Şimdi Ara

Klimamın Plastik Kasası Kırıldı Yardım [MITSUBISHI ELECTRIC MSH - GA35VB]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar, temizlik için deterjancıda satılan bir malzeme kullanmıştım sanırım iyi durulamadım ve birkaç ay sonra bu hale geldi;

Plastik kasayı yedek parça olarak bulabileceğim biryer var mı ? Temin edersem kendim değiştirebilir miyim ? Becerim var ama borular sökülecekse gaz toplamak vs gerekir o kadar anlamam.

Şimdiden Teşekkürler

Klimamın Plastik Kasası Kırıldı Yardım [MITSUBISHI ELECTRIC MSH - GA35VB] Klimamın Plastik Kasası Kırıldı Yardım [MITSUBISHI ELECTRIC MSH - GA35VB] Klimamın Plastik Kasası Kırıldı Yardım [MITSUBISHI ELECTRIC MSH - GA35VB]

• guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi arayın, bu tip parçalar ancak serviste olur. Yalnız işçiliği de sorun belkide yeni bir iç ünite almanız gerekebilir.
    Eğer klimanın çalışmasında bir sıkıntı yoksa fan sürtmesi gibi arka sacı iptal edip klimanın sağlam pkastik kısmından delik delerek duvara direk montaj yapabilirsiniz. Gördüğüm kadarı ile askı kısmı kırılmış.
    Bu arada tezlik için ne kullandınız?

• deterjancilarda beyaz plastik camsil tarzinda klima temizleyici ismiyle bir urun. yeni ic unite alduracak kadar masraf zannetmiyorum ama bakalim. yeni delik ile mantikli ama saglam kisma ulasmak icin ic uniteyi dagitmak gerekebilir en iyusi servisi arayip ogrenmek. onlarin da eline dustuk ya fiyati basarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.