icaat ettiği için değil özellikler bu sene klimalarında yaptığı değişiklikler ile kalitesini arttırmıştır.
    Toshiba Inverter sistemini icat etmiştir. Şimdi ne diyeli ooo toshiba super cihaz değil. Özellikle bu yıl çıkardığı DAISEIKAI SUPER INVERTER modeli ile dünyada eşi benzeri olmayan bir COP değerine ulaşmıştır. Soğutmada 5,1 Isıtmada 5,08 çok iş az elektrik. 24 saat kullanımda 1,5 YTL elelktrik harcıyor kapasite aralığı Soğutmada 1700-12000 Isıtmada 2000-20800 arasında. negatif iyon jenaratörü ve Plasma filtre de var.
    sizin daha aradığınız ne ki varmı? alternatifi yazın bakalım Mitsubishi Heavy End. de!

Arçeliğinde bugüne kadar getirdiği klimalar arasında güzeelleri vardır kalitelileri ama artık yok o da ayrı bir mesele, Daha sayıyım size

Daikin, Mitsubishi elec., Sharp, Zibro, Hitachi, Sanyo, Haier vb.

Arçelik beko yu kim satıyor KOÇ, peki İklimsa SABANCI peki siz inanıyormusunuz ki madem arçelik beko kaliteli değil sizinkinin olduğuna. Sonuçta ikiside türkiyeyi ithalat çöplüğüne döndürdüler, yani kendileri üretemedikleri için,

Biraz araştırın satmak herşey değildir,

• quote:

Orjinalden alıntı: merkez3535

arkadaşlar anladığıma göre tribil arçeliğin mıtsubıshı heavyden daha iyi olduğunu söylüyor. ya bu arçelik ne klimaymış bea hemen gidip 4,5 tane arçelik alayım. ya mıtsubıshı electiricin bir özelliği mıtsubıshıden heavyden yüksekse mıtsubıshı heavyninde dayanıklılığı ve kalitesi beşe katlar.ben yıllardan beri mıtsubıshı diye mıtsubıshı heavyi tanırım yok electiricmiş yok neymiş ilgilendirmez beni kalite budur HEAVY (şimdiye kadar tek şikayet edilmeyen cihaz) japon havalandırma ustası MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES,LTD.. klima budur

Yazıları anlayarak okuyun nerde arçelik iyi demişim acaba anlayışınıza kurban olayımarkadaş 4 sene arçelik klima çalışmaz diyince bende çalışır o kadarda abartmayın dedim ve arçelik eğer biliyorsanız klima yapamaz eski klimaları daıkındı dedim ve onlar 10-15 senedir çalışıyor dedim yani daıkın patentli arçeliklerde ve orjinal LG olan arçeliklerden bahsettim iyi diye size burada montaj olan ve ispanyadan gelenlere iyi demedim gözünüzü açarak okuyun,ama genel sonuç olarak LG olan bura montajlı klimaları LG olanlarıda daıkın,mitsubishi elektrik,panasonic,sanyo,toshiba,hitachi kadar iyi değildir adam gibi okuyun dünkü insanların bana iş marka ve şirket baglantılarını öğretmesi komik oluyor.

yukarıları adam gibi okusanız ama sanmıyorum iklimsaizmirli arkadaş kaliteyi şu kadar yıl örneği ile kanıtlamaya kalkınca yılla bu iş olmaz o zaman 50 yıllık arçelik dahamı iyi dedim.

• Bende daha önce bütün degerleri verdim ama tık yok arkadaşlardan havy her konuda geri elektrik olanından,insan sattıgı malı tabii sahiplenir ama bu kadarda olmaz,btu aralığı,kw aralığı,cop değerleri herşeyi havy nin düşük son maceralarınıda görüyoruz buradan bari anlayın SIGMA D sınıfı ısıtmada klima yapmayın siz kendi şiketinizi geriletiyorsunuz .
  • Şimdide Sigmalar piyasada 3-5 fazla satsın, inverter piyasasını eline alsın diye tekrar sölüyorum araştırmadan klima almayın. 10 yıldır bu sektörün içindeyim kalite tartışmasının yapılmasına gerek yoktur bu tür markalarla, zamanınıza ve paranıza yazık,
  • İnsanlara anlatamıyoruzki pazar günü koçtaş izmirdeydim insanlar araştırmadan ne idüğü belirsiz klimalar alıyorlar 1-2 engel oldum ama fazlada ilgilenemedim insanlar anlamıyorlar 40 metre kareye 9000 btu alanmı ararsınız dış üniteyi içeriye taktırmayı düşünenlerimi,çeşit çeşit insan var doğruyu söyleyince sizede inanmıyorlar koçtaş büyük yer ya kötü malmı satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribıl -- 11 Eylül 2007; 19:02:11 >
  • Koç un kazığı ülkeye, Sabancını Kazığı. düşünsenize bu adamların üretimi yok aslında ülke ekonomisine hiçbir karkısı yok. perakendecilik ithalatçılık vs.

Baya komik ve cahilce şeyler aslında üzülmek lazım, hep hazırcıyız hiç araştırmayalım biri önümüze koysun biz alırız. ne garip markalar var, ne o baymak -15 te çalışırmış geçen yıl aynı klimalar çalışmıyodu bu yıl aynı klimalar çalışmaya mı başladı kendi isteklerine göremi çalışıyor bu klimalar.
  • insanlar kimin ne dediğini umursamıyor bile, ya geçen gördüm inanamadım adam balkonu bozmuş aradaki duvarı yıkmıs oraya pimapen yaptırarak odasını genişletmiş yanlız dış üniteyi bu kısıma monte ettirmiş odanın içinde duruyor dış ünite, o tarfa tekrar gidince resmini çekicem yürütülen mantığı anlayamıyorum şimdi aklımdaki soru aceba kendisimi monte etti oraya yoksa servismi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceprenSi

insanlar kimin ne dediğini umursamıyor bile, ya geçen gördüm inanamadım adam balkonu bozmuş aradaki duvarı yıkmıs oraya pimapen yaptırarak odasını genişletmiş yanlız dış üniteyi bu kısıma monte ettirmiş odanın içinde duruyor dış ünite, o tarfa tekrar gidince resmini çekicem yürütülen mantığı anlayamıyorum şimdi aklımdaki soru aceba kendisimi monte etti oraya yoksa servismi

o vatandaş bence o dış üniteyi hiç ellemedi. pvc ile kapatınca odanın içinde kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.