merhaba arkadaşlar aracımın kaloriferi sürekli üflüyor klimayı açsamda üflüyor kapatsamda üflüyor. bugün bi şey daha dikkatimi çekti arabayı çalıştırıyorum motor fanıda birlikte çalışıyor bunun sebebi ne olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aracınız nedir? model yıl nedir?
2003 model volvo v40
quote:
Orijinalden alıntı: hasansertdag
2003 model volvo v40
KALORİFER RESİSTANSI ( TRANSİSTÖR) adında bir parça var genelde elektrikçiler buna bozuk diyorlar. Elektrikçiden panelin kontrolünü (butonların bulunduğu aksam)kontrolü, kalorifer resistansı kontrolü isterseniz faydalı olacaktır.
Servise gitme fırsatım olmadı. dün aracın arıza ışığı yandı. umarım bu arıza ile ilgili yanmıştır. transistör dediğiniz parçanın fiyatları nasıldır acaba. aracın klima bakımını yaptıktan bir gün sonra arıza oluştu. bakımda da sadece gaz eklendi acaba o işlemin doğurduğu bir sıkıntı olabilir mi?
bugün aracı cihaza bağlattım klimacı Kalorifer kademe rezistansı diye bir parçanın arızalı olduğunu söyledi.
nasıl temin edeceğim bu parçayı bir de bu parçanın takılma işlemi zor mu çok yer sökülüyor mu?
servise götürün bence.
sorun çözüldü. transistör ve bir role bozulmuş serviste değişimini yaptık.
Hocam aynı sorun bende de var size özel mesaj attım yanıtlarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar bu parçanın değişimi kolaymıdır? Şuan tatildeyim ve burada Volvodan anlayan kimse yok yetkili servisi özel servisi hiçbiri yok. Değişimi normal bir elektrikçi yapabilir mi yoksa istanbula dönmeyi mi beklemeliyim bu sıcaklar klimasız çekilmiyorda tatilde hiç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme