Şimdi Ara

Klimacılıkta çok para varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar benim gibi açıktan lise okuyan biri için über para var bu işte. maaşı düşük. işi bilmeyen biri 850 lira alıyor.klima teknik servislerinden bahsediyorum ama. etiler - sarıyer çevresinde klima teknik servisliği yapıyoruz. sabahtan akşama kadar arabayla o ev senin o dükkan senin geziyoruz klima takıyoruz. öyle kolay bir iş değil ama klima takmak. 1 montaj 1.5 saatimizi alıyor. günde 5-6 tane montaj yapabiliyoruz anca. teknik servisin klima timi ben ve bir arkadaş. ve günlük kişi başı en az 200 lira bahşiş alıyoruz toplamda. ve maaş hariç aylık elimize geçen saf para 4 5 milyar. üniversite hayallerimi çöpe atıp bu işe devam etmek istiyorum ama kararsızım. 4 yıl okuyupta nolcaz...

• kusura bakma ama acayip amele işi.dışarda klimacıyım de döverim
  • 4 yıl en azından okuda adam ol
  • Günlük 5 iş yaptığınızı varsayarsak her gittiğiniz yerden 80 lira bahşiş alıyorsunuz demektir.80 lira bahşiş verecek bi toplum değiliz.CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 1 Aralık 2012; 20:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

kusura bakma ama acayip amele işi.dışarda klimacıyım de döverim

Orası öyle ağır iş. ama parası iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Günlük 5 iş yaptığınızı varsayarsak her gittiğiniz yerden 80 lira bahşiş alıyorsunuz demektir.80 lira bahşiş verecek bi toplum değiliz.CSB

herkes senin gibi esenlerdemi oturuyor diyecektimde ankara'daymışsın. Adam etiler- sarıyer diyor. Doğrudur valla çıkar ordan öyle para veren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Günlük 5 iş yaptığınızı varsayarsak her gittiğiniz yerden 80 lira bahşiş alıyorsunuz demektir.80 lira bahşiş verecek bi toplum değiliz.CSB

herkes senin gibi esenlerdemi oturuyor diyecektimde ankara'daymışsın. Adam etiler- sarıyer diyor. Doğrudur valla çıkar ordan öyle para veren.

aynen öyle. her sokakta istisnasız 3-4 tane porche var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İstanbul Kadıköyde oturuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul Kadıköyde oturuyorum.

konum kısmında ankara yazıyor diye şey ettim
  • İyi para ama okursan aynı zamanda gittigin evlerde laf ederlerse ezilmezsin simdi koymasada ilerde koyar, okuma ile ilgili laf eden olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.